Kuruntumu gerçekmi?

Hiç cinsellik veya yakınlaşma olmayıp bu hareketi yapması şüpheli işte, yoksa normalde şüphe çeken bir durum değil
Cinsellik yok demiyor konu sahibi okudum yazılanları.
Az diyor.
Her erkek libidosu yüksek olucak dıye bir şey yok.
Haftafa 2_3 seks anormal bir durum değil.
Konu sahibi sürekli olmasunu istiyor.
Konu bu .

bu telefon karıştırmak saygısızlıktır yok öyle şey yapmam yok eşine güvenmiyor musunuz diyenleri anlamıyorum. başlarına gelmedikleri için tabi konuşuyorlar(umarım hiç gelmez). daha 1 yıl dolmadan boşanma kararı aldığımın eşimin telefonunu karıştırarak beni aldattığını öğrendim. karıştırmasaydım belki de hala kandırılıyor olacaktım. bi de üstüne çocuk yapcaktım. iyiki de karıştırmışım. karıştırmak derken durduk yere karıştırmaktan bahsetmiyorum tabi paronaya seviyesinde. hani bişey olur ya o an şüphe düşer içine öyle bi bakarsın telini o durum. böylece bende yakaladım.
konu sahibi bilmiyorum niye karıştırdınız ama içinizde şüphe varsa çaktırmadan bakın. hemen belli etmeyin. bi de wc ye telefonla girmesi, şifrelerini değiştirmesi filan çok şüpheli. eski eşimin tavırları benziyor. her erkek böyle yapıyor diye aldatıyor diyemem ama insanın aklına düşüyor tabi bi acaba.

Eşimle severek evlendik iki buçuk aydır evliyiz. Aramızda hiçbir problem yok bana vakit ayırıyor sürekli güler yüzlü pozitif cinsel anlamda bir sorunumuz da yok şu zamanlar. Giyim hal tavır olarak hep iltifat eder herşey pürüssüz güzel. Ama iki hafta önce telefonunu karıştırdığım için kızmıştı benden habersiz neden aldın güvenmiyormusun diye. Uyardı haberim olsun öyle bak saygısızlık yapma demisti. Geçen gün fark ettim şifresini değiştirmiş telefon sürekli sessizde ve bildirimler ekranına düşmüyor artık. Sürekli tuvalete gidiyor ve hep wpte çevrimiçi. Başkasıyla konuşacak bir nedeni yok bana göre ya da ben konustugunu sanıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
Esinizin telefonunu size gosterme gibi bir zorunlulugu yok. Esinizin de kendi ozel hayati olabilir. Ozel'den kasit sizi aldatmasi degil. Sadece, her konusmasini sizin gormeniz gerekmiyor

ben şunu anlamıyorum eşle aynı yatağa giriliyor en mahremi biliyor da ne alaka telefon özel kalıyor? eş ya eş. hayatlarınızı birleştirmişsiniz, daha neyin özeli bu? ha tabii ki her dk telefon kurcalanmaz ama yok şifre değişmek falan ne alaka. ben ilişkilerde şeffaflıktan yanayım. benim sevgilimle şifreden öte benim telefonumda onun parmak izi tanımlı, onun telefonunda da benim yüzüm. bir şey oluyor benimki yakındaysa o benim teli kullanır ben onunkini kullanırım. şifre değişmek çok saçma. “arkadaşlarıyla konuşmasını görmek istememiştir”. biz sevgilimle birbirimizin en yakın arkadaşıyız; benim bi arkadaşımla konuşmamı görse ne olacak? arkadaşımın hayatına dair bir şey görse oturup dedikodusunu mu yapacağız? görse bile görmemiş gibi yapar, ben de aynısı yaparım.

bilmiyorum telefon şifresi saklamak çok saçma

Eşimle severek evlendik iki buçuk aydır evliyiz. Aramızda hiçbir problem yok bana vakit ayırıyor sürekli güler yüzlü pozitif cinsel anlamda bir sorunumuz da yok şu zamanlar. Giyim hal tavır olarak hep iltifat eder herşey pürüssüz güzel. Ama iki hafta önce telefonunu karıştırdığım için kızmıştı benden habersiz neden aldın güvenmiyormusun diye. Uyardı haberim olsun öyle bak saygısızlık yapma demisti. Geçen gün fark ettim şifresini değiştirmiş telefon sürekli sessizde ve bildirimler ekranına düşmüyor artık. Sürekli tuvalete gidiyor ve hep wpte çevrimiçi. Başkasıyla konuşacak bir nedeni yok bana göre ya da ben konustugunu sanıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
Bence yaptığınız şey çok ayıp. Bir de daha 2,5 ay evlisiniz güvenmiyorsanız evlenmeseydiniz. Eşinize güveniyor musunuz, güvenmiyor musunuz bunu bir düşünün bence.

