- 15 Haziran 2025
- 9
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Ummuhan1239
Merhaba kızlar : gebelik testinde kuruma çizgisi ile silik çizgi nasıl ayırt edebiliriz yöntemleri var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ılk dk larda varsa 3 5 dk ıcınde pembıs bır renk cıkıyor. kuruma cızgısı ılk dk lar bsıı olmuyor da 20 dk sonra cıkıyor mısal. testın kendı cızgısı de grı oluyor her testte gorunmese de cogu testte var daha ıdrarı damlatırken bıle cogunda grı bı golge belırıyor. :)Merhaba kızlar : gebelik testinde kuruma çizgisi ile silik çizgi nasıl ayırt edebiliriz yöntemleri var mı ?
Fotoğraf olarak ekledim sizce kuruma çizgi mi bu ?evet ılk dk larda varsa 3 5 dk ıcınde pembıs bır renk cıkıyor. kuruma cızgısı ılk dk lar bsıı olmuyor da 20 dk sonra cıkıyor mısal. testın kendı cızgısı de grı oluyor her testte gorunmese de cogu testte var daha ıdrarı damlatırken bıle cogunda grı bı golge belırıyor. :)
artı medse kuruması falandegıl alenen yanlıs cıkartıyor :)) yoksa gorunur belırgın guzel bı cızgı gıbı duruyor :)Fotoğraf olarak ekledim sizce kuruma çizgi mi bu ?
yok artı med değil bu attığım baska marka ama unuttum suan :)artı medse kuruması falandegıl alenen yanlıs cıkartıyor :)) yoksa gorunur belırgın guzel bı cızgı gıbı duruyor :)
bunu bu sabah yaptıysan varsa yarın testı tekrarla bundan bı tık da olsa koyu cıkarsa hıc testle ugrasmadan bı kac gun sonra kan verırsın :)yok artı med değil bu attığım baska marka ama unuttum suan :)
teşekkür ederim öyle yapayım :)bunu bu sabah yaptıysan varsa yarın testı tekrarla bundan bı tık da olsa koyu cıkarsa hıc testle ugrasmadan bı kac gun sonra kan verırsın :)
Adetinize ne kadar var eğer varsa hala daha yükselede bilir değerinizDün sabah bu testi yaptım daha sonrada bugün kan vermeye gittim değerim 2.0 çıktı okadar şaşırdım ki resmen umudum söndü 2.gebelik için
![]()
ARKADAŞLAR SONUCUM POZİTİF KAN DA :)Fotoğraf olarak ekledim sizce kuruma çizgi mi bu ?