merhaba. 6 aylık hamileyim ve dogumum kışa denk geliyor. kurutma almayı düşünüyorum. küçültüyor ya da nemli bırakıyor denenler oldu. tavsiyeniz varmı varsa hangi marka hangi program:)
öncelikle genelde bebek kıyafetlerini hep 1 yaş büyük alıyorum.hem çabuk büyüyorlar hemde kurutma makineleri küçültüyor çünkü. ama kolaylık almanızı tavsiye ederim. arçelik 10 kg kurutma mk kullanıyorum. pamuklu en yüksek ısıda kurutmaya veriyorum 4 saat sürüyor.
merhaba. 6 aylık hamileyim ve dogumum kışa denk geliyor. kurutma almayı düşünüyorum. küçültüyor ya da nemli bırakıyor denenler oldu. tavsiyeniz varmı varsa hangi marka hangi program:)
Bende hoover vardı iade ettim teyzemde Arçelik var o da kıyafetlern rengini solduruyor bence bende çok hevesle aldım denedim çok pişman oldum iyi bi marka deneyim dedim teyzemdeki Arçelik o da uzun sürüyor ve renkleri soldurdu
Bence üründe bir yanlışlık var, ne kadar dolu olursa olsun hiç 5 saat açık kalmadı. Kurutma konusunda da gayet iyi hiç ıslak çıkmıyor çamaşırlar. Evet gürültülü olduğu doğru
Kurutma ilk alınıp yıkanan kıyafetlerde bi tık çekme yaptı. Ama yapan çamaşır makinesi mi kurutma mı çözemedim. Ben arçelik kullanıyorum 4 yıldır. Pamuklu dolap kuruluğu yapıyorum nemli kalmıyor. Özel kokuları vs var kurutmanın ama kokusunu leş gibi yapıyor. Yumuşatıcının kokusunu minimuma indiriyor
Bence üründe bir yanlışlık var, ne kadar dolu olursa olsun hiç 5 saat açık kalmadı. Kurutma konusunda da gayet iyi hiç ıslak çıkmıyor çamaşırlar. Evet gürültülü olduğu doğru