Merhaba arkadaşlar, dün ve bugün test yaptım dün yaptığımda ilk dklara bakmamıştım. Sonradan baktığımda 2. Çizgi silik gördüm su döktüm üzerine çizgi gitmedi şüphelendşm bugün sabah tekrar testi tekrarladım ilk dklara baktım hayalet gibi bir çizgi vardı sonra bir süre geçtikten sonra daha bir belirgin oldu 2 defa yine üzerine su döktüm ama çizgi yine gitmedi. Bugünkü düne göre daha belirgin flaşsızda görebiliyorum ayrıca. Dün ovulasyonun 9. Günüydü bugün 10. Su dökmeme rağmen gitmemesi sizce gebelik olabilir mi? Bir de adetim normalde yarın ama yumurtlama bu ay 2 gün geç olduğu için yarın adet olmam diye düşünüyorum.
Siyah beyazda cok az gözüküyor ama ben bilemedimRenkli resim düne ait çok çok silik duruyor siyah beyaz bugüne ait bir de çıplak gözle çok daha net görünüyor telefondan net değil
BEN de bilemedim kuruma çizgisi geçen ay da başıma geldi ama su döktüm kayboldu bu ayda yine aynı şey tek fark su dökmem rağmen gitmedi. Siyah beyaz olan bugüne ait diğeri düne ait o sebeple bende meraklandım düne göre daha da belirgin çünkü yarın tekrarlayacağım kan testine de idrar da pozitif görmeden gitmek istemiyorum sıkıldım çünkü artık 4. Ayımız oluyor bu. Bu şekilde su dökmesi e rağmen çizgi gitmeyip hamile olan var mı merak ettim sormak istedimSiyah beyazda cok az gözüküyor ama ben bilemedim
Canım en iyisi yarın sen erken gebelik testi al o daha iyi oluyorBEN de bilemedim kuruma çizgisi geçen ay da başıma geldi ama su döktüm kayboldu bu ayda yine aynı şey tek fark su dökmem rağmen gitmedi. Siyah beyaz olan bugüne ait diğeri düne ait o sebeple bende meraklandım düne göre daha da belirgin çünkü yarın tekrarlayacağım kan testine de idrar da pozitif görmeden gitmek istemiyorum sıkıldım çünkü artık 4. Ayımız oluyor bu. Bu şekilde su dökmesi e rağmen çizgi gitmeyip hamile olan var mı merak ettim sormak istedim
Bak aşağı fotoğraf koyacağım normal kaset testte ne kadar silik erken gebelik testinde ne kadar belli arada 1 gün varBEN de bilemedim kuruma çizgisi geçen ay da başıma geldi ama su döktüm kayboldu bu ayda yine aynı şey tek fark su dökmem rağmen gitmedi. Siyah beyaz olan bugüne ait diğeri düne ait o sebeple bende meraklandım düne göre daha da belirgin çünkü yarın tekrarlayacağım kan testine de idrar da pozitif görmeden gitmek istemiyorum sıkıldım çünkü artık 4. Ayımız oluyor bu. Bu şekilde su dökmesi e rağmen çizgi gitmeyip hamile olan var mı merak ettim sormak istedim
Çizgi hemen mi çıktı ben de normal kaset test var erken gebelik testini hep kötüledikleri için yanlış sonuç veriyor diye almadım bende alayım o zaman inşallah bende de çıkar duanızı bekliyorumBak aşağı fotoğraf koyacağım normal kaset testte ne kadar silik erken gebelik testinde ne kadar belli arada 1 gün var
Valla benim bu testlerim adetime altı gün varken pek yumurtlama takip ettim diyemicemÇizgi hemen mi çıktı ben de normal kaset test var erken gebelik testini hep kötüledikleri için yanlış sonuç veriyor diye almadım bende alayım o zaman inşallah bende de çıkar duanızı bekliyorum
Sizin yumurtlamadan kaç gün sonrası
Evet hemen cıktı sizde erken gebelik testi alıp yapınÇizgi hemen mi çıktı ben de normal kaset test var erken gebelik testini hep kötüledikleri için yanlış sonuç veriyor diye almadım bende alayım o zaman inşallah bende de çıkar duanızı bekliyorum
Sizin yumurtlamadan kaç gün sonrası
Bu arada çok hayırlı olsunsplıcakla kavuşsun inşallahBak aşağı fotoğraf koyacağım normal kaset testte ne kadar silik erken gebelik testinde ne kadar belli arada 1 gün var
İnşallah yarın ben de alırım güzel haberi çok teşekkür ederim cevaplarınız içinEvet hemen cıktı sizde erken gebelik testi alıp yapın
Teşekkür ediyorum amin inşallah Allahım sanada nasip etsin inşallah sende gebesindirBu arada çok hayırlı olsunsplıcakla kavuşsun inşallah
Rica ederim ne demek yarın erken gebelik yapıp atarsınız yine buraya bakarım benİnşallah yarın ben de alırım güzel haberi çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Yapınca atarım olumsuza da alıştım zaten üzülmüyorum bu ayda olmasa sıkıntı yok ne zaman gelirse diye bekleyeceğim artık.Rica ederim ne demek yarın erken gebelik yapıp atarsınız yine buraya bakarım ben
Herhangi bir sorununuz var mı sorun derken yani pcos gibi kist gibi falan demek istedim bir de kaç aydır gebelik için uğrasıyorsunuzYapınca atarım olumsuza da alıştım zaten üzülmüyorum bu ayda olmasa sıkıntı yok ne zaman gelirse diye bekleyeceğim artık.
Hayır yok gebelik düşünmeden önce engel var mı diye kontrole gittim hem de 2 farklı şehirde baktırdım bende bir sorun yok adetlerim de hep düzenlidir zaten kist, miyom gibi herhangi bir durum da çıkmadı. Eşime de baktırmak istedik hatta ama doktor 6 7 ay denemeden baktırmanıza gerek yok dedi o sebeple ona baktırmadık umarım onda da bir problem yoktur.Herhangi bir sorununuz var mı sorun derken yani pcos gibi kist gibi falan demek istedim bir de kaç aydır gebelik için uğrasıyorsunuz
Bu 4. Ayımız ocakta başladık adet görürsem 4. Adetim olacak bu ayHerhangi bir sorununuz var mı sorun derken yani pcos gibi kist gibi falan demek istedim bir de kaç aydır gebelik için uğrasıyorsunuz
Doğum kontrol hapıyla mı korunuyordunuzBu 4. Ayımız ocakta başladık adet görürsem 4. Adetim olacak bu ay
Yok geri çekilme kullandık hep 9 aydır evliyizDoğum kontrol hapıyla mı korunuyordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?