Onunla konuşursam bu durumu yine güvensizlik olarak anlıycak. Ben nasıl bi tavır davranış sergilemeliyim bir çözüm önerinEşimle severek evlendik iki buçuk aydır evliyiz. Aramızda hiçbir problem yok bana vakit ayırıyor sürekli güler yüzlü pozitif cinsel anlamda bir sorunumuz da yok şu zamanlar. Giyim hal tavır olarak hep iltifat eder herşey pürüssüz güzel. Ama iki hafta önce telefonunu karıştırdığım için kızmıştı benden habersiz neden aldın güvenmiyormusun diye. Uyardı haberim olsun öyle bak saygısızlık yapma demisti. Geçen gün fark ettim şifresini değiştirmiş telefon sürekli sessizde ve bildirimler ekranına düşmüyor artık. Sürekli tuvalete gidiyor ve hep wpte çevrimiçi. Başkasıyla konuşacak bir nedeni yok bana göre ya da ben konustugunu sanıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
güven kazanılan bir şey değil mi? şu telefonunun şifresini bir aç da bakayım deyin, haberli ve izinli olur. ertelerse, hayır derse güvenmemek tabi ki hakkınızOnunla konuşursam bu durumu yine güvensizlik olarak anlıycak. Ben nasıl bi tavır davranış sergilemeliyim bir çözüm önerin
Erkeklerin kendi aralarında küfürlü konuşmaları olur belki görmeni istemez. Biz asla birbirimizin telini ellemeyiz.Eşimle severek evlendik iki buçuk aydır evliyiz. Aramızda hiçbir problem yok bana vakit ayırıyor sürekli güler yüzlü pozitif cinsel anlamda bir sorunumuz da yok şu zamanlar. Giyim hal tavır olarak hep iltifat eder herşey pürüssüz güzel. Ama iki hafta önce telefonunu karıştırdığım için kızmıştı benden habersiz neden aldın güvenmiyormusun diye. Uyardı haberim olsun öyle bak saygısızlık yapma demisti. Geçen gün fark ettim şifresini değiştirmiş telefon sürekli sessizde ve bildirimler ekranına düşmüyor artık. Sürekli tuvalete gidiyor ve hep wpte çevrimiçi. Başkasıyla konuşacak bir nedeni yok bana göre ya da ben konustugunu sanıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
Durum oldukça şüpheliGeçen gün fark ettim şifresini değiştirmiş telefon sürekli sessizde ve bildirimler ekranına düşmüyor artık. Sürekli tuvalete gidiyor ve hep wpte çevrimiçi
Bilemedim. Benim eşimde hoşlanmaz yani şifre falan koymaz ortada hep telefonu ama özellikte konuşmalara girince falan yapma şunu işte okuma der her seferinde de küfürlü tarzda diyalog olur eşim kadına pek yakistirmaz küfürü yani etsinde edilsinde duysunda istemez salak dememe bile bozulur yakışmıyor der mesela gibiii. Okumamı istemez yani Esinizde size bozulup gizemli davranış sergiliyor olabilirmi.Eşimle severek evlendik iki buçuk aydır evliyiz. Aramızda hiçbir problem yok bana vakit ayırıyor sürekli güler yüzlü pozitif cinsel anlamda bir sorunumuz da yok şu zamanlar. Giyim hal tavır olarak hep iltifat eder herşey pürüssüz güzel. Ama iki hafta önce telefonunu karıştırdığım için kızmıştı benden habersiz neden aldın güvenmiyormusun diye. Uyardı haberim olsun öyle bak saygısızlık yapma demisti. Geçen gün fark ettim şifresini değiştirmiş telefon sürekli sessizde ve bildirimler ekranına düşmüyor artık. Sürekli tuvalete gidiyor ve hep wpte çevrimiçi. Başkasıyla konuşacak bir nedeni yok bana göre ya da ben konustugunu sanıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
Eski konularını bilmiyorum.Ama siz eski konularınızda cinsellik yok, beni de hiç öpmez demişsiniz hem de bundan 8 gün önce yazmışsınız. 8 günde sihirli değnek değmediğine göre adam 2 aylık evlilikte isteksiz. Ben olsam şüphelenirdim üstelik telefonu tuvalete götürüp çevrimiçi olmalar hiç hayra alamet değil.
Hiç cinsellik veya yakınlaşma olmayıp bu hareketi yapması şüpheli işte, yoksa normalde şüphe çeken bir durum değilEski konularını bilmiyorum.
Bende tuvalette telimi alırım bazen elime.
Kız arkadaşlarımla goy goy yaparım WhatsApp tan .
Yani ne var bunda.
Ama siz eski konularınızda cinsellik yok, beni de hiç öpmez demişsiniz hem de bundan 8 gün önce yazmışsınız. 8 günde sihirli değnek değmediğine göre adam 2 aylık evlilikte isteksiz. Ben olsam şüphelenirdim üstelik telefonu tuvalete götürüp çevrimiçi olmalar hiç hayra alamet değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?