• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurutma makinesi tavsiyeleriniz nedir

Halhus09

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
137
56
13
24
merhaba. 6 aylık hamileyim ve dogumum kışa denk geliyor. kurutma almayı düşünüyorum. küçültüyor ya da nemli bırakıyor denenler oldu. tavsiyeniz varmı varsa hangi marka hangi program:)

öncelikle genelde bebek kıyafetlerini hep 1 yaş büyük alıyorum.hem çabuk büyüyorlar hemde kurutma makineleri küçültüyor çünkü. ama kolaylık almanızı tavsiye ederim. arçelik 10 kg kurutma mk kullanıyorum. pamuklu en yüksek ısıda kurutmaya veriyorum 4 saat sürüyor.

Ben de arcelik kullanıyorum 9 kiloluk çok memnunum .ben günlük programı kullanıyorum çok da memnunum

Hoover kullanıyorum 10 kg. 3 saati bile bulmuyor makinenin doluluğuna göre. Çok da memnunum. Fiyat olarak başka markalara göre daha makul.

Hoover kullanıyorum 10 kg. 3 saati bile bulmuyor makinenin doluluğuna göre. Çok da memnunum. Fiyat olarak başka markalara göre daha makul.
Nasıl memnunsunuz ben asla memnun değilim 3 saatlik program 5 saat sürüyor aşırı gürültülü ve kot programı dışında tam olarak kurutmuyor

merhaba. 6 aylık hamileyim ve dogumum kışa denk geliyor. kurutma almayı düşünüyorum. küçültüyor ya da nemli bırakıyor denenler oldu. tavsiyeniz varmı varsa hangi marka hangi program:)
Bende hoover vardı iade ettim teyzemde Arçelik var o da kıyafetlern rengini solduruyor bence bende çok hevesle aldım denedim çok pişman oldum iyi bi marka deneyim dedim teyzemdeki Arçelik o da uzun sürüyor ve renkleri soldurdu

Nasıl memnunsunuz ben asla memnun değilim 3 saatlik program 5 saat sürüyor aşırı gürültülü ve kot programı dışında tam olarak kurutmuyor
Bence üründe bir yanlışlık var, ne kadar dolu olursa olsun hiç 5 saat açık kalmadı. Kurutma konusunda da gayet iyi hiç ıslak çıkmıyor çamaşırlar. Evet gürültülü olduğu doğru

Arçelik Beko’dan uzak durun derim. Aşırı pişmanlık

eşim arçelik alalım diyor. indirimimiz var oradan. 1001 kmx modelini. arastırıyorum bakalım hayırlısı :)

Ben çok memnunum. 3saatlik sürüyor.hasas programı yapıyorum kurulmus hali cikiyor.fazla yuklemiyorum 8kilo kadar koyuyorum

Kurutma ilk alınıp yıkanan kıyafetlerde bi tık çekme yaptı. Ama yapan çamaşır makinesi mi kurutma mı çözemedim. Ben arçelik kullanıyorum 4 yıldır. Pamuklu dolap kuruluğu yapıyorum nemli kalmıyor. Özel kokuları vs var kurutmanın ama kokusunu leş gibi yapıyor. Yumuşatıcının kokusunu minimuma indiriyor

Bence üründe bir yanlışlık var, ne kadar dolu olursa olsun hiç 5 saat açık kalmadı. Kurutma konusunda da gayet iyi hiç ıslak çıkmıyor çamaşırlar. Evet gürültülü olduğu doğru
Hangi programda tam kuruluyor yani tam 5 saat sürmese de 4,5 saat rahat sürüyor

Back
X