Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba
4 gün gecikmeyle bugün test yaptım çift çizgi silik görünüyor fakat anında olmadı ilk 5 dakika biraz belli oldu biraz daha zaman geçince iyice netleşti kuruma olabilir mi
Merhaba
4 gün gecikmeyle bugün test yaptım çift çizgi silik görünüyor fakat anında olmadı ilk 5 dakika biraz belli oldu biraz daha zaman geçince iyice netleşti kuruma olabilir mi
Merhaba
Merhaba
Comfort genellikle doğru sonuç veriyor benimde testlerim böyleydi güvenemeyip rengi koyulaşıp adetim gecikene kadar evde test yaptım sonra hastaneye gittim şuan 16+4 hamileyim hayırlısı olsun sizinde gidip bir kan verin isterseniz net belli olur