Küs kalamamak...

Bende pek kimseye kus kalamam. Bence guzel bi ozellik. Oyle uzun sure kin tutup, negatif duygular barindiracagina, koyver gitsin. Ve evet, barismak icin talepte de bulunurum, ve karsi tarafin poposunun kalktigini itinayla izledigim olmustur :D

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Karşı tarafın haksız olduğuna inanıyorsam ki genelde inanıyorum😆 pis küserim küstüğümdede her hareketine gıcık olurum görmeye tahammül edemem çok kinciyim keşke küsmeler olmasa ama barıştan yanayım😎

Her alinganlik kusluk nedeni olmamali bence.
(Yani kus kalamamayi degil de sık küse durumunuz varsa bunu degistirmeye calisin)

Kustuysem de zor barisirim, karsi tarafta pismanlik gormek isterim.

Hele bazi durumlar olur ki... ozur dilese dahi o kisi benim icin yoktur artik.

Yasadiklarim kendimi tekrar tekrar tanimami sagliyor, evet, kindar biriyim sanirim...

Bence kimseyle küs kalamayışınız sizin pozitif bir insan oldugunuzu gösteriyor, ben de böyleyim diyebilirim aslında, mesela biriyle şiddetli bir kavga etmişsem ve sonra buzlar erimişse barışırım, ama eskisi gibi olamam mesela.. benim de bu huyum vardır, bir yerde görsem selam veririm ama ötesi yok. Annemle üst kat komşumuz baya kavga ettiler 6 sene küs kaldılar, kavgadan önce onları cok severdim , her gün giderdim bebeği vardı onu severdim, oğlu vardı arkadaştık her gün oyun oynardık, 6 sene küslük girince araya hic gitmemiştim, sonra barışıldı şimdi oturmaya geliyorlar gidiyorlar birbirlerine ama mesela ben gitmiyorum, bizim evimize geldiklerinde hoşgeldiniz derim buyur ederim, çay kahve ikram yaparım ama mesela ben onun evine gitmem, misafirliğe geldiklerinde yanların oturmam fazla 5 dk oturur kalkarım. Ben de küs kalamıyorum ama küstüğüm veya bir yakınıma haksızlık yapmış insanla da hep bir soğukluk bırakıyorum aramda huyum böyle..

Son düzenleme:
çok doğru diyosun da o ergen gibi küsenler bir kıymete biniyor ki...
insan küsmeyi beceremediği için kendini aptal gibi hissetmeye başlıyor o zaman
halbuki biri bana uzun süreli küsse ben barışsakta unutmam bana küstüğünü
ama öyle olmuyor demekki, küsen tekrar küsmesin diye el üstünde tutuluyor

Sen de çok doğru bir noktaya dokunmuşsun aslında arkadaşım. Gerçekten öyle oluyorlar.
Ama ben de senin gibi düşünüyorum, yani bana uzun süre küsen biri asla eski değerende kalmaz ve hatta küs kaldığı sürece her tribinde sinek gibi ezilir gözümde :52:

Tabi dediğin gibi bazılarının bir tarafları ballı oluyor herhalde :60: aman küsmesin diye daha bi üstüne düşülüyor :53:

Aksine , Bu sizin çok güçlü makul bir karakteriniz olduğunu gösterir. Saçma sapan uzatmaları oynamadığınızı, ufak tefek şeyleri takmadığınız gösterir. Nedir o öyle ergen gibi tripler küsmeler. Böyle insanlar hem özel hayatında hem iş hayatında bunun sıkıntısını çokca yaşıyorlar.

Ben de küserim ama gayet güçlü bir karakterim. Şunu da belirteyim ergen gibi küsenler dediğiniz tayfa bilerek ve isteyerek yapmaz bunu. Aman aslında affettim ama biraz daha küs kalayım da aklı başına gelsin gibi bir mantık yoktur yani. İçten gelir, affedemez, unutamaz. Karakterdir yani. Ya karşısındakinden adım görememiştir hatayı telafi etmeye yönelik ya da atılan adım mantıksızdır.
niye çiçek almadı neden yan baktı, raporu dün teslim etmedi gibi börtü böcek küsmelerden bahsetmiyorum bu arada.

Ya karşısındakinden adım görememiştir hatayı telafi etmeye yönelik ya da atılan adım mantıksızdır.

işte dediğin gibi olmuyo bazı insanlarda, ben aynen adım görmesen, hatayı telafi ya da yanlış telafi görsem de hatta bunların hiç birini düşünmezken küsemiyorum, ertesi gün unutuyorum hiç bişey olmamış gibi, olayı hatırlamıyormuyum gayet ayrıntılı hatırlıyorum ama küsmenin verdiği negatif etkiye katlanmak istemiyorum
öyle olunca karşı taraf tepesinede çıksam bişey demicek diye düşünüyor muhtemelen
tabii bu dediklerim ailede olabilecek şeyler, sonuçta küsmekte değer vermeyi gerektirir, çok önemli olmayan birine küssen ne küsmesen ne

işte dediğin gibi olmuyo bazı insanlarda, ben aynen adım görmesen, hatayı telafi ya da yanlış telafi görsem de hatta bunların hiç birini düşünmezken küsemiyorum, ertesi gün unutuyorum hiç bişey olmamış gibi, olayı hatırlamıyormuyum gayet ayrıntılı hatırlıyorum ama küsmenin verdiği negatif etkiye katlanmak istemiyorum
öyle olunca karşı taraf tepesinede çıksam bişey demicek diye düşünüyor muhtemelen
tabii bu dediklerim ailede olabilecek şeyler, sonuçta küsmekte değer vermeyi gerektirir, çok önemli olmayan birine küssen ne küsmesen ne

ben gayet küsüyorum, o kişiyle iletişim halinde olmak, görmek istemiyorum, içimden gelmiyor.
o negatif etki gerçekten büyük yük ama atamıyorsun işte, kıymetli mi oluyorsun bazen evet bazen hayır.
yani küsen yaranıyor gibi bir durum yok bence

Ben de kuserim. Tam kuserim hem de. Oyle ota poka kusenlerden degilim. Kusmem icin benim acimdan buyuk bir sorun olmasi lazim. Ve blof icin kusmem, yani o kisi etrafimda donsun istemem. Ben küstüm mü bir daha gorusmemek uzere olur bu. O kisiyi icimde öldürüm, yoktur benim icin o kisi artik. Gormezden, duymazdan gelirim. Yok gibi davranirim. Pis kuserim yani. Mesela sizin yerinizde ben olsam, asla adim atmazdim, biterdi benim icin o kardes de esi de.
Keske boyle olmasaydi diye dusunuyor, karsi tarafa cok icerliyorsam da, karsi taraftan pismanlik duymasini beklerim, ancak o zaman barisirim.

Ote yandan, kus kalamamanin zayiflik degil, tam tersine iyi bir ozellik ooldugunu dusunuyorum. Da ben o kadar erdemli degilim iste, kabul ediyorum. :)

Benim gibi olanlar da varmış demekki. Asla kin tutamam. Asla küs kalamam. Küsenlede barışmaya çabalamam. Küsen yatağını ayrı açsın hiç umrum da olmaz. Ben normal devam ederim.

bende küs kalamıyordum, zamanla kalmayı öğrendim.. hak edene koyacaksın tavrını
herkes haddını bılecek. etmişimn ''insanız küs kalınmaz'' saçmalığının içine.. insanız adı üzerinde; odun, hissiz degılız.

Back
X