Küs komşular...

meleksimam

EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLU... :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
428
2
68
39
Benim iki tane küsmeye meraklı burnundan kıl aldırmayan komşum var. Tek küstükleri ben değilim. Küsme sebebine gelince çok çok saçma, aslında bir sebep yok. Kibirlerinden önlerini göremiyorlar. Umurumda da değiller. Sorun, benim evim 1. Katta, ve bunlar hep bahçede oturuyorlar. Balkona bile rahat rahat çıkamıyorum. Hiç değilse selam vermek istiyorum da buna nasıl başlayacağımı da bilmiyorum. Allah'ın selamını bile esirgiyorlar, hem de arada bir sorun da yok. Ama ben allah'tan korkarım. Ne yapmalıyım? Bir öneriniz var mı?:30:

Az önce bahçeye çıktım. Ortaya bir selam verdim. Almakla almamak arasında kafalarını salladılar. Ilk defa birileriyle küsüm. Daha doğrusu onlar küs. çocuklar küser ayol, bizler kaç yaşına gelmişiz. Napsınlar, onları da suçlamamalı. Kibirlerinden önlerini göremiyorlar. :1:

bizim apartmandada anneme boyle yapanlar oldu..

annem slm vermedı ben bır ıkı verdım bıraktım..aman sallayın boyle ınce düşünmeyın zarar görürsünuz..

siz uzerınıze düşünı yapmışsınız gerısı onlara..

meraklı komşu onlar belliki..bızımkıler meraktan gelip barıştı..

belkı sızıde bırgun merak ederler kapıya af dılemeye gelirler:)

takılmayın bunlara..

Haklısınız. Işte her an burnumun dibinde oldukları için biraz sıkıntı yaşıyorum.

seni çok iyi anlıyorum canım:)benim hem okuldan mesai arkadaşım hem komşum üstüne üstlük hakeret etti okulda bize ben yine konuşmaya gayret gösterdim bu kesti ilişkisini.bende sen gibi bu yaşıma kadar kimseyle küs kalmadım ki hele site de sürekli bahçedeyiz konuşuruz komşularım çok iyiler kendime yakıştıramadım 3 kez daha konuşmaya teşebbüs ettim ve suratıma bile bakmadı aynı duraktan otobüse biniyorduk durağını değiştirdi kadın bende napıyım bıraktım artık ben üzerime düşeni yaptım gerisi kendine kalmış..diğer komşularıma da biz pek konuşmuyoruz okuldaki sorunlardan dedim anlayışla karşıladılar..sende selam vermişsin napalım ne yazık ki hala böyle insanlar var ve benimde ilk defa küstüğüm biri oldu şaşkınım ama alışıyo insan....

seni çok iyi anlıyorum canım:)benim hem okuldan mesai arkadaşım hem komşum üstüne üstlük hakeret etti okulda bize ben yine konuşmaya gayret gösterdim bu kesti ilişkisini.bende sen gibi bu yaşıma kadar kimseyle küs kalmadım ki hele site de sürekli bahçedeyiz konuşuruz komşularım çok iyiler kendime yakıştıramadım 3 kez daha konuşmaya teşebbüs ettim ve suratıma bile bakmadı aynı duraktan otobüse biniyorduk durağını değiştirdi kadın bende napıyım bıraktım artık ben üzerime düşeni yaptım gerisi kendine kalmış..diğer komşularıma da biz pek konuşmuyoruz okuldaki sorunlardan dedim anlayışla karşıladılar..sende selam vermişsin napalım ne yazık ki hala böyle insanlar var ve benimde ilk defa küstüğüm biri oldu şaşkınım ama alışıyo insan....
yaa, çok üzüldüm. Bunlar da bana hakaret ettiler, sadece gülümsedim geçtim. Acaba gerçekten bir kötülük yaptım mı diye de çok düşündüm. Bunlar bana küsünce diğer komşular bana daha çok gelmeye başladılar. Senin bu kadar iyiliğine onlar çok ayıp etti dediler. O zaman biraz rahatladım. Ancak sürekli yüzyüze olduğun birileriyle küs olmak çok kötü bir durum. :31:

bizim komşularda aynı boyleydı..kapıya saldırdı:) ne enerjıyse..

bız en ust kattayız..o 3 komşuda sırasıyla alt katta..9 daıreden 3u konuşmuyordu..

ne zamankı merak edeceklerı bır konu çıktı çorap söküğü gıbı geldıler tek tek özür dıledıler.. siz haklılığınıza innaıyorsanız varsın onlar boyle davransın..

bazı ınsanların hayatı bızden öğrenmeyeceği kesın..bunlarda o kesimden..

herkesın kumaşı farklı..ne ilk olurlar hayatta ne son..boşverın..

yaa, çok üzüldüm. Bunlar da bana hakaret ettiler, sadece gülümsedim geçtim. Acaba gerçekten bir kötülük yaptım mı diye de çok düşündüm. Bunlar bana küsünce diğer komşular bana daha çok gelmeye başladılar. Senin bu kadar iyiliğine onlar çok ayıp etti dediler. O zaman biraz rahatladım. Ancak sürekli yüzyüze olduğun birileriyle küs olmak çok kötü bir durum. :31:

o çok gelmeye başlayan meraklı komşularlada içlı dışlı olmayın.. meraktan gelmişler..

bizim komşularda aynı boyleydı..kapