• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruma mı hamilelik mi

umran28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2025
12
3
1
25
Merhaba
4 gün gecikmeyle bugün test yaptım çift çizgi silik görünüyor fakat anında olmadı ilk 5 dakika biraz belli oldu biraz daha zaman geçince iyice netleşti kuruma olabilir mi

Test hatalı değilse, İlk beş dk için de çıktıysa ne kadar silik olursa olsun pozitiftir, kan verirsen netleşmiş olur

Merhaba
4 gün gecikmeyle bugün test yaptım çift çizgi silik görünüyor fakat anında olmadı ilk 5 dakika biraz belli oldu biraz daha zaman geçince iyice netleşti kuruma olabilir mi
İlk 5 dakikada benimde çok çok silik ti sonra koyulaşmaya başladı tabi belli belirsiz bi koyulasma ve çok şükür ki gebeyim 🥰

Eklentiler

• IMG_9797.webp
    IMG_9797.webp
    7 KB · Görüntüleme: 18
  • CFD1B083-7809-412E-8B87-57B86499DB3D.webp
    CFD1B083-7809-412E-8B87-57B86499DB3D.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 19
İlk foto daha yeniydi ikincisi biraz zaman geçtikten sonra sizce kuruma mı gebelik mi
Comfort genellikle doğru sonuç veriyor benimde testlerim böyleydi güvenemeyip rengi koyulaşıp adetim gecikene kadar evde test yaptım sonra hastaneye gittim şuan 16+4 hamileyim hayırlısı olsun sizinde gidip bir kan verin isterseniz net belli olur

Back
X