Kuruntumu gerçekmi?

simsimm48

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
147
61
18
26
Eşimle severek evlendik iki buçuk aydır evliyiz. Aramızda hiçbir problem yok bana vakit ayırıyor sürekli güler yüzlü pozitif cinsel anlamda bir sorunumuz da yok şu zamanlar. Giyim hal tavır olarak hep iltifat eder herşey pürüssüz güzel. Ama iki hafta önce telefonunu karıştırdığım için kızmıştı benden habersiz neden aldın güvenmiyormusun diye. Uyardı haberim olsun öyle bak saygısızlık yapma demisti. Geçen gün fark ettim şifresini değiştirmiş telefon sürekli sessizde ve bildirimler ekranına düşmüyor artık. Sürekli tuvalete gidiyor ve hep wpte çevrimiçi. Başkasıyla konuşacak bir nedeni yok bana göre ya da ben konustugunu sanıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?

Onunla konuşursam bu durumu yine güvensizlik olarak anlıycak. Ben nasıl bi tavır davranış sergilemeliyim bir çözüm önerin

Onunla konuşursam bu durumu yine güvensizlik olarak anlıycak. Ben nasıl bi tavır davranış sergilemeliyim bir çözüm önerin
güven kazanılan bir şey değil mi? şu telefonunun şifresini bir aç da bakayım deyin, haberli ve izinli olur. ertelerse, hayır derse güvenmemek tabi ki hakkınız

Eşinin telefonunu kurcalama birdaha. Oda seninkisini kurcalamaya hakkı yok. Ben şahsen çok sorunlar yaşamama rağmen eşimle, telefonunu alıp kurcalamam. Ha şeytan dürtmüyormu? Evet ama yapmıyorum. Ne geçti eline, sıkıntıdan hariç? Madem güzel bir ilişkin var, güven eşine. Bende aldatmıyorum ama kız arkadaşlarımla whatsappdan yaptığımız muhabbetleri okusun istemem mesela.

Erkeklerin kendi aralarında küfürlü konuşmaları olur belki görmeni istemez. Biz asla birbirimizin telini ellemeyiz.

yahu madem bir şeylerden şüpheleniyorsunuz neden hemen renk veriyorsunuz ki? kadınlarda genel olarak gördüğüm bir durum. kanıt arayışındaysanız kurcaladığınızı belli etmeden uzun süre araştırın sonra ortaya çıkarın

Bilemedim. Benim eşimde hoşlanmaz yani şifre falan koymaz ortada hep telefonu ama özellikte konuşmalara girince falan yapma şunu işte okuma der her seferinde de küfürlü tarzda diyalog olur eşim kadına pek yakistirmaz küfürü yani etsinde edilsinde duysunda istemez salak dememe bile bozulur yakışmıyor der mesela gibiii. Okumamı istemez yani Esinizde size bozulup gizemli davranış sergiliyor olabilirmi.

Ama siz eski konularınızda cinsellik yok, beni de hiç öpmez demişsiniz hem de bundan 8 gün önce yazmışsınız. 8 günde sihirli değnek değmediğine göre adam 2 aylık evlilikte isteksiz. Ben olsam şüphelenirdim üstelik telefonu tuvalete götürüp çevrimiçi olmalar hiç hayra alamet değil.

Benim de eşimin de telefonunda şifre var ikimiz de birbirimizin şifresini biliriz
Ama kimse açıp bakmaz
Zaten ikimizin de kimlerle görüştüğü belli
Ama kusura bakmayın da telefonla tuvalete gitmek de acayipmis

Telefon karıştırmayı saygısızlık olarak görüyorum, bence hiç hoş bir hareket değil birinin telefonunu karıştırmak. Bir şey yakaladınız diyelim ne yapmayı düşünüyorsunuz? Boşanacak mısınız iki buçuk aylık evlilikte? Bunun kararını verin sonra bir şeyleri araştırın. Eğer ayrılmak gibi bir niyetiniz yoksa kurcalamayın hiç yüz göz olduğunuzla kalırsınız.

Telefon karıştırmak çok büyük saygısızlık.
Bende olsam çok kızarım.
Bu aldattığım anlamına mı geliyor şimdi.
Son derece sadık bir insanım erkek arkadasıma.
Eşim olsun sevgilim olsun böyle bir şeyi hakaret sayarım kendime.
Çocuk muyuz pardon?
Bu adam WhatsApp ta arkadasıyla konuşamaz mı niye illa bir kadınla mı konuşuyor ?

Eski konularını bilmiyorum.
Bende tuvalette telimi alırım bazen elime.
Kız arkadaşlarımla goy goy yaparım WhatsApp tan .
Yani ne var bunda.

Tümüyle KK üyelerine tuvalete telefonla gitmemeyi öneriyorum. Eşlerinizle de konuşun, böyle bir kural koyun. Bir de eşlerin birbirlerinin şifresini bilmeleri lazım.

ilişkide şeffaf olmalı.. eşim telefon şifresini değiştirse ya da baktığım zaman laf etse güvenim sarsılır. telefonu ortada dursa şifresini bilmeye devam etsem elime bile almak istemem. kuruntu yada değil açıkça konuşun. özel hayata denilen şey evde yaşanmıyor mu zaten

Ay boyle farkli farkli konu acarak ne anliyorlar acaba ya. Hayir istedigi cevaplari versek ne olacak acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…