Kuş için saatlerce ağlamak

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
628
İstanbul
Dün aksam başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum.s 2 tane muhabbet kşum var durmadan birbirlerini gagalıyolar biri diğerinin gagasını kanatmış bende başladım ağlamaya ama öyle böyle değil hügür hüngür ağlıyorm evdekiler zor susturdular alt tarafı bi kuş ölmedi bile diyolar . .s Bi kuş için bukdar aglanır mı diyolar banada hiç normal gelmiyo sizce bende bi sorun olabilir mi niçin böyle davranıyorm

Canınız ağlamak istemiş..
Olur bazen öyle,geçer sonra..

Bende hayvanlar konusunda hassasım bir kuşum ölmüştü 1 hafta yas tuttum
Ama demek ki içiniz dolmuş bir vesile olmuş bu durumda ağlamışsınız bir boşaltım söz konusu :)

Ne alakası var? Bu sizin sadece duyarlılığınızın fazla olduğunu gösterir,anormal bir durum yok burda.
Benim de muhabbet kuşum ölmüştü ailecek ağlamıştık.6 sene besledik biz onu.Aileden biri gibiydi,bir bireydi o..Ölüsünü çöpe atamadık bile,gömdük.
Kusura bakmayın ama alt tarafı bir kuş değil bir can..Herkes anlayamaz bunu anlamasını beklemeyin ve unutmayın hayvan sevgisi olmayanın insan sevgisi hiç olamaz.

ya ben cok ruhsuzum galıba benımde kusum öldü bırı ölünce dıgerı tek kaldı pek bakmıyorum

sorun olduğunu düşünmüyorum bence fazla duyarlısınız.
belki de o an ağlamak istediniz o da sizin bahaneniz oldu.
hayvanları sevmeyen insanları sevemez.bizim de köpeğimiz öldüğünde o kadar ağlamıştım ki

siz çok duyarlı,çok hassas vb. birisiniz anladığım kadarıyla..yani benim düşüncem o..kıyamıyorsunuz çünkü baktığınız hayvanında bir can olduğunun farkındasınız..bence bu bir sorun değil..ben seneler önce çocuk yaşımda muhabbet kuşu besliyordum,konuşmayı biliyordu papağan gibi olmuştu..konuşurduk onla..daha sonra başka ile gidip gelmeye başladığımdan vermek zorunda kalmıştım..uzağada değil hep görebileceğim tanıdığıma..fakat öle bir şeyki hala üzülüyorum çok geçmesine rağmen..civcivlerim vardı mesela birlikte yatardık,bir kahvaltıda yoktular:)onları büyüttüm tekrar vermek zorunda kaldım aşırı özlüyorum gibi birşey..bu örnekleri verdim çünkü bende biraz sizin gibiyim..siz çok doğal bir tepki veriyorsunuz..kuş olsun isterse karınca olsun baktığınıza bağlanıyorsunuz gibi birşey oluyor..ondan çok doğal..((karınca dedim çünkü ben ok küçükken beslemeye kalktım))o kadar hayvan düşkünüyüm:)siz duyarlısınız o kadar..

ya ben cok ruhsuzum galıba benımde kusum öldü bırı ölünce dıgerı tek kaldı pek bakmıyorum

yanlış anlamayında güldüm dediğinize saolun şimdiden:))yani bakmak gelmiyorsa bakan birine falan verin bari..tek kalmış hayvancık bari ilgisi çok olana verinde yalnız hissetmesin kuşcağız kendini..oda can sonuçta ilgilenin bence..üşenmeyin:)

ya canım dogru soyluyosunuz zaten bana hıc yanasmıyo bende alınıyorum ona bakmıyorum en ıyısı bırıne vermek

ya canım dogru soyluyosunuz zaten bana hıc yanasmıyo bende alınıyorum ona bakmıyorum en ıyısı bırıne vermek

