kuruntularım mutluluğumu engelliyor lütfen yardım edin

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
herkese merhaba çok düşündüm konu açıp açmama konusunda ama içim içimi yerken kabuğuma çekilemedim sizlerle paylaşıp yardım almak istiyorum..
geçmiş konularımı bilenler bilir aşk hayatı mutlu anları kadar talihsizlikleride olan biriydim hep.. değer mi evet gördüm sevilmek mi evet çokta sevildim ama şanssızlıklarımda oldu işte.. en son yaşadıklarımdan sonra karşıma bana gerçekten değer veren ve önemsiyen birisi çıktı normal muhabbet aşamasındayız ama bana olan ilgisini hoşantısını her seferinde dile getiriyor.. aslında istiyorum artık düzenli bir ilişkim olsun hayırlı olacaksada evliliğe kadar gitsin ama gelin görün ki içimdeki kuruntular beni yiyip bitiyor.. bahsettiğim kişi önceki görüştüğüm kişilere göre açıkca söylemek gerekirse fizik olarak falan hiç tarzım olmayan birisi ama çok iyi birisi artık takılmıyorum zaten boya posa yakışıklılığa öncekiler yakışıklıydı ne oldu ? üzüldüm hep.. yani demem o ki çocuğun fiziksel görüntüsüne falan takılmıyorum korkum geçmişteki hatalarım.. bi yerden bişey duyup gözündeki değerim düşer diye çocuğa yakınlaşamıyorum bile çünkü beni gerçekten çok değerli görüyor.. beraber bulunduğumuz bir cafede hal ve hareketlerim çok hoşuna gitmiş çok ağır başlı bir kızdın ayrıcada çok güzelsin beni büyüledin diyor.. kalabalık ortamlarda evet dikkat ederim hareketlerime onunda bu sebeple çok ilgisini çekmişim ama taa lise dönemlerimde görüştüğüm ve o zamanlar kötü şeyler söyleyen bi pislikle bahsettiğim çocuğun ortak arkadaşları var bunları duyacak ve ben ona tam alışmışken herşey bitecek diye sürekli içim daralıyor.. çocukla mutlu mutlu yazışırken bir anda aklıma bunlar geliyor yerle bir oluyorum tüm mutluluğum bir anda kesiliyor.. yoksa psikolojim mi bozuldu bilmiyorum ama lütfen bana yardımcı olun ne yapabilirim.. ortak tanıdıklarımızdan hakkımda kötü şeyler duyar diye çok korkuyorum hatta yapmadığım şeyleri bile yapmışım gibi söyleyecek fesat insanlarda çok.. yardımlarınızı ve fikirlerinizi rica ediyorum

Son düzenleme:
O pisligin ortak arkadaslarindan once kendin soyle ne var ne yoksa baskalarindan duymasi senden duymasindan daha kotu olur

nerden biliyosun karşında ki insanın belki daha kötü bi geçmişi vardır.. böylelikle seni yargılayamaz . ama senden iyi bi geçmişi varsa iyi şeyler olmaz o yuzden o duymadan alıp karşına konuşmalısın. iyi düşün iyi olsun sıkma canınıda. zaten gerçekten senden hoşlanıyosa kolay kolay oldu bittiye getirmez ilişkiyi..

gözünden düşmek beni çok korkutuyor çünkü gerçekten çok iyi birisi 6-7 sene önceki mevzulardan dolayı değerimi yitirmek zaten beni ürküten :(

6-7 sene once ne yasadigini bilmiyorum :)
Ya kendin anlatip rahatlayacaksin
Ya da baskasinin anlatma ihtimalini dusunmeden keyfine bakacaksin
He iyice alisirsan birden birinden ogrenirse o zaman neden bana soylemedin diyecek daha kotu olacak malesef bu seferde erkek arkadasim gecmisimde olanlari ogrendi sorun yasiyoruz diye konu acacaksin. Ve burdakiler de sana diyecek ki seni yasadiklarinla kabul etmeyen bi adamla zaten olma....

nerden biliyosun karşında ki insanın belki daha kötü bi geçmişi vardır.. böylelikle seni yargılayamaz . ama senden iyi bi geçmişi varsa iyi şeyler olmaz o yuzden o duymadan alıp karşına konuşmalısın. iyi düşün iyi olsun sıkma canınıda. zaten gerçekten senden hoşlanıyosa kolay kolay oldu bittiye getirmez ilişkiyi..

