Kuruma çizgisi midir???

hayallerdualaraemanet1408

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2023
81
36
3
22
Hanımlar merhaba sizce bu test kuruma çizgisi mi yardımcı olabilecek arkadaşlarım varsa lütfen yazabilir mi🥰❤️

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    73,4 KB · Görüntüleme: 1.218
Evet hepsinde oluyor. İlk yaptığında da gördüysen gebelik vardır. Adetine ne kadar kaldı yarın sabah tekrar dene bakalım ☺️☺️
Daha 1 hafta var aşırı korkuyorum negatif görmekten bir de ilk defa erken gebelik testinde kuruma çizgisi görünce bi afalladım😇
Teşekkür ederim bu arada yorumun İçin❤️

Eğer hemen bikaç dkka içinde çıktıysa kuruma değildir zaten rengide pembe o yüzden büyük ihtimalle gebelik var ama hergğn sabah ilk idrarla testi tekrarla koyulaşmayı takip et regli geçince de kan verip netleştirirsin.
Benimde regliye 5 gün kala silik çizgi vardı gittim kan verdim 20.48 çıktı çok yeni bir gebelik dedi doktor
Yarın bat günüm bakalım yarın tekrar kan vermeye gidicem artışa bakıcaz
Hakkımızda hayırlısı olsun 🤲

Eğer hemen bikaç dkka içinde çıktıysa kuruma değildir zaten rengide pembe o yüzden büyük ihtimalle gebelik var ama hergğn sabah ilk idrarla testi tekrarla koyulaşmayı takip et regli geçince de kan verip netleştirirsin.
Benimde regliye 5 gün kala silik çizgi vardı gittim kan verdim 20.48 çıktı çok yeni bir gebelik dedi doktor
Ayy canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla gelsin miniğin🥰♥️
Darısı bana ve isteyen herkese inşallah🥰🤲🏻♥️

Bir de aşkım belirtilerin nelerdi böyle sanki adet olacakmış gibi belin ya da göğüslerin ağrıyor muydu?

Bir de aşkım belirtilerin nelerdi böyle sanki adet olacakmış gibi belin ya da göğüslerin ağrıyor muydu?
Benim aynen regli olucakmış gibi belim ve kasıklarım ağrıyor ara ara kasığıma batmalar oluyor birde aşırı gaz var inanılmaz derecede önceki gebeliğimde de böyle çok gazım olmuştu.. göğüs ağrımı hissetmiyorum çünkü oğlumu emziriyorum hala o yüzden hissetmiyor olabilirim

Benim aynen regli olucakmış gibi belim ve kasıklarım ağrıyor ara ara kasığıma batmalar oluyor birde aşırı gaz var inanılmaz derecede önceki gebeliğimde de böyle çok gazım olmuştu.. göğüs ağrımı hissetmiyorum çünkü oğlumu emziriyorum hala o yüzden hissetmiyor olabilirim
Benimde sanki her an adet olacakmışım gibi belim ağrıyor ama sürekli değil böyle ara ara giriyor bir de çok hafif kendimi dinlemesem hissetmeyeceğim bir kasık batması aynı zamanda dediğin gibi gaz sorunu var aşırı korkuyorum inşallah bende senin gibi hayırlı haberlerle gelirim buraya🥰🤲🏻
Bu arada ne güzel Allah bağışlasın bir de oğluşun varmış🥰🧿🧿

Sağol kuzum sorma bir ergen kızım var 11 yaşında birde 11 aylık oğlum var buda eğer yarın netleşirse sürpriz yumurta olucak bakalım hayırlısı 🤭

Oyy maşallah Rabbim sana bağışlasın inşallah aşkım🤲🏻♥️😇
Bebişş de sağlıcakla gelsin inşallah🤲🏻❤️
Amiinn inşallah sende hayır haberlerle gelirsin mutlaka haber ver ama daha regline varmış ama ben senin yerinde olsam dayanamaz gidip kan verirdim çok tatlı telaşlar bunlar ya 🥰

Amiinn inşallah sende hayır haberlerle gelirsin mutlaka haber ver ama daha regline varmış ama ben senin yerinde olsam dayanamaz gidip kan verirdim çok tatlı telaşlar bunlar ya 🥰
İnşallah aşkım İnan o kadar çok istiyorum ki koşup kan vermeyi ama sonucu beni çok korkutuyor o yüzden sabretmeye çalışıyorum içimi içimi yiye yiye☺️🥰❤️

İnşallah aşkım İnan o kadar çok istiyorum ki koşup kan vermeyi ama sonucu beni çok korkutuyor o yüzden sabretmeye çalışıyorum içimi içimi yiye yiye☺️🥰❤️
Ya kıyamam sana 🥰 içini ferah tut dediğim gibi hergün sabah ilk idrarla koyulaşmaya bak sonra regli geçince kan verirsin 🌸🌸

Back
X