Canınız ağlamak istemiş..
Olur bazen öyle,geçer sonra..
Dün aksam başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum.s 2 tane muhabbet kşum var durmadan birbirlerini gagalıyolar biri diğerinin gagasını kanatmış bende başladım ağlamayaama öyle böyle değil hügür hüngür ağlıyorm evdekiler zor susturdular alt tarafı bi kuş ölmedi bile diyolar . .s Bi kuş için bukdar aglanır mı diyolar banada hiç normal gelmiyo sizce bende bi sorun olabilir mi niçin böyle davranıyorm
ya ben cok ruhsuzum galıba benımde kusum öldü bırı ölünce dıgerı tek kaldı pek bakmıyorum
yanlış anlamayında güldüm dediğinize saolun şimdiden:))yani bakmak gelmiyorsa bakan birine falan verin bari..tek kalmış hayvancık bari ilgisi çok olana verinde yalnız hissetmesin kuşcağız kendini..oda can sonuçta ilgilenin bence..üşenmeyin:)
ya canım dogru soyluyosunuz zaten bana hıc yanasmıyo bende alınıyorum ona bakmıyorum en ıyısı bırıne vermek
ee haklı canım o yanaşmamakta.ben o kuş yerinde olsam bende yanaşmam.kuş anlıodur artık bakılmak istenmediğini..psikoloji kalmamıştır gari:))
bendede vardı ben kızınca o da bağırıodu,ben sevince onu o sırnaşıyodu gül gibi geçinip gidiyorduk:))anlar hisseder belki ondan sizinde aranıza kara kediler girmiştir:)yalnız şaka bi yana aman çocuk isterse vermeyin..aklınız kalır valla..çocukların kimisi oyuncak gibi oynuyor..ben kaplumbağada baktım evimde bi tanıdığımızın çocuğu almış kimse yokken araba gibi sümeye çalışor yazık kaplumbağam kafayı çekmiş içeri nasıl korkmuş yetiştim aldım elinden valla..ondan sizin kuşta benzinle uçurulmaya kalkmasın valla bir hostes yok denilip:))
ayy canım cok guldurdun benıyazık olmus kaplumbağına ınsallah hakkın rahmetıne kavusmamıstır,evet benım ölen kusuda gecen yegnım sallıyodu kyrugundan tutup belkıde ondan öldü yazık ,cocuklara vermemek lazım dogru dıyosun ,senın kuş cılvelıymıs ama maasallah
Ne alakası var? Bu sizin sadece duyarlılığınızın fazla olduğunu gösterir,anormal bir durum yok burda.
Benim de muhabbet kuşum ölmüştü ailecek ağlamıştık.6 sene besledik biz onu.Aileden biri gibiydi,bir bireydi o..Ölüsünü çöpe atamadık bile,gömdük.
Kusura bakmayın ama alt tarafı bir kuş değil bir can..Herkes anlayamaz bunu anlamasını beklemeyin ve unutmayın hayvan sevgisi olmayanın insan sevgisi hiç olamaz.
evet herkes anlayamaz, hayvan sevgisi, can sevgisidir bu, herkeste olmayan bir duygu...kimse alınmasın üstüne ama, insanın içinden gelen birşeydir bu...ben de kuşum öldüğünde ağlamıştım günlerce...dayanamıyorum ben hayvanlara birşey olunca, hasta olunca...kedim var şimdi. bir kere kafasını masanın kenarına vurmuştu, nasıl kötü oldum içim yandı aklıma gelince bile kötü oluyorum. dayanamam ona birşey olursa canım benim o. sokakta da sakat, hasta hayvan görünce içim gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?