- 21 Nisan 2021
- 605
- 1.756
- 63
Asla paylaşmayın. Hatta arttırıyorum iş hayatınızdaki sorunları bile anlatmayın.Merhaba, 27 yaşındayım yaklaşık 6 senelik ciddi düşündüğümüz ve yavaştan evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkim var. Maalesef uzak mesafedeyiz. Ve ailemden de uzak yaşıyorum çalışmak amacıyla. Benim annem ve babam yaklaşık 15 senedir birbirleriyle küsler. Ve maalesef aynı evin içinde küsler. Kavga gürültü pek olmaz ama evde soğuk bir sessizlik hakimdir. Hiç ailecek oturup güzel bir sohbet ettiğimizi hatırlamam mesela. Annem ve babam ayrı odalarda yaşıyorlar. Aralarındaki problem ise asla bir ceviz kabuğunu doldurmaz. Çok şükür aldatma vs. gibi asla affedilmeyecek şeyler değil. Sadece babaanne dede gibi 3. şahıslar sebebiyle ortaya çıkan meseleler. Erkek arkadaşımın ise benimkilerin aksine güzel mutlu bir ailesi var. Artık ciddi adımların atılmaya başlayacağı bu yolda ona bu detayları söyleme cesareti bulamadım. Söylemeli miyim yoksa yaşadıkça mı öğrenmeli bilemiyorum. Çünkü hiç bu tarz konuları konuşmadık ve çok çekiniyorum bana bakış açısı aileme bakış açısı değişir diye korkuyorum
Çekişmeli davada olduğum eşim, dava dilekçesine iş hayatımın detaylarına kadar paylaşmış. Hatta davayla hiçbir alakası olmayan işle ilgili özel bir evrak vardı onu da sırf beni kötü, güvenilmez göstermek için paylaşmış. Öyle bir arkadan bıçaklamak yani, öyle bir hainlik..
Hiçbir erkeğe güvenmeyin. Ailenizi, işinizi, sırlarınızı asla ama asla paylaşmayın. Bugün en sevdiğin kişi yarın seni mahvetmeye çalışan kişi oluyor. Erkekler çıkarcı, işine gelirse iyi, işine gelmezse şeytana tövbe ettirecek kadar kötü.. gardınızı indirmeyin. İleride o verdiğiniz bilgileri canınızı acıtmak için kullanır. Gerçekten merhametli, vicdanlı bir erkek ne olursa olsun sırlarınızı kullanmaz. Öyle bir erkek de ara ki bulasın bence öyle biri yok. O yüzden erkek arkadaşınızla geyik muhabbeti yapın ama asla sırlarınızı vermeyin. Hiçbir erkeğe yüzde yüz güvenmeyin.