ee haklı canım o yanaşmamakta.ben o kuş yerinde olsam bende yanaşmam.kuş anlıodur artık bakılmak istenmediğini..psikoloji kalmamıştır gari:))
bendede vardı ben kızınca o da bağırıodu,ben sevince onu o sırnaşıyodu gül gibi geçinip gidiyorduk:))anlar hisseder belki ondan sizinde aranıza kara kediler girmiştir:)yalnız şaka bi yana aman çocuk isterse vermeyin..aklınız kalır valla..çocukların kimisi oyuncak gibi oynuyor..ben kaplumbağada baktım evimde bi tanıdığımızın çocuğu almış kimse yokken araba gibi sümeye çalışor yazık kaplumbağam kafayı çekmiş içeri nasıl korkmuş yetiştim aldım elinden valla..ondan sizin kuşta benzinle uçurulmaya kalkmasın valla bir hostes yok denilip:))

ayy canım cok guldurdun benı yazık olmus kaplumbağına ınsallah hakkın rahmetıne kavusmamıstır,evet benım ölen kusuda gecen yegnım sallıyodu kyrugundan tutup belkıde ondan öldü yazık ,cocuklara vermemek lazım dogru dıyosun ,senın kuş cılvelıymıs ama maasallah

oo pek cilveleşirdik beraber erkekti ama kız gibi yetiştiedim oğluşumu:)desene senin rahmetlide uçurtma olmuş)çocuk maşallah pilotmuş:)ayy tövbe ya dalga geçer gibi yazık kuşcağıza valla.kuşta neoluyo diye şaşırmıştır korkuda..yazık içmeden dönüvermiş havada:).kaplumbağa koç gibi çıkmıştı valla beni çürütür o..hayvanat bahçesine vermiştim tencere gibi oldu diye..

evet herkes anlayamaz, hayvan sevgisi, can sevgisidir bu, herkeste olmayan bir duygu...kimse alınmasın üstüne ama, insanın içinden gelen birşeydir bu...ben de kuşum öldüğünde ağlamıştım günlerce...dayanamıyorum ben hayvanlara birşey olunca, hasta olunca...kedim var şimdi. bir kere kafasını masanın kenarına vurmuştu, nasıl kötü oldum içim yandı aklıma gelince bile kötü oluyorum. dayanamam ona birşey olursa canım benim o. sokakta da sakat, hasta hayvan görünce içim gidiyor

cok haklısınız.hayvan sevgisi başka bişey.snradan kazanılmayacak bişey bence. vicdanla alakalıı bunlar. benimde şimdiye kadar cok kuşum oldu hepsinin arkasındanda günlerce göz yaşı döktüm. en sonuncusuda bu yaz oldu alalı sadece 1 ay olmuş yeni yeni alışmıştık ki balkon kapısından gitti. gece gece nereye gitti kimbilir. hala canım yanıyo merak ediyorum onu.kedi de baktım oda kötü bi sonla bitti o konuya hiç giremeyim.
yani anlatmak istedigim.konu sahibinin aglamış olması anormall degil. bence cok normal bişey.benim olsda olmasada her hayvan için üzülürüm belkide günlerce aglarım..:93:

hayvanlar bazen o kadar çok insanın kalbinde yer ediniyor ki hayatın bir parçası gibi oluyor. ailena altı üstü bir kuş demişler ama ben de kuşumu kaybettiğimde çok ağlamıştım ama biraz daha küçüktüm o zaman. sanırım sen de biraz fazla duygusalsın. sonuçta hayvan adı üstünde tamam hayvanlar karşılıksız sevgi verirler istisnasız hepsi. ama üzülme bunun için..... onlar seni üzdüklerinden haberdar bile değiller zaten..

Olurya bazen duygusallaştığımız anlar ne olursa olsun ağladığımız bazen bir çizgi filme bile sanırım o anlardan biriydi

Benimde kuşlarım öldü çok ağladım
Kendimi suçlu hissettim daha fazla ilgilenmem gerekti vs
ama gagası kanadı diyede ağlayıp yas tutamam
Kuşun gagasını bir insan zevk için kanatıp sadistçe acı vermeye çalışsaydı
o kişiyi mahvederdim ama iki masum kuş hemcinsinin gagasını kanattı diye
kendini yıpratmanın bir anlamı yok.

çok seviyosanız ağlamanız normal ben de muhabbet kuşum öldüğünde işe gidememiştim ağlamaktan
komik gelebilir ama amirim de ciddi bi hayvanseverdi ve bana cenaze izni vermişti

şimdi de ballı lokma bi kedim var aşı zamanları ben ondan çok geriliyorum
hele hasta olunca musluklar çeşme misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…