Küs koca ve ben deli oluyorum lutfen yardim edin

bafri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
283
91
98
32
Daha önce sorunumu paylaşmıştım kızlar aramizda bi tartışma gecti eşimle yastık firlarip bardak kırdım o anki ofkeyle bana cevap vermediği için bu olaydan sonra 3 haftadır benimle konuşmuyor yatağı terk etti gittim özür diledim yaptığımın doğru olmadığını soyledim a benimle konusmak istemedigini soyledi dedim yatağımıza gel bari neyse geldi ama uzakta gene ben gene kinuşmaya çalıştım sarıldım yuvamizın dağılmasın istemediğim için elimden geleni yapmaya çalıştım inanın gurur murur kalmadı zaten aynı evin içinde yabancı olmaya dayanamadım tekera konuştum benden özür dileme istemiyorum vs gibi konuştu bende boşanmak istediğimi böyle devam edemeyeceğimi anlatan uzun bir msj attım ama oralı bile olmadı hiçbirsey yazmadı evle alakası yok 3 yasindaki kızim bile farkediyor odaları ayirdi tekrar bu msj ustune ben bunu hakedecek birsey yapmadım canım acıyor kızlar haketmediğim bir davranışı yasmaka ağrıma gidiyor ne yapmalıyım sabredip beklemelimiyim telefonlarıni da karıstirdim herhangi bir seyide yok hemen aldatiyordur demeyin olsa anlardım bugune kadar oyle birsey sadece benim kuruntum disinda birsey olmadi

Önceki konunu da okumuştum. Değişen birşey yok. Bu kadar yalvarıp yakarman yeterli değil mi sence?

Artık icraat zamanı. Ya onun bavulunu toplayacaksin ya da kendi bavulunu.

Yuvam dağılmasın diyorsun da böyle yaşamaya yuva mi diyorsun?

Bir olay olmuş tamam. Ama bu kadar abartacak ne var ki şimdi. Kocan ya öküz yada baska birşey var kocanın planladığı.

Silkelen ve kendine gel. Yalvarmayi da bırak. Kocanin umrunda değilsin bile.

Bence sende oralı olmamalısın Of böyle Bi ilişki bende de var korkuyorum evliliğe götürmeyeceğim sanırım sevgili iken de böyle miydi küsme huyu filan bu tarz insanların üstüne gidildikçe daha Bi taraflar kalkıyor oralı olmayınca da sabırla susuyorlar adım atmıyorlar nasıldır çözüm yolu bende bilmiyorum sendr benim gibi küs kalamayan birisin herhalde Of çık zor Allah yardımcın olsun

eşinizin huyu genelde böyle midir yoksa ilk kez mi böyle yapıyor??

Çok anlam veremedim açıkçası hiçbirşey demeden durmayı nasıl başarıyor. İyi kötü insan birşey söyler bir tepki verir..

Ben sizin yerinizde olsam karşısına geçip ciddi ciddi sorarım ne yapmaya çalışıyorsun bu şekilde mi devam edeceğiz veya planın nedir şeklinde sorarım..

Bir hata yapmışsınız ama dönüşü olmayan bir hata olduğunu da düşünmüyorum.. Her zaman söylerim ama kim olursa olsun tabak çanak fırlatmak, oralara buralara vurmak benim gözümde karşıdaki insana vurmaktan bir farkı yok.. Bu tarz davranışlar benim çok zoruma gider.. Ama böyle saçma sapan da bir evlilik devam etmez.. O kadar çabalamışsınız.. Ya ister ya istemez bu kadar basit.. Ben olsam sorardım ve istemiyorsan çek git o halde gerekeni yapalım herkes evli kalmak zorunda diye bir şart yok derdim..

Önceki konunu da okumuştum. Değişen birşey yok. Bu kadar yalvarıp yakarman yeterli değil mi sence?

Artık icraat zamanı. Ya onun bavulunu toplayacaksin ya da kendi bavulunu.

Yuvam dağılmasın diyorsun da böyle yaşamaya yuva mi diyorsun?

Bir olay olmuş tamam. Ama bu kadar abartacak ne var ki şimdi. Kocan ya öküz yada baska birşey var kocanın planladığı.