bilmiyorum geçmişi nasıl henüz çok fazla tanımıyorum kendisini ama toplumumuza kızın geçmişi daha çok dikkat edilen bir husus olduğu için korkularım bundan yana.. çok kötü şeyler yaşamadım ama o pislik dediğim şahsiyet yoksunu iftira bile atabilecek bir yaratık.. aramızda bişeyler kesinleşirse konuşabilirmiyim bilmiyorum ama korkuyorum artık kaybetmekten :(

6-7 sene once ne yasadigini bilmiyorum :)
Ya kendin anlatip rahatlayacaksin
Ya da baskasinin anlatma ihtimalini dusunmeden keyfine bakacaksin
He iyice alisirsan birden birinden ogrenirse o zaman neden bana soylemedin diyecek daha kotu olacak malesef bu seferde erkek arkadasim gecmisimde olanlari ogrendi sorun yasiyoruz diye konu acacaksin. Ve burdakiler de sana diyecek ki seni yasadiklarinla kabul etmeyen bi adamla zaten olma....

haklısın ama duyması küçük bir ihtimal ama sonuçta ihtimal herşeyin mahvolmasına durduk yere sebebiyet verirsem peki :(

Tipe bakmiyorum demisin yaa o isler oyle olmuyor..bi zaman sonra o insanin iyiligini umursamiyorsun,cunku sana gore degil.ayni durumdan yeni ciktim.tabi benim boyle oldu diye sizinkide ayni olcak diye soz konusu degil ama tipin degilse zor biraz..diger konuya gelince baskasindan duyacagina senden duymasi herzaman iyidir.al karsina anlat madem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilmiyorum geçmişi nasıl henüz çok fazla tanımıyorum kendisini ama toplumumuza kızın geçmişi daha çok dikkat edilen bir husus olduğu için korkularım bundan yana.. çok kötü şeyler yaşamadım ama o pislik dediğim şahsiyet yoksunu iftira bile atabilecek bir yaratık.. aramızda bişeyler kesinleşirse konuşabilirmiyim bilmiyorum ama korkuyorum artık kaybetmekten :(

ben seni iyi anlıyorum. eğer ki iftira tarzı bişey olursa şuan ki konuştuğun kişi gerçekten seni tanıyosa inanmaz emiin ol. sen ona o güveni verdiysen bişey olmaz üzme kendini . ya bide yaptıgın bi iki ufak hatanla seni yok sayacaksa şimdi olsun ne olcaksa daha fazla baglanmadan alışmadan. elbet seni sen oldugun için geçmişini yargılamayacak birisi çıkar karşına.

haklısın ama duyması küçük bir ihtimal ama sonuçta ihtimal herşeyin mahvolmasına durduk yere sebebiyet verirsem peki :(

Basliginda da belirttigin gibi kuruntularin mutlulugunu engelleyecek
:)
Sil gec kucuk ihtimali ya da olanlari olmayanlari anlaat gitsin
İki yoldan birini secmelisin

Tipe bakmiyorum demisin yaa o isler oyle olmuyor..bi zaman sonra o insanin iyiligini umursamiyorsun,cunku sana gore degil.ayni durumdan yeni ciktim.tabi benim boyle oldu diye sizinkide ayni olcak diye soz konusu degil ama tipin degilse zor biraz..diger konuya gelince baskasindan duyacagina senden duymasi herzaman iyidir.al karsina anlat madem.

canım çokta tipsiz birisi değil bana sempatik geliyor ama diğer görüştüklerime karşılaştırarak bunu belirtme ihtiyacı hissettim..
ya o duyacak diye kuruntu yapıp anlatırsam herşey dahada kötü olursa ? duymayacakken ben kendi ellerimle kendimi mahvetmiş olacağım çok zor bir durum gerçekten :(

ben seni iyi anlıyorum. eğer ki iftira tarzı bişey olursa şuan ki konuştuğun kişi gerçekten seni tanıyosa inanmaz emiin ol. sen ona o güveni verdiysen bişey olmaz üzme kendini . ya bide yaptıgın bi iki ufak hatanla seni yok sayacaksa şimdi olsun ne olcaksa daha fazla baglanmadan alışmadan. elbet seni sen oldugun için geçmişini yargılamayacak birisi çıkar karşına.

