Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testim yok ama bir kaç gün geçince ikinci çizgi çıktı mesajınız beni çok heyecanlandırdı bu testi adetim 2 gün geçince yapmıştım erken mi denemiş oldumBaşka testiniz varsa yapın bence. Aradan süre geçince çizgi çıkabiliyor insanı yanıltıyor.
Testim yok ama bir kaç gün geçince ikinci çizgi çıktı mesajınız beni çok heyecanlandırdı bu testi adetim 2 gün geçince yapmıştım erken mi denemiş oldum
Çok yeni 2 ay ne ki 3 yılı bekleyen beni düşünün bir de pozitifse bu duygu paha biçilemezAaa maşallah adetiniz de gecikmiş herkes aynı belirtileri yaşayacak diye bir şey yok. Yani öyle diyorlar ben de çabalıyorum 2 Aydır olmuyor ama 2 ay erken diye de kendimi avutuyorum
Testim yok ama bir kaç gün geçince ikinci çizgi çıktı mesajınız beni çok heyecanlandırdı bu testi adetim 2 gün geçince yapmıştım erken mi denemiş oldum
Adetten 2 gün geçince mi demek istediniz orayı anlayamadım yoksa test yaptıktan sonra 2 gün geçince çıkan çizgi mi algım düştü kusura bakmayın2 gün geçince çıkan çizgi geçersizdir. Siz kendinizi negatife hazırlayın, pozitif çıkarsa çok sevinirsiniz. :)
Adetten 2 gün geçince mi demek istediniz orayı anlayamadım yoksa test yaptıktan sonra 2 gün geçince çıkan çizgi mi algım düştü kusura bakmayın
Testi yaptım ilk tek çizgiydi sonra bir kaç gün geçince baktım ikinci çizgi çıkmışBen de sizi anlayamadım sanırım ya. Şimdi baştan alalım. Siz testi adetiniz geçtikten 2 gün sonra yaptınız ve hemen bu ikinci çizgi mi çıktı? Yoksa testi yaptınız başta tek çizgiydi 2 gün sonra ikinci çizgi mi çıktı?
Testi yaptım ilk tek çizgiydi sonra bir kaç gün geçince baktım ikinci çizgi çıkmış
Ben umutlanmıyım o zaman ya bir an çok heyecanlandımAnladım çok ümitlenmeyin o halde kuruma çizgisi olması yüksek ihtimal.![]()
Ben umutlanmıyım o zaman ya bir an çok heyecanlandım![]()
İnşallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur bir dahakine Kimsenin kucağı boş kalmasın dileyen herkese nasip etsin Rabbim bakalım yarın yine test alabilirimAdetiniz geçtikten sonra tekrarlayın daha kesin olur inşallah sağlıklı bebeklerimz olur bende düşük yapıyorum 4 haftalıktı 3 gündğr düşük ağrısı çekiyorum sağlıksız gebelikmiş o yüzden düştü
Aylar önce sizle yazışmışız testim ilk negatif çıkmıştı sonra bir kaç gün geçince bakmıştım ikinci çizgi belirmişti siz de çok ümitlenmeyin kuruma çizgisi demişsiniz o test pozitifmiş biliyor musunuz şu an bebeğim kucağımda 9 aylık ne kadar şükretsem azzzAdetiniz geçtikten sonra tekrarlayın daha kesin olur inşallah sağlıklı bebeklerimz olur bende düşük yapıyorum 4 haftalıktı 3 gündğr düşük ağrısı çekiyorum sağlıksız gebelikmiş o yüzden düştü