- 13 Temmuz 2023
- 720
- 179
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hamilesinHanımlar kuruma cizgisi böyle olur mu pembelik var?? İdrarı fazla damlattim yayıldı bıraktım gittim dağılma gidince böyle olmuştu su altında yıkadım gitmedi cizgi
Eki Görüntüle 3388306
Evet canım bende böyle ögrenmiştim bu kuruma değilAy bayılırım surdaaaaa![]()
2 sene sonra hamile kalabildim ben düşünAy bayılırım surdaaaaa![]()
Kac gün kala öğrendiniz benim daha 1 haftam varEvet canım bende böyle ögrenmiştim bu kuruma değil
Benimde evleneli 2 sene olacak 4 5 aydir deniyoruz tam denemeye başladık pcos çıktı ilk evlendiğim zamanlar yoktu keşke korunmasaydim dedim hep ama doktor kalırsın dedi bakalım inşallah olmuştur çok istiyorum2 sene sonra hamile kalabildim ben düşünbence hamilesin. Kaç aydır deniyorsunuz
İlk 1 saat beyaz sonra böyle oluyor benim testler 2 gündür. Kuruma çizgisi diye düşünüyorumilk 5 dk olması gerekiyormuş
Regl gününüz gectimi acaba veya kaç gün kala test yaptınız bendede bu testen var ama daha yapmadım reglime 3 gün varYaaaBende daha önce hiç olmamıştı o yüzden bi umitlenmistim
Benim 1 haftam varRegl gününüz gectimi acaba veya kaç gün kala test yaptınız bendede bu testen var ama daha yapmadım reglime 3 gün var
Gözünuz aydın kan testi verin garanti olsun daha iyi darısı benim ve isteyen herkesin başına inşallahBenim 1 haftam var![]()
Birde bu kaset testlerde erken olunca çıkmaz diye düşünüyordum ben genelde refle 5 6 gün varken erken gebelik testi yapiyorlarBenim 1 haftam var![]()
Dün verdim fakat bugün cumartesi diye ogrenemiyorum doktor yok yerinde aradım da e nabıza da düşmedi heyecandan akılda edemedim insallah güzel sonuçlar alırım, alırız inşallahGözünuz aydın kan testi verin garanti olsun daha iyi darısı benim ve isteyen herkesin başına inşallah![]()
Hadi hayırlısı güzel dusununun güzel.olsunn herşeyDün verdim fakat bugün cumartesi diye ogrenemiyorum doktor yok yerinde aradım da e nabıza da düşmedi heyecandan akılda edemedim insallah güzel sonuçlar alırım, alırız inşallah![]()
Ya bende öyle düşünüyorum bir iki belirti yaşadım sonuncu kulağıma cınlama girip bayılacak gibi oldum öyle kalktım yaptım akşam üstü ilk idrari falan da bekleyemedim inşallah vardırBirde bu kaset testlerde erken olunca çıkmaz diye düşünüyordum ben genelde refle 5 6 gün varken erken gebelik testi yapiyorlar
Insallah askim inşallahHadi hayırlısı güzel dusununun güzel.olsunn herşey![]()
Merhaba son durum bu mudur çok ümitlenmistim sizi adınıza hayırlısını tez vakitte versin rabbimProcdoctor marka erken gebelik yaptım negatif arkadaşlar