Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Konu sahibi beni konuyla ilgili aydınlatsa ne güzel olacak. Cevap alamadım bir türlü :19::37:

Her gün ne kadar miktar koyduğumuzu yazıyor muyuz canım ? yoksa tamamen ayın son gününü mü bekliyoruz?

Bir de günde en az şu kadar koyulacak gibi belli bir miktar var mıı:12:

Canım her gün atabildiğimiz miktarı buraya yazıyoruz ki atmamazlık etmeyelim hem de birbirimizden görüp motive olalım diye. Minimum miktar yok, istersek 5 kuruş veya o gün 0 tl bile atabiliyoruz. Bir de ayın son günü topluca ne kadar ettiğini bildireceğiz.

Şu damacana olayına bittim, çok hoşuma gitti:9: Ben de kumbiriğin fotosunu çekcem bir ara, uzun zamandır bende çok seviyorum ben onu bazen burnuna bir öpücük konduruyorum:17:

Ben dün atamadım hiç ama bugün 5 tl daha attım kızlar:12:

Canım her gün atabildiğimiz miktarı buraya yazıyoruz ki atmamazlık etmeyelim hem de birbirimizden görüp motive olalım diye. Minimum miktar yok, istersek 5 kuruş veya o gün 0 tl bile atabiliyoruz. Bir de ayın son günü topluca ne kadar ettiğini bildireceğiz.

Şu damacana olayına bittim, çok hoşuma gitti:9: Ben de kumbiriğin fotosunu çekcem bir ara, uzun zamandır bende çok seviyorum ben onu bazen burnuna bir öpücük konduruyorum:17:

Ben dün atamadım hiç ama bugün 5 tl daha attım kızlar:12:

Sağol canım aydınlattığın için beni :16: Damacana olayı da sevgilimin parlak fikirlerinden biri işte ama çok gürültü çıkarıyor.

Salonun baş köşesine koydum kaldıramıyorum bile yerinden :27:

Dün de sevgilimden bedavaya getirdiği kumbara için para almıştım

Bugün de 50 kuruş attım damacanama :32:

Kızlar bugün 3.30 tl attım :32:Allah bereket versin

Son düzenleme:
Bugun internet paketım dolacak 3 gun ugrayamıycam bırıkıme devam ederım 3gunluk toplam bırıkımı gelıgımde bıldırırım :31:

kızlar slm..
bende para biriktirme konusunda ciddi planlar içerisindeyim (= ama önümüzdeki ayda alacağım maaşı hesaplamak için bişeyi öğenmem lazım bilenler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..ben 4 aydır sigortalı çalışıyorum asgari ücrete ve asgari geçim indirimine gelen zam benide etkilermi yoksa 6 ay veya bir sene sigortalı olmak gibi bir koşul varmı biliyomusunuz?
benim kumbaramda şuanda 12 tl var (= 900 bankada 1700de gelecek gün param var bende hergün yazmaya çalışıcam bakalım

kızlar slm..
bende para biriktirme konusunda ciddi planlar içerisindeyim (= ama önümüzdeki ayda alacağım maaşı hesaplamak için bişeyi öğenmem lazım bilenler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..ben 4 aydır sigortalı çalışıyorum asgari ücrete ve asgari geçim indirimine gelen zam benide etkilermi yoksa 6 ay veya bir sene sigortalı olmak gibi bir koşul varmı biliyomusunuz?
benim kumbaramda şuanda 12 tl var (= 900 bankada 1700de gelecek gün param var bende hergün yazmaya çalışıcam bakalım

ablam muhasebeci ona sordum canım etkilermiş buay bile sigortalı olsan etkiler diyor :)

Back
X