Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test çok beklemiş gibi geldi. Eğer ilk 10 dk da cikmadiysa kuruma çizgisiSizce kuruma cizgisimi yoksa ikinci cizgimi? Ara ara kan geliyor. Fakat adet kani gibi degil
Kuruma çizgisiSizce kuruma cizgisimi yoksa ikinci cizgimi? Ara ara kan geliyor. Fakat adet kani gibi degil
Kuruma çizgisi beş dk da çıkmadıysa olumsuz sonucKızlar sizce bu kuruma çizgisi mi?
Test sapsarı çok beklemiş yarın ilk idrarla bidaha deneyin 10dk dolunca çekin 10dkda kurumazSizce kuruma cizgisimi yoksa ikinci cizgimi? Ara ara kan geliyor. Fakat adet kani gibi degil
Pek kuruma çizgisine benzetemedim ama ne kadar sürede çıktığına bakar. İlk 10 dk da çıktıysa değil gibiKızlar sizce bu kuruma çizgisi mi?
kuruma çizgilerine baktım fakat bu biraz pembe geldi bana görünüm olarak daha önce de deneyimim olmadığından bir sorayım dedimPek kuruma çizgisine benzetemedim ama ne kadar sürede çıktığına bakar. İlk 10 dk da çıktıysa değil gibi
Bende pek benzetemedim o yüzden dedim de ama işte yapan sensin canm. İlk 10 dk içinde çıkan çizgiyi dikkate al. Ona göre yorumların artikkuruma çizgilerine baktım fakat bu biraz pembe geldi bana görünüm olarak daha önce de deneyimim olmadığından bir sorayım dedimşüphem de var bilmiyorum ki teşekkür ederim canımm
Kuruma çizgisi asla pembeleşmiyor . Gri gibi duruyor ama sizin ki pembe gibi
test bozukmuş galiba erken gebelik testi yaptım negatif çıktıKuruma çizgisi asla pembeleşmiyor . Gri gibi duruyor ama sizin ki pembe gibi