Kuruma çizgisi midir???

Kızlar dün sabah ve bu sabahki testlerimde sonradan oluşan çizgiler çıktı
Adet öncesi hiç ağrım olmaz inanılmaz kasıklarımda karnımda ağrı kramp atmalar oluyor bata 3 gün var bakar mısınız
Yamuk olan çizgi dün öğlen diğeri bu sabah
Sizce kuruma çizgisi mi

Eklentiler

• IMG_8070.webp
    IMG_8070.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 238
  • IMG_8064.webp
    IMG_8064.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 196
Kızlar dün sabah ve bu sabahki testlerimde sonradan oluşan çizgiler çıktı
Adet öncesi hiç ağrım olmaz inanılmaz kasıklarımda karnımda ağrı kramp atmalar oluyor bata 3 gün var bakar mısınız
Yamuk olan çizgi dün öğlen diğeri bu sabah
Sizce kuruma çizgisi mi
Hastaneye gittin mi canım

Hastaneye gittin mi canım
Merhaba 2 gün önce innovita marka testte 13/14 dk sonra başka bir silik çizgi gördüm ama laboquickte bugün çizgi görmedim net olarak bekliyorum doğru düzgün göremiyorum normal testlerde onun dışında inanılmaz kasıklarım ağrıyor reglimin 31.günü 😞

görüntüdeki daha net görüneni 1 saat beklemiş hali

Eklentiler

• IMG_8111.webp
    IMG_8111.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 171
  • IMG_8109.webp
    IMG_8109.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 167
Merhaba 2 gün önce innovita marka testte 13/14 dk sonra başka bir silik çizgi gördüm ama laboquickte bugün çizgi görmedim net olarak bekliyorum doğru düzgün göremiyorum normal testlerde onun dışında inanılmaz kasıklarım ağrıyor reglimin 31.günü 😞

görüntüdeki daha net görüneni 1 saat beklemiş hali
Naptın canım var mı güzel gelişmeler🥰

Merhaba kuruma çizgisi mi acaba kızlar bu bu zamana kadar çok test yaptım ama bu kadar pembe Bi kuruma çizgisiyle karsilasmadim
Kaç dakika sonra çıktığı önemli tabi ama bende aynen böyle sonradan çıkan hafif pembe bir çizgi ile öğrendim gebeliğimi inşallah sende de vardır hayırlı haberler🥰❤️🤲🏻

Kaç dakika sonra önemli tabi ama bende aynen böyle ortaya çıkan hafif pembe bir çizgi ile öğrendiğim gebeliğimi umarım gönder de vardır hayırlı haberler🥰❤️🤲🏻
Valla anlam veremedim ondan sonra yaptığım testlerde bisey çıkmadı
Freely marka test idrari damlattiktan sonra çok geç çıkartıyor sonucu zaten güvenmedim o markaya pek

Kaç dakika sonra çıktığı önemli tabi ama bende aynen böyle sonradan çıkan hafif pembe bir çizgi ile öğrendim gebeliğimi inşallah sende de vardır hayırlı haberler🥰❤️🤲🏻
Sen evde misafir vardı demiştin ne kadar süre sonra baktın böyle miydi

Eklentiler

• 16995481201852195531858765964492.webp
    16995481201852195531858765964492.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 253
Back
X