Kuruma çizgisimi bakarmisiniz

Duygulumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2021
604
223
33
28
Kizlar ne olur yardım edin kuruma çizgisimi bilemiyorum sabah uykulu uykulu 7 de yaptım göremedim birşey uyudum tekrar 9 gibi kalktım baktım böyleydi

Eklentiler

• IMG20210722104352.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 112
Kizlar ne olur yardım edin kuruma çizgisimi bilemiyorum sabah uykulu uykulu 7 de yaptım göremedim birşey uyudum tekrar 9 gibi kalktım baktım böyleydi
Canım çift çizgi gibi de duruuyor ama sanırım fazla idrar damlatmışsın belki de dağılmış olabilir net değil gibi emin olamadım

Canım çift çizgi gibi de duruuyor ama sanırım fazla idrar damlatmışsın belki de dağılmış olabilir net değil gibi emin olamadım
Birde ovulasyon yapayım dedim canım ardından ovulasyonda belli oluyor Muş ya gebelik catlamayi gördükten 5 gün sonra gebelik testi yoktu elimde ovulasyon yaptım tek çizgiydi bugün yaptım siliklesmis ti sence umut var mi tek çizgiden geri niye siliklessinki en alttaki bugünkü 3 damla damlattim ama bilmiyorum

Eklentiler

• IMG20210722132552.webp
    8 KB · Görüntüleme: 107
Adet geçti mi ya da kaç gün vaar? Böyle değişiklik söz konusu olunca genelde hamile oluyorlar

Adet geçti mi ya da kaç gün vaar? Böyle değişiklik söz konusu olunca genelde hamile oluyorlar
Canım catlamadan sonraki şimdi 11. Gün oluyor yani bu geceden itibaren 1 gün kalmış oliyor adetin 28.gunu bak hala uyuyamiyorum uyku meraktan

Canım catlamadan sonraki şimdi 11. Gün oluyor yani bu geceden itibaren 1 gün kalmış oliyor adetin 28.gunu bak hala uyuyamiyorum uyku meraktan
Birde diyorlar ki şu damlatirsan eğer gebelik yoksa ikinci çizgi kayboluyirmus şimdi yaptım ama hala goruyorum sanki

Eklentiler

• IMG20210723024108.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG20210723024058.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…