Kuruntu mu yapıyorum

Bence abartmıyorlar herkesten önce kendin için kilo vermelisin aynaya bakinca senin ne düşündüğün çok daha önemli

Uzun süreli bir ilişkim var. Çocuk gibiyiz aynı zamanda ten uyumumuz da mükemmel. İki tarafta çok anlayışlı ve dürüst. Ama bir sorun var ki o karın kaslı dev gibi seksi birisi fakat ben baya göbekli kiloluyum. 164 boyla 90 kiloyum. Bir türlü bogazima dikkat edemiyorum olmuyor. 7 yıllık ilişkide başından beri böyleydi . Kilom dışında herşey mükemmel ve o bana da hayran gözüküyor. Ama gelin görün ki gören kişiler sen çok bakımsızsin o kendine çok dikkat ediyor seni bırakır diye diye beni darliyorlar. Vegan biriyim o yüzden ders yogunlugum da olduğu için sürekli hamur işi vs yiyorum ve hiç kilo veremiyorum. Sizce etrafimdakiler abartıyor mu ,yoksa yolun sonunda bu kilo problem olur mu ?
O sana 7 yılda belli ederdi. Etrafin seni kıskanıyor galiba böyle bir adam sana mı bakıyor diyor kendilerince. Ama herşey dış görünüş değil. Ama ileriki hayatın için spora ve diyete başlaman daha sağlıklı olur kendin için ama. Kilo her zaman sana sıkıntı çıkarır.

Ya evet kimseyi kilosu ile vurmaya ve yorum yapmaya gerek yok ama kiloyu övmeye de gerek yok. Normal insan hayatında olmaması gereken bir şey, normal değil. Vücudun ihtiyacı olan dışında bir tüketime gerek yok, çevreci değil, sürdürülebilir değil, sağlıklı değil, güzel değil. Yemeyle ilgili bir sorununuz var, destek alabilirsiniz. Deneyip deneyip olmuyorsa bir yerde yanlış yapıyorsunuzdur muhtemelen duygusal yeme ile ilgili destek alsanız halledersiniz.

Çok vicdanlı ve fazla empati yapan biriyim . Birkaç videodan sonra istesem de öyle beslenemiyorum. Kendimden çok insanları düşündüğüm için kendime hicbirsey yapmıyorum. Hatta bazen sevgilim çok simartinca bunu haketmedigimi düşünüp kendime kızıyorum. Tabi etrafimdakiler de sürekli o sana fazla ,niye seni bu kadar simartiyor diyorlar. Sanırım bunları duya duya kabullendim😟
Psikolojik destek almıyor musun hala? Çok vicdanlı biriysen önce kendine vicdan yap

Bir kisim erkek evlenmek için özel olarak kilolu seçiyor galiba nedenini anlamadım.
Yillar once flört ettiğim biri vardı o da boylu poslu vücutlu bir adamdi meğer nişanliymiş uzun sürmedi zaten nişanlı olduğunu ve diger şeyleri öğrenmem. Ben 34 bedendim nişanlısı 42 beden vardı. Nişanlısını aldattığı diğer bir kaç kadını da gördüm onlar da 34-36 beden kadınlardı. Kendisiyle bu konu hakkında sohbet etmek isterdim. 😁

Psikolojik destek almıyor musun hala? Çok vicdanlı biriysen önce kendine vicdan yap
Deprem zamanı arama kurtarma olarak gittim ve daha sonra ağır depresyona girdim. Hem ilaç tedavisi hem de bilissel davranışçı terapi alıyorum. Terapide kilomun da psikolojik olduğu konusuna degindik ama buna ağırlık vermiyor psikologum.

Bir kisim erkek evlenmek için özel olarak kilolu seçiyor galiba nedenini anlamadım.
Yillar once flört ettiğim biri vardı o da boylu poslu vücutlu bir adamdi meğer nişanliymiş uzun sürmedi zaten nişanlı olduğunu ve diger şeyleri öğrenmem. Ben 34 bedendim nişanlısı 42 beden vardı. Nişanlısını aldattığı diğer bir kaç kadını da gördüm onlar da 34-36 beden kadınlardı. Kendisiyle bu konu hakkında sohbet etmek isterdim. 😁
Ben de boks ve taekvando yapıyorum , ilk tanistigimizda zayiflamistim sonra tekrar kilo aldım . Ki kendisi psikoloji okuyor ve onun etkisi var sanırım her konuyu çok açıkça konusabiliyoruz . Böyle bir durum olsaydı bana bahsederdi diye düşünüyorum,yani özellikle kilolu kadınlar veya zayıf kadınlar çekici gelseydi. Bunu çok konuştuk onun dediği ben sana hayranım zayıf olsan da kilolu olsan da bu değişmeyecek.

Ben de boks ve taekvando yapıyorum , ilk tanistigimizda zayiflamistim sonra tekrar kilo aldım . Ki kendisi psikoloji okuyor ve onun etkisi var sanırım her konuyu çok açıkça konusabiliyoruz . Böyle bir durum olsaydı bana bahsederdi diye düşünüyorum,yani özellikle kilolu kadınlar veya zayıf kadınlar çekici gelseydi. Bunu çok konuştuk onun dediği ben sana hayranım zayıf olsan da kilolu olsan da bu değişmeyecek.

Başkalarını takmayın o zaman bazıları çok takilmiyor belli ki erkek arkadasinizin da belli bir gorunuş beklentisi yok. 🤷‍♀️
Ben 9 yıllık evliyim. Eşim normalinin üzerinde kilo almaya başlasa direkt uyaririm her haline hayran olamam hiç kimsenin. 😄

Uzun süreli bir ilişkim var. Çocuk gibiyiz aynı zamanda ten uyumumuz da mükemmel. İki tarafta çok anlayışlı ve dürüst. Ama bir sorun var ki o karın kaslı dev gibi seksi birisi fakat ben baya göbekli kiloluyum. 164 boyla 90 kiloyum. Bir türlü bogazima dikkat edemiyorum olmuyor. 7 yıllık ilişkide başından beri böyleydi . Kilom dışında herşey mükemmel ve o bana da hayran gözüküyor. Ama gelin görün ki gören kişiler sen çok bakımsızsin o kendine çok dikkat ediyor seni bırakır diye diye beni darliyorlar. Vegan biriyim o yüzden ders yogunlugum da olduğu için sürekli hamur işi vs yiyorum ve hiç kilo veremiyorum. Sizce etrafimdakiler abartıyor mu ,yoksa yolun sonunda bu kilo problem olur mu ?
Riyakarlik yapmayacağım. Seni beğenen her şekilde beğenir olayı kısmen doğru olsa da çoğu günün sonunda erkek milleti hep kendilerine göre daha iyisini bulmak için aranıyor. Kendi kaybeder bu ayrı. Ama en en önce sağlığın için vermelisin ben 1.55 90 kiloydum artık egilemiyodum , 76 ya indim devam ediyorum. Ama önce veganligi bırak :)

Back
X