Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Şimdilik 3.5 tl attım aksama kadr biraz daha atabilmeliyim bilmiyorum kızlar bereket versin :16:

Hoooop ben geldım:10:bugun 3 lıra attım Allah bereket versın:16:

Iyıyım canım annemlerdeyım tv ızleyıp nette takılıyorum kocışin yolunu gozluyorum haftasonu gelecek ıns. Özledım çok:16:sen nasılsın canım:29:

Bende İyiyim benim antonyo ile mesajlastik biraz şimdi de kk ya da bakiniyorum ıste :16:

Havalar nasıl orada :16:

Bende İyiyim benim antonyo ile mesajlastik biraz şimdi de kk ya da bakiniyorum ıste :16:

Havalar nasıl orada :16:

Cok soguk ya donuyoruz:31:2gun öncede deprem oldu çok korktuk ıyıkı annemlerdeydım evde tek olsam napardım bilmiyorum 6.2 sıddetınde oldu:18:sız nişan fln dusunuyormusunuz nasıl gıdıyor

Cok soguk ya donuyoruz:31:2gun öncede deprem oldu çok korktuk ıyıkı annemlerdeydım evde tek olsam napardım bilmiyorum 6.2 sıddetınde oldu:18:sız nişan fln dusunuyormusunuz nasıl gıdıyor

Cnm o depremi bizde duyduk çok kötüydü bende bursadayim :16:

Nisan mı Bilmiorum Cnm suan biraz sorunlarımız önce onları çözmemiz gerek :31:

Cnm o depremi bizde duyduk çok kötüydü bende bursadayim :16:

Nisan mı Bilmiorum Cnm suan biraz sorunlarımız önce onları çözmemiz gerek :31:

Hayırlsı olsun canım vakıt saat gelınce oluyor hepsı :31:bız tanıstık nısan dugun 15 ay içinde oldu esım acele ettı çok :27:

Hayırlsı olsun canım vakıt saat gelınce oluyor hepsı :31:bız tanıstık nısan dugun 15 ay içinde oldu esım acele ettı çok :27:

1senedir çıkıyoruz bizde antomnyomla Cnm :16: ama önce kafam da ki soru işaretlerinin kaybolması gerek evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum :31:

1senedir çıkıyoruz bizde antomnyomla Cnm :16: ama önce kafam da ki soru işaretlerinin kaybolması gerek evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum :31:

Dogru canım evlendımı bır ömur beraber olmk ıcın evlenıyorsun evlılık cok farklı bır kurum kafa dengı olmadan gecmez:31:

Bende 3lira attım eşimde 20lira bağış kumbarama yaptı 20lira da zati âlime :-P

Back
X