evet kesinlikle haklısınız ama gerçekten çok yoruldum artık :( bir kere daha kaybetmek sanırım beni çok ama çok sarsar ve toparlanamam tek temennim o pislikle hiç karşılamaması

Basliginda da belirttigin gibi kuruntularin mutlulugunu engelleyecek
:)
Sil gec kucuk ihtimali ya da olanlari olmayanlari anlaat gitsin
İki yoldan birini secmelisin

çok haklısın ama iki ihtimalde gerçekten zor kararlar insanlar o kadar kötü ki başkasının mutluluğunu bozmak için rahatça her kötülüğü yapabiliyor bende bu konularda yıldızı düşük birisi olduğum için korkuyorum zaten :(

canım çokta tipsiz birisi değil bana sempatik geliyor ama diğer görüştüklerime karşılaştırarak bunu belirtme ihtiyacı hissettim..
ya o duyacak diye kuruntu yapıp anlatırsam herşey dahada kötü olursa ? duymayacakken ben kendi ellerimle kendimi mahvetmiş olacağım çok zor bir durum gerçekten :(

Ne varki bu kadar seni mahvettiricek cok mu kotu bisey ?eger kotu bi durumsa baskasindan duymasi kotu ama senden duymasi yine benim fikrim daha iyi olur gibi geldi bana..ama sanmiyorum ya neden senin mutlulugunla oynasin diger taraf anlatmaz bence gecmis gecmiste kaldi..yasandi bitti sonucta..

Ne varki bu kadar seni mahvettiricek cok mu kotu bisey ?eger kotu bi durumsa baskasindan duymasi kotu ama senden duymasi yine benim fikrim daha iyi olur gibi geldi bana..ama sanmiyorum ya neden senin mutlulugunla oynasin diger taraf anlatmaz bence gecmis gecmiste kaldi..yasandi bitti sonucta..

çok kötü bi durum değildi ama duysa hiçte hoş olmayacağı şeyler diyeyim çünkü yapısı ve karakteri belki kabullenemeyebilir doğulu bir erkek kısacası inşallah dediğin gibi olur kötü insanlardan korusun Allah

Anlatma bence henüz çok yeni belli ki gerek yok anlatıp tadınızı kaçırmaya
Eğer duyarsa da seni geçmişin yüzünden yargılamasına seni üzmesine izin verme herkesin hoşlanmadığı şeyler olmuştur geçmişinde
Seni hatalarınla sevecek birisi olsun inan bana senin için daha hayırlı olur.

Anlatma bence henüz çok yeni belli ki gerek yok anlatıp tadınızı kaçırmaya
Eğer duyarsa da seni geçmişin yüzünden yargılamasına seni üzmesine izin verme herkesin hoşlanmadığı şeyler olmuştur geçmişinde
Seni hatalarınla sevecek birisi olsun inan bana senin için daha hayırlı olur.

teşekkür ederim yorumunuz içimi rahatlattı bende henüz ayrıntılara girmek istemiyorum hatta hiç inşallahda duymaz tek temennim bu çünkü bana çok değer veriyor :(

teşekkür ederim yorumunuz içimi rahatlattı bende henüz ayrıntılara girmek istemiyorum hatta hiç inşallahda duymaz tek temennim bu çünkü bana çok değer veriyor :(

İnan bana sen istemezsen yada yansıtmazsan duymaz belli ki hoşlanmadığın şeyler var ama dediğim gibi her insanın geçmişinde var.
Hem onları yaşamasaydık iyiyi doğruyu nasıl bilecektik nasıl olmamız gereken kişi olacaktık
Seni sen yapan geçmişindir acısıyla tatlısıyla hatalarıyla
Geçmişe üzülerek ve ya gelecek endişesi ile yaşama hiçbir zaman bugünü yaşa tadını çıkar .

İnan bana sen istemezsen yada yansıtmazsan duymaz belli ki hoşlanmadığın şeyler var ama dediğim gibi her insanın geçmişinde var.
Hem onları yaşamasaydık iyiyi doğruyu nasıl bilecektik nasıl olmamız gereken kişi olacaktık
Seni sen yapan geçmişindir acısıyla tatlısıyla hatalarıyla
Geçmişe üzülerek ve ya gelecek endişesi ile yaşama hiçbir zaman bugünü yaşa tadını çıkar .

inşallah duymaz onun gibi birini kaybetmek istemem açıkcası
tabiki hatalar olgunlaştırır ama erkekler öyle düşünmüyor işte :(

Back
X