Kurumda beni rahatsız eden adama tepkim

Adami beğense bunların hepsi hoşuna giderdi bencede .Sonuçta anladığım kadarıyla evli birini eklemiyor adam. Hareketleri çok rahat niye eklemedin vs. Demesi çok yanlış tabi ama begenseydi sorun yaratmicakti
Belkı fotojenık degıldı.
Insallah bıscolata erkegı gıbı bı adamdı ıcınde :rolleyes:

Adami beğense bunların hepsi hoşuna giderdi bencede .Sonuçta anladığım kadarıyla evli birini eklemiyor adam. Hareketleri çok rahat niye eklemedin vs. Demesi çok yanlış tabi ama begenseydi sorun yaratmicakti
Hanımefendi adamı beğenme beğenmeme gibi bi durum yok çünkü görmedim tanımıyorum. Fotoğrafları da kapalı. Evli mi değil mi bilmiyorum. Kadın da olsa erkek de olsa böyle bir tepki vermesi küstahlık. Hem laubali konuşuyor hem de hesap sorarcasına trip atıyor.

Bana çokkk garip geldi

Sonuçta Adam sizi ofisten aramış bu doğal değil mi

Aynı yerde çalışılıyor cepten aramak da doğal hatta sanki durduk yere ailenizin evini aramış gibi bir moddasınız

İnstagrama gelince nadıl çalışıyor bilmiyorum ama o size söyleyen arkadaş ile. bu Adamın tanışıklığı ne boyutta arkadaşına söyle neden kabul etmedi vs

Bunu gidip patrona söylemek olmamış anaokulu mu orası

Adam arkadaş olmak istemiş olmamış bitti

Her yazanı şikayet edersen işin uzun

Patronun adama tepkisi sacma yani patron değilde kankan sanki. Neyse cesaret edemez bir daha ama hani sikayet ederim filan fazla olmuş. Hic cevap vermicektin. Neyse tepkini koymuşsun bundan sonra engeller muhatap olma. Eşşek degildir heralde

Back
X