simii bu nee:1shok:
ne kadar güzel görüküyorcokacimcoook
ellerine sağlık.bu gün libiyle konuştuğunuz bu muydu ben de neyce konuşuyolar diyorum meğer buymuşbilmiyorumkismile
ama şekili çok güzel görünüyor yacokacimcoook
ohaoldumsmile
smegolcum ellerine saglık çok nefis görünüyor
bizimde vazgeçilmezimizdir bu yemek... şekli aynı veriyoruz sadece örgü kısımları olmuyor bizim büyükler görüntüyü pek önemsemediklerinden sanırım bazende normal poğaca kapatır gibi kapatıp iyice yapıştırıyoruz... ellerine sağlık çok güzel olmuş. denemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim
Bu enfes lezzeti herkes tatmalı,öyle değil mi acıgül?..Yorumun için çok teşekkür ederim...a.s.
olumunekankayizsmilekesinlikle katılıyorum canım hatta 22 yaşında bir erkek kardeşim var derki hep: "Anne iyi ki sen benim annem olmuşsun yoksa ben bunu nerden bilip yiyecektim" derkaydirigubbakcemile3 canım benim ya şimdi bekar evinde her canının istediğini yiyemiyor ne yazıkki
aa bizim yemekalkisalkisalkisellerinize sağlık ne güzel görünüyor.
annemde çok güzel yapar bu arada:lepi:
nefis bi tat
bizde hinkal deriz buna yapması zahmetli olsada
yemesi harika yerimseniben
ellerine sağlık canım
Ay bunu annemlerde yapıyor içi otlu güzel oluyor.Cerkez arkadasımda yapmiştı onlar içine susam veya sogan koyuyorlar
kurzunuş memlektimin vazgeçilmezi birde cırgındış vardır oda tavukla yapılan bol sarımsaklı yiyenin bir daha ne zman yerim acaba diye hayal gördüğü yemek:)
kurnunuşu yapan çeçen gelinimize tebrikler çokda güzel yapmış eşiniz nereli bizler k. maraş çardaktanız .
sevgilerimle.
eline sağlık canım
çok lezzetli görünüyor
bir kere tatmıştım bu yemeği
nefis gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?