Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

burda çok paralar biriktircez cnmmm hergün düzenli yaz ama buraya birikimleriniii olur mu

Hergun gelır yazarım canım her ayda kumbaraları acar toplam mıktarı bıldırırızbol bol bereketlı bıırkımlerımız olsun ıns.

Hergun gelır yazarım canım her ayda kumbaraları acar toplam mıktarı bıldırırızbol bol bereketlı bıırkımlerımız olsun ıns.

amin inşallah cnm bu ay hedefin ne söle bakalım ulaşabilcen mi o hedefee

amin inşallah cnm bu ay hedefin ne söle bakalım ulaşabilcen mi o hedefee

50 lıra dıyeyım belkı gecerım benım 150 lıralık esımınde 230 lıralık bıreysel emeklılıgı var her ay onu yatırıyoruz orda bırıkıyor ama kumbaramdada olsun para50 lıra hedef olsun benım

Bıde apartman gunum var 50 lırada oraya verıyorum

bu birikim eşinden hbersiz olsun bence sadece sen bil

Ama o işten gelınce cebındekı bozukluk paralarıda alırım saklarsam cok bırıkmez

o zman söle yapcak bişi yok

burada düzenli yazarsak sürekli birbirimizle irtibat halinde olursaakk daha bi motive oluruz diye düşünüorum

o zman söle yapcak bişi yok

burada düzenli yazarsak sürekli birbirimizle irtibat halinde olursaakk daha bi motive oluruz diye düşünüorum

Ben cok gaza gelırım burdahergun gelırım ınternet kotam dolarsa bırkac gun yok olabılırım ama geldıgımde yaparım bıldırım

Ben cok gaza gelırım burdahergun gelırım ınternet kotam dolarsa bırkac gun yok olabılırım ama geldıgımde yaparım bıldırım

anlaştık o zaaman ama ayın son gününde mutlaka bildirim yap cnm düzenli gitsinnnn 2 hafta üst üste bildirim yapmayan listeden çıkarılsın kiiii düzenli bildirim olsun

anlaştık o zaaman ama ayın son gününde mutlaka bildirim yap cnm düzenli gitsinnnn 2 hafta üst üste bildirim yapmayan listeden çıkarılsın kiiii düzenli bildirim olsun

Ben hergun attıgım parayı bıldırırım ay sonundada kumbaralar acılsın toplam bırıkımlerı lısteyelım

selam kızlar,
ben kumbarama hergün 1 tl atıyordum. cepte bozuk para varsa akşama onları da ekliyordum. bayağ güzel sonuçlar aldım:)
her gün belli bi limit koyun kafanızdan. daha disiplinli oluyor.

selam kızlar,
ben kumbarama hergün 1 tl atıyordum. cepte bozuk para varsa akşama onları da ekliyordum. bayağ güzel sonuçlar aldım:)
her gün belli bi limit koyun kafanızdan. daha disiplinli oluyor.

muhat sende katılmak istermisin listeye cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…