16 yıllık evliyim evliliğimin ilk zamanları bende karıştırmaya çalıştım. O şüphe duygusu var ya gitgide daha artar kurutur seni.zihnin öyle oyunlar kurar ki kısır döngüye girersin. Hiç gerek yok. Eve geldiğinde TLF nün neden sessizde diye kendine sorun.benim eşimde wc ye tlf la giriyor. wc de ilham mi geliyor diye soruyorum değişen birşey olmadi hala TLF la giriyor.Telefonumu bende vermiyorum eşime.icinde notlarım var,kişisel gelişim için hatirlatmalarim var.

Acik acik sorun hem guvenmiyor musun bana diyorsun hemde guvenimi sarsici hareketler yapiyorsun diye. Telefonun sifresi degisti telefon hep sessizde wc de hep cevrimici supheli hareketlerin hepsini yapmis. Sonuclarina katlanacaginizi bilerek arastirma yapin ama yoksa birsey bulursaniz ve tepkisini vermezseniz yuz goz olursunuz gozunuzun icine baka baka herseyi yapar bu sefer.

Telefon karistirmak neden saygisizlik olsun saklayacak biseyi olmayan zaten kizmaz sizinki asiri tepki vermis supi hareketleri var bence hersey olabilir telefnla tuvalete gidip sürekli online olmasi abartili beklemedig bir anda isteyin vermezse olay cikartin baska ne yapabilirsiniz

Ben evlilikte telefona mahremiyet atfedilmesini yanlış buluyorum. Eşimle bu konuyu konuştuk. Ona telefonumda arkadaşlarımla olan görüşmelere ve galerideki gelen fotolara bakmamasını söyledim. Onun haricinde istediği gibi bakabilir. O da istediğin gibi bakabilirsin diyor.
Bakıyor muyum peki? Artık hayır.. Şüphe duygusu ve bir şeyleri karıştırma hissiyatı beni çok yıprattı sevgiliyken. Sonra güvenimi kazandı ve artık bakmıyorum. Keyfim yerinde. Ama eşim bana böyle bir kısıtlama yapsaydı Kendimi tutamazdım diye düşünüyorum.

Eğer siz sosyal medyada diğer kadınlarla yazışmasina aldatma diyorsaniz kesinlikle aldatıyor ustelik tek kişiyle değil, sabrederseniz 50 yaşından sonra düzeliyorlar, kurulu duzeninizi bozmayin.

Acik acik sorun hem guvenmiyor musun bana diyorsun hemde guvenimi sarsici hareketler yapiyorsun diye. Telefonun sifresi degisti telefon hep sessizde wc de hep cevrimici supheli hareketlerin hepsini yapmis. Sonuclarina katlanacaginizi bilerek arastirma yapin ama yoksa birsey bulursaniz ve tepkisini vermezseniz yuz goz olursunuz gozunuzun icine baka baka herseyi yapar bu sefer.
Ben bir iki hafta önce hergun bakıp birşeylere bozulup olay cikardim küstüm trip attım ilk ay sifre yoktu telefonunda parmak izi dahi yoktu siparis vermek için yazan kızlar oluyordu bazıları kotu niyetliydi bende kiskanclik yapip onun haberi yokken evli diyordum ona bozuldu sanki benim ağzım yokmu diye. Sonra almiyim diye değiştirdi

Ben bir iki hafta önce hergun bakıp birşeylere bozulup olay cikardim küstüm trip attım ilk ay sifre yoktu telefonunda parmak izi dahi yoktu siparis vermek için yazan kızlar oluyordu bazıları kotu niyetliydi bende kiskanclik yapip onun haberi yokken evli diyordum ona bozuldu sanki benim ağzım yokmu diye. Sonra almiyim diye değiştirdi
Bak telefonuna neden şifre koymuş? Aldattığı için değil…Kendin sebep olmuşsun, ve şifre koyuncada “acaba aldatıyormu” kuruntusuna devam etmişsin… Böyle olmaz. Gül gibi ilişkini - ki hangi insan bu devirde şifresiz telefon kullanıyor - kendi ellerinle bozma

İp uclarini gözlemleyin ama bisey yapmayin ben oyleyim ben gayet temiz ve dogru yoldayım bisey yaparsa asla yanina kalmaz Allah karsinixa cikarir
Sizde doğrudan sasmazsaniz icinizi rahat tutun bisey varsa elbet karsiniza çıkacak siz aramayin...

Back
X