Silkelen ve kendine gel. Yalvarmayi da bırak. Kocanin umrunda değilsin bile.
😢Umrunda olmadığımı anladım gec olsada ben çaba ediyorum sadece o gunduzu işine gidip arkadaslarina ugruyir ben dort duvar icerisinde anca kafayi yiyecegim bilmiyorum inun bekledigi esyalrimi toplayio benim gitmem ama bunuda yapmayacagim evi terk eden o olmali

önceki konunuzu da okumuştum,yani kaç vakit geçmiş,eğer hala uzatıyorsa abartmış yani kabak tadı vermeye başlamış.

tamam belki hemen affedemeyebilir,herkesin kırılma ve affetme eşiği farklıdır ancak , ortamın düzelmesini isteyen insan biraz uğraşır.

kendini doldurmamaya, araya mesafe sokmamaya ve affetmeye çalışır.

eşinizde bu yok,siz üstüne düştükçe şımarmış, kendini çekmiş,kaçan kovalanır hesabı olmuş.

aldatıyor mudur bilmiyorum ,bir şey diyemem ama bu kadar uzatması,size bu kadar soğuk ve kötü davranması normal değil bence de artık.

ya blöf yaptığınızı,boşanmayacağınızı biliyor ve sizin onun peşinden koşmaya devam etmenizi istiyor (ego tatmini) ya da adam gerçekten bu evlilikte mutlu değil ve bahane arıyor boşanmak için.

size beğenmedim attım çünkü yeter,yalvarıp durmayın. tamam en başta yaptığınızın kötü bir şey olduğunu,eşinizin kırılmakta haklı olduğunu söyledik ama kaç hafta geçti,abartmasın yani,aranızın düzelmesi için hiç uğraşmıyor adam,kendini zorlamıyor. sanki bu soğukluk hoşuna gidiyor gibi hatta.

kendinizi çekin,ve biraz gözlemleyin.

Biraz sakin mi olsanız acaba? Öfkeyle bardak çanak kırınca size kırılmış demek ki tepki gösteriyor. Üstüne sirf dikkat çekmek için boşanalim dediğinizi de anladığı için dikkate almamış bence.
Konuşmaya çalışıyorum hiçbirkelam etmiyor sabretmek istiyorum yuvamin dağilmasini istemiyorum ama boyle nekadar yasayabilirim bilmiyorum

Iki tarafta birbirini seviyor ama cocuk gibi davranıyorsunuz, çoluk çocuk sahibi iki yetiskin insansınız neyse derdiniz oturup konuşun, esin cocuk gibi küsmü haftalardır yani saka gibi ne yapılır ki bu durumda ,mahkemeye gitsen boşanmak için hakim soracak niye bosaniyorsunuz ne diyeceksiniz küstük birbirimize mi?? Araya büyükleri sokun kp kv felan bu sebepten bosanmayin gercekten çocuğa yazık ya..ömür boyu küs kalacak değil.

önceki konunuzu da okumuştum,yani kaç vakit geçmiş,eğer hala uzatıyorsa abartmış yani kabak tadı vermeye başlamış.

tamam belki hemen affedemeyebilir,herkesin kırılma ve affetme eşiği farklıdır ancak , ortamın düzelmesini isteyen insan biraz uğraşır.

eşinizde bu yok,siz üstüne düştükçe şımarmış, kendini çekmiş,kaçan kovalanır hesabı olmuş.

aldatıyor mudur bilmiyorum ,bir şey diyemem ama bu kadar uzatması,size bu kadar soğuk ve kötü davranması normal değil bence de artık.

ya blöf yaptığınızı,boşanmayacağınızı biliyor ve sizin onun peşinden koşmaya devam etmenizi istiyor (ego tatmini) ya da adam gerçekten bu evlilikte mutlu değil ve bahane arıyor boşanmak için.

size beğenmedim attım çünkü yeter,yalvarıp durmayın. tamam en başta yaptığınızın kötü bir şey olduğunu,eşinizin kırılmakta haklı olduğunu söyledik ama kaç hafta geçti,abartmasın yani,aranızın düzelmesi için hiç uğraşmıyor adam,kendini zorlamıyor. sanki bu soğukluk hoşuna gidiyor gibi hatta.

