kuruntularım:(

deniz0555

ZUĞAŞİ BEREPE
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
225
1
66
kızlar 4 yıllık çok iyi giden bir ilişkim var.ciddi düşünüyoruz.ikimizde üniversitedeyiz.ama tek sorun benim kuruntularımküçük bir yerde yaşıyoruz.yaz tatillerinde kızlar evde durmaktan başka bişey yapmıyor.yani gün boyu acaba başına bişey gelir mi ya birisi bişey yaparsa ya kaza geçirirse diye düşünüyorum.dün akşam içki içmiş bi arkadaşının arabasına bindi.kızlar gece bana haram oldu.o kadar çok ağladım.resmen onu ölmüş saydım.mesajda atamadım korkuma ya cevap vermezse diye sonra naparım diye üşündüm.yardım edin kızlar.aramız bozuldu ayrılalım ben çok aşığım anlamıyosun dedim ve bitti dedim.bitmeyeceğini ikimizde biliyoruz ama dünden beri konuşmuyoruz.ben hep böyleyim.çok zor durumdayımkafayı yiyorum

canım o zaman sevgilini pamuklara sar eve kapat bir yerlere gitmesin hep gözünün önünde olsun :) ama kaderde varsa Allah yazdıysa evde bile başına birşey gelebilir... doğaz gaz patlar, tüp patlar, deprem olur, elektrik çarpar, bıçakla yaralanabilir :)) kaderden kaçamazsın o yüzden oluruna bırak hem kendini hem sevgilini bu tip kuruntularınla sıkma

keşke sarsam pamuklara nerdeeee.elimde değil ki canım.napıcağımı şaşırdım.çok aşktan mı acaba.o niye ben kadar kuruntulu değil.ben daha mı çok seviyorum acaba.yoksa bu tamamen benim psikopatlığım mı

böyle devam edersen sevgilini hayattan soğutacaksın ve seni terk edip yeni ufuklara yol alacak!

dolayısıyla sen de kendini hırpalamayacaksın,ikiniz de hayatınıza sorunsuz bir şekilde devam edeceksiniz

ya da diğer bir çözüm olarak normal insanlar gibi davranmaya başlayacaksın

ben anlamadım, tüm gün evde duruyorsa başına ne gelecek sevgilinin
ayrılma sebebinizi de anlayamadım valla kusura bakma
bence psikolojik destek almalısın

ha bu arada haline şükret bence.
benim nişanlım doğuda subay, sürekli operasyona çıkıyor.
ben onu görmeye geldim yine aniden operasyon var diyip çağırdılar.
3 gündür yok, geceleri haber alamıyorum. sadece sabah mesaj atıyor
neler çekiyorum o gecelerde ben biliyor musun?
sevgiline de kendine durduk yere niye hayatı zindan ediyosun arkadaşım

Bence geçici bir dönemdir bu , bunalımda olabilirsin ya da adet dönemindeysen hormon dengesizliğinden kaynaklıdır. Sevgilinle oturup konuşmalısın bu durumu

Canım Allah yardımcın olsun zor gerçekten..

Canım Allah yardımcın olsun zor gerçekten..

sağol canım allah kimseye yaşatmasın çok zor.
sabah uyanıp da telefonuma bakıyorum hemen
mesaj yoksa yüreğim çarpmaya başlıyor deli gibi
ölüm korkusu bambaşka bişey
hele sevdiğinizin başına gelme ihtimali varsa
allah onu korusun, bu gece de görevde
ve ben bu gece de uyuyamıycam yine...

panik atak olabilir mi başlangıcı filan. hem sevgiline hem kendine hayatı zindan edersin. bunu çocuga karışma durumu da var çocuklarının da psikolojisi alt üst olur güvensizlikle büyür. bence ihmal etmeyin bi psikolaga gidin

başlangıcı değil bence, resmen panik atak hastalığı var. kesinlikle dr.a gitmeli. :106:

Sürekli evde olduğun için yapcak bişeyin olmadığı için boşlukta olunca bunları düşünüyorsun bence.
Eğer olcak varsa her yerde olabilir bunu biz bilemeyiz.

Kendine gün içerisinde oyalanmak için uğraş bulabilirsin böylece aklın dağılmış olur. Yoksa ilişkiniz böyle gitmez gibi gözüküyor. Hem sevgilini sıkıyorsun hem de kendini harap ediyorsun. Olayları kendi seyrine bırak. Kim ne yaparsa yapsın sonuçta herşey olucağına varıyor. Kaderin önüne geçilmez.

Sürekli halde bu durumdaysanız basına bısey gelecek endısesı tasıyorsanız,bence bi psikologla gorusmenızde fayda var.içten içe baglandıgınız bırını kaybetme korkusundan yasamıs oldugunuz gerılımın stresı ıster ıstemez kafanızda buyutuyor ve bu duygu bozukluguna engel olamıyorsunuz.Doktor sizi rahatlatacaktır.Benzer bı durum bende yaşadıgım ıcın tavsıye edıyorum.İlişkinizi tüm güzelliğiyle dolu dolu yasamanız dileğiyle..

başlangıcı değil bence, resmen panik atak hastalığı var. kesinlikle dr.a gitmeli. :106:

Bunun teshısını bız koyamayız..Panık atak belırtısı dıye kesın konusmak cok dogru degıl bence..sizi gercekten daha cok strese sokabılır bu durum..Gercekten kendı basınıza asamadıgınızı dusunuyorsanız psıkolog ıle gorusmenızde fayda var..

Senin yaşadığın bi tür psikolojik rahatsızlık ama hangisi olduğuna psikolog karar verir.Canını sıkıp sevgilinle aranı bozmanı gerektirecek bişe yok.Belli ki bi süreç geçiriyosun kendini yadırgama sakın iyi bir psikolog bul kendine ve durumunu aşmaya çalış.Herşey yoluna girer emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…