Evet sağ taraftakinde de varBen 3 çizgi görüyorum. Bu testin bazı serileri bozuk sanırım. Başka bir tane daha alıp denemekte fayda var. Sonrası üzüyor çünkü
Merhaba çok bilgim yok ben de 1 kere denedim. İsterseniz baştan konu açın deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirlerBenim testime de bakabilir misiniz?
Burda birinde gördüm sizi umutlandirmak istemem ama hamileliğini öğrendi aynı bu şekildeydi testi inşallah hamilesinizdirMerhaba,
Adetime 5 gün var predictor erken gebelik testini yaptım. Ekte görülen çizgiler belirdi. Silik çizgilerin 2 tane olmasını anlayamadım. Dikkatli bakınca soldaki silik çizgiye parelel 1 silik çizgi daha var.Eki Görüntüle 3636791 İlk defa test yaptım. Pek bilgim yok. Tecrübesi olan var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz?
Artimed yada days markası sanırım yalancı pozitif gösteriyor maalesef farklı bi test deneyinBenim testime de bakabilir misiniz?
Adet gecikmemi bekleyeceğim, inşallah öyledir sağolunBurda birinde gördüm sizi umutlandirmak istemem ama hamileliğini öğrendi aynı bu şekildeydi testi inşallah hamilesinizdir
Ben görüyorum silik çizgi ama days doctor sanırım yalancı pozitif olabildiğini söylüyorlar. Benim de 1 gün arayla yaptığım testler ama bilemiyorumBenim testime de bakabilir misiniz?
Artimed yada days markası sanırım yalancı pozitif gösteriyor maalesef farklı bi test
ben iki test yaptım canım farklı testlerle diğerini de atayım bir bak görülüyor mu sendeBen görüyorum silik çizgi ama days doctor sanırım yalancı pozitif olabildiğini söylüyorlar. Benim de 1 gün arayla yaptığım testler ama bilemiyorum
Görünüyor canım yeni olabilir daha biraz daha bekle kan verip negatif olunca bu sefer üzülüypr insandiğeri de kaset test
Artimed yada days markası sanırım yalancı pozitif gösteriyor maalesef farklı
bugün sürüntü şeklinde kanamam varGörünüyor canım yeni olabilir daha biraz daha bekle kan verip negatif olunca bu sefer üzülüypr insan
Sende de belli canım senin adetine ne kadar varBen görüyorum silik çizgi ama days doctor sanırım yalancı pozitif olabildiğini söylüyorlar. Benim de 1 gün arayla yaptığım testler ama bilemiyorum
Benim adetime çok var. 17-18 eylülde olurum. Adetin bitimindeki ilişkiden şüpheliyim 10 gün geçtiSende de belli canım senin adetine ne kadar var
Anladım canım ben iki test yaptım ikisinde de silik şekilde gördüm adetim de gecikmişti dün öğlen akıntının içinde kanama gördim adet oldum sandım sonra kesildi test yaptım silik çıktı işte ikiside şimdi de kanamam var ümidim kalmadı artık inşallah senin gebelik vardırBenim adetime çok var. 17-18 eylülde olurum. Adetin bitimindeki ilişkiden şüpheliyim 10 gün geçti
Birdahaki sefere denersin umarım gönlünce olur. Ben de inşallah diyemiyorum planladığımız bir dönemde değildi. Sadece varsa erken öğrenip ona göre davranmak istiyorum hayırlısı olsun hakkımızdaAnladım canım ben iki test yaptım ikisinde de silik şekilde gördüm adetim de gecikmişti dün öğlen akıntının içinde kanama gördim adet oldum sandım sonra kesildi test yaptım silik çıktı işte ikiside şimdi de kanamam var ümidim kalmadı artık inşallah senin gebelik vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?