- 30 Mayıs 2023
- 81
- 36
- 3
- 22
- Konu Sahibi hayallerdualaraemanet1408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç dkda çıktığı önemli. İlk 10 dkysa gebelik olur ama sonrasında ise kuruma çizgisiBir de şu şekilde atayım
Kaç dkda çıktığı önemli. İlk 10 dkysa gebelik olur ama sonrasında ise kuruma çizgisi
İlk testi tuttuğumda varla yok arası bi çizgi gözüme çarptı sonra bıraktım testi geri döndüğümde böyleydiKaç dkda çıktığı önemli. İlk 10 dkysa gebelik olur ama sonrasında ise kuruma çizgisi
Evet hepsinde oluyor. İlk yaptığında da gördüysen gebelik vardır. Adetine ne kadar kaldı yarın sabah tekrar dene bakalımBir de erken gebelik testinde kuruma çizgisi olur mu
Daha 1 hafta var aşırı korkuyorum negatif görmekten bir de ilk defa erken gebelik testinde kuruma çizgisi görünce bi afalladımEvet hepsinde oluyor. İlk yaptığında da gördüysen gebelik vardır. Adetine ne kadar kaldı yarın sabah tekrar dene bakalım![]()
İnan ki 14 aydır negatif görüyorum ve umudum bitiyor benim de. İnşallah iyi sonuçlar alırızDaha 1 hafta var aşırı korkuyorum negatif görmekten bir de ilk defa erken gebelik testinde kuruma çizgisi görünce bi afalladım
Teşekkür ederim bu arada yorumun İçin![]()
İnşallah canım beniim Rabbim nasip etsin de buraya hayırlı haberlerle gelelim inşallaahhhİnan ki 14 aydır negatif görüyorum ve umudum bitiyor benim de. İnşallah iyi sonuçlar alırız![]()
Ayy canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla gelsin miniğinEğer hemen bikaç dkka içinde çıktıysa kuruma değildir zaten rengide pembe o yüzden büyük ihtimalle gebelik var ama hergğn sabah ilk idrarla testi tekrarla koyulaşmayı takip et regli geçince de kan verip netleştirirsin.
Benimde regliye 5 gün kala silik çizgi vardı gittim kan verdim 20.48 çıktı çok yeni bir gebelik dedi doktor
Yarın bat günüm bakalım yarın tekrar kan vermeye gidicem artışa bakıcaz
Hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Bir de aşkım belirtilerin nelerdi böyle sanki adet olacakmış gibi belin ya da göğüslerin ağrıyor muydu?Eğer hemen bikaç dkka içinde çıktıysa kuruma değildir zaten rengide pembe o yüzden büyük ihtimalle gebelik var ama hergğn sabah ilk idrarla testi tekrarla koyulaşmayı takip et regli geçince de kan verip netleştirirsin.
Benimde regliye 5 gün kala silik çizgi vardı gittim kan verdim 20.48 çıktı çok yeni bir gebelik dedi doktor
Yarın bat günüm bakalım yarın tekrar kan vermeye gidicem artışa bakıcaz
Hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Benim aynen regli olucakmış gibi belim ve kasıklarım ağrıyor ara ara kasığıma batmalar oluyor birde aşırı gaz var inanılmaz derecede önceki gebeliğimde de böyle çok gazım olmuştu.. göğüs ağrımı hissetmiyorum çünkü oğlumu emziriyorum hala o yüzden hissetmiyor olabilirimBir de aşkım belirtilerin nelerdi böyle sanki adet olacakmış gibi belin ya da göğüslerin ağrıyor muydu?
Benimde sanki her an adet olacakmışım gibi belim ağrıyor ama sürekli değil böyle ara ara giriyor bir de çok hafif kendimi dinlemesem hissetmeyeceğim bir kasık batması aynı zamanda dediğin gibi gaz sorunu var aşırı korkuyorum inşallah bende senin gibi hayırlı haberlerle gelirim burayaBenim aynen regli olucakmış gibi belim ve kasıklarım ağrıyor ara ara kasığıma batmalar oluyor birde aşırı gaz var inanılmaz derecede önceki gebeliğimde de böyle çok gazım olmuştu.. göğüs ağrımı hissetmiyorum çünkü oğlumu emziriyorum hala o yüzden hissetmiyor olabilirim
Oyy maşallah Rabbim sana bağışlasın inşallah aşkımSağol kuzum sorma bir ergen kızım var 11 yaşında birde 11 aylık oğlum var buda eğer yarın netleşirse sürpriz yumurta olucak bakalım hayırlısı![]()
Amiinn inşallah sende hayır haberlerle gelirsin mutlaka haber ver ama daha regline varmış ama ben senin yerinde olsam dayanamaz gidip kan verirdim çok tatlı telaşlar bunlar yaOyy maşallah Rabbim sana bağışlasın inşallah aşkım
Bebişş de sağlıcakla gelsin inşallah![]()
İnşallah aşkım İnan o kadar çok istiyorum ki koşup kan vermeyi ama sonucu beni çok korkutuyor o yüzden sabretmeye çalışıyorum içimi içimi yiye yiyeAmiinn inşallah sende hayır haberlerle gelirsin mutlaka haber ver ama daha regline varmış ama ben senin yerinde olsam dayanamaz gidip kan verirdim çok tatlı telaşlar bunlar ya![]()
Ya kıyamam sanaİnşallah aşkım İnan o kadar çok istiyorum ki koşup kan vermeyi ama sonucu beni çok korkutuyor o yüzden sabretmeye çalışıyorum içimi içimi yiye yiye![]()