• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küs arkadastan Jest

neden kendisi gelmedi de hediye yolladı?
oglumun dogumgünü hafta ortasina denk geldi, carsamba getirmis hediyeyi bana vermedi,yani asagiya birakmis,evdeydim halbuki...Dogumgününü bu hafta kutlucaz anca is geregi, ama davetli degil kendisi

ölümlü dünya eğer sizdeki hakkı yaptıklarından fazla ise konuşun tşk edin...

oglumun dogumgünü hafta ortasina denk geldi, carsamba getirmis hediyeyi bana vermedi,yani asagiya birakmis,evdeydim halbuki...Dogumgününü bu hafta kutlucaz anca is geregi, ama davetli degil kendisi

Kapıyı falan mı duymadın ki? Yoksa cesaret mi edemedi çalmak için de senin tepkine bıraktı devamını.

Sen de kapısına not yaz bari davetiye gibi.

Uzak durun bence. Tekrar samimi olmayın.

Bu tip insanlar ders almayı bilmedikleri için aynı hataları tekrarlayacak. Tekrar sizi üzecek. Kocaların karılarını aldatması gibi, kadın affediyor ama adam gene aldatıyor, gene affediyor gene aldatıyor. Madem bir kez karın seni affetti, bu şansını değerlendir değil mi. Ama akıl yok, mantık yok, muhakeme yeteneği yok.

Uzak durun. Başka insan mı kalmadı arkadaşlık yapacağınız?

Ortamda merhabalaşın ama eskisi gibi olmayacağını bilsin.

Ben olsam kisa bir tesekkur mesaji atip birakirdim sadece. Surekli agzina geleni sayip, af dileyen biriyle ugrasamam.

Aynen..kimse değişmez bunu unutmayın eğer huyunda bu varsa hep olacak ve siz yine dön başa yaşayacaksınız..nezaketen teşekkür mesajı atın ve yüz yüze görüşmeyin..kimse vazgeçilmez değildir hatasını anlasa bile..

küslükleri bu kadar uzatmaya karşıyım açıkçası.
size çok güzel bir jest yapmış. bunun için mutlu olmanız gerekiyor.
ben olsam dayanamazdım.
sonuçta sizde ona söylemişsiniz bazı şeyleri.
siz onun huyunu o sizin huyunuzu biliyor değil mi ?
15 yıldan sonra değişen ne ki. ?

1 adim gelinmisse 1 adim gidilmelidir. Siz onum oglunun yas gunu olsaydi boyle onun yaptigini yapar miydiniz

1 adim gelinmisse 1 adim gidilmelidir. Siz onum oglunun yas gunu olsaydi boyle onun yaptigini yapar miydiniz
kendisine tesekkür ettim, ben aynisini yapmazdim...en son dedigim gibi dogum günümde yapti ayni jesti , ama hep tekrarlayinca iyi niyetten de süpe ediyor insan.

küslükleri bu kadar uzatmaya karşıyım açıkçası.
size çok güzel bir jest yapmış. bunun için mutlu olmanız gerekiyor.
ben olsam dayanamazdım.
sonuçta sizde ona söylemişsiniz bazı şeyleri.
siz onun huyunu o sizin huyunuzu biliyor değil mi ?
15 yıldan sonra değişen ne ki. ?
tabi sevindim, beklenmedik birseydi cünkü...ama iste küs degilim,sadece eskisi gibi olmak da istemiyoum...mesajimda bunu anlamistir zaten,dün karsilastik mevlütte ordada mesafeli davrandim.kendisi gülerek karsiladi,yanima oturdu hatasinin farkinda buda güzel...
Ama dediginiz gibi 15 senelik dostluk,böyle kolay harcanir mi arkadaslik ?
Veya harcandikdan sonra özür dileyince eskisi gibi olur mu ?
Olmuyor malesef...

Uzak durun bence. Tekrar samimi olmayın.

Bu tip insanlar ders almayı bilmedikleri için aynı hataları tekrarlayacak. Tekrar sizi üzecek. Kocaların karılarını aldatması gibi, kadın affediyor ama adam gene aldatıyor, gene affediyor gene aldatıyor. Madem bir kez karın seni affetti, bu şansını değerlendir değil mi. Ama akıl yok, mantık yok, muhakeme yeteneği yok.

Uzak durun. Başka insan mı kalmadı arkadaşlık yapacağınız?

Ortamda merhabalaşın ama eskisi gibi olmayacağını bilsin.
aynen öyle...
ki bide baska arkadaslari da var.onlari kirmaktan ödü kopar.demekki bizimki 15 senelik olunca kirmaya cekinmiyor, veya nasil olsa temel saglam diyo...ama temel saglam da olsa pisa kulesine döndük yaniii :-)

Back
X