Cok tesekkur ediyorum degerli yorumunuz için işine geliyirdur tabi hesp vermeden eve girip cikiyor yani blof degil aslinda ama oyle bi niyeti varsa da birakip gitsin ben kabul edecegim bosanmayi anlaminda yazmistim.msjimi yok bende yoruldum artik surekli reddedilmekten daha gidemem yanına zaten bakalım neolacak sonumuz

Iki tarafta birbirini seviyor ama cocuk gibi davranıyorsunuz, çoluk çocuk sahibi iki yetiskin insansınız neyse derdiniz oturup konuşun, esin cocuk gibi küsmü haftalardır yani saka gibi ne yapılır ki bu durumda ,mahkemeye gitsen boşanmak için hakim soracak niye bosaniyorsunuz ne diyeceksiniz küstük birbirimize mi?? Araya büyükleri sokun kp kv felan bu sebepten bosanmayin gercekten çocuğa yazık ya..ömür boyu küs kalacak degil

Onun için 10 senemi verdim cok emek verdim sacmasapan bi tartisma yuzunden evliligimi bitirmek istemiyorum inanin elimden gelenide yapmaya calistim ama araya buyukleri sokmam isleri dahada rayindan cikarmaz mi ne diyecegim bilmiyorum

Konuşmaya çalışıyorum hiçbirkelam etmiyor sabretmek istiyorum yuvamin dağilmasini istemiyorum ama boyle nekadar yasayabilirim bilmiyorum
Ama bunun yolu boşanalim demek mi? Boşanalim dediğiniz uzun mesaji yazana kadar, madem yüzünüze bakıp konuşmuyor. Sorunlarınızı düzeltmek için daha yapıcı tatlı sert bir mesaj yazabilirdiniz. Boşanma kelimesini bu kadar kolay ağza almak hiç iyi bir şey değil

Diğer konularına ben de baktım şimdi. Eşi pek güven veren biri değil. Soğuklugun hoşuna gittiği yorumuna katılıyorum kesinlikle. Adam zaten rahat takılmak istiyor ve bu küslük onun işine geliyor

yuvamin dağilmasini istemiyorum
Bi kere şu cümleyi sakın kurma ona
Artık eğilip bükülme lütfen rica ediyorum
Farzet ki bu adam kaza geçirdi dilsiz oldu
Artık konuşmayacağını farzet
Kızınla oyun oyna aç telefondan dizini izle yüzüne maske yap yüzüne bakma bile onun
Mutfakta birşeylerle uğraşırken şarkı söyle lalalala da olur
Mutlu ve rahat görün
Onun konuşmaması seni ilgilendirmiyormuş gibi yani
Kızınla koca yatakta sarılarak uyu mis gibi
Onun işten geleceği saatte al kızını parka götür merak etsin neden evde yok diye
Ararsa ya da geldiğinde hesap sorarsa "konuşmuyorsun diye haber vermedim nasılsa anahtarın vardı yemek de hazırdı zaten" de geç
Sinirli konuşma oldukça relax ol.
Bu onu gıcık eder çünkü artık konuşsun diye çabalayan bi kadın yok karşısında. Kendini tut ve dediklerimi dene.

Bence sende oralı olmamalısın Of böyle Bi ilişki bende de var korkuyorum evliliğe götürmeyeceğim sanırım sevgili iken de böyle miydi küsme huyu filan bu tarz insanların üstüne gidildikçe daha Bi taraflar kalkıyor oralı olmayınca da sabırla susuyorlar adım atmıyorlar nasıldır çözüm yolu bende bilmiyorum sendr benim gibi küs kalamayan birisin herhalde Of çık zor Allah yardımcın olsun
Aminn oyle vala sevgiliykende ayniydi simdide ayni bi insan degismiyor evlenince

Kötü düşünmek istemiyorum ama gittiği yeri söylemediyi gece ne yapmışsa artık... Yatak ayırmak filan bana çok garip geldi. Aklımdan geçenleri yazmak istemiyorum

Gönlünü almaya çalışıp hemen ardından boşanmak istiyorum diye mesaj atmak nasıl bir şey?
Tutarlı davranmıyorsunuz.
Eşiniz de fazla uzatmış artık 3 hafta nedir yani.
Biraz kendi haline bırakın

Back
X