- 29 Mayıs 2017
- 305
- 76
- 98
- 28
- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
Merhaba danışmak istediğim bir konu var. Kurumsal olan buyuk bir spor salonunda eğitmenlik yapmaktayım. Göreve geldiğim süreden beri tesisimde büyük haksızlıklar dönmekte. Diğer eğitmenlerin mobbingi ve tesisin mudur yard yöneticisi hatta bölge sefligine kadar varan büyük haksızlıklar dönmekte. Özetle bu bana mobbing yapan ve işlerini yapmayan egitmenler ozel hayatta da bu bahsettiğim mudur yardımcısı ve bölge şefi gibi kişilerle yakınlar ve sürekli arkalari kollanıyor. Haklarında gelen şikayetleri yırtıp atıyorlar ve puanları yüksek olsun diye yaptığım isleri üzenlerine alma vb bir suru durum donuyor. Konuya sessiz kalmayıp şikayet ettiğim günden beri üyelerden benimle alakalı olumsuz imza(özellikle tanıdıkları eski üyelerden) toplayıp beni göndermeye çalışıyorlar. Daha önce 2 3 hocaya daha ayni şey yapılmış. Mülakatla ve hakkıyla girdiğim bir kurumdan tanıdıkları araciligi ile girip yıllardır sömüren bu düzenbaz şeytan insanlar karşısında bölge seflerine kadar arkalarında olduğu için hiçbir şey yapamıyor ve yaşadıklarımı kanıtlamak için bir yol bulamadim. O suç bu suç. Anlayan bir avukat var mi kurumdan çıkarsam bile bu insanlar gün yüzü görmesin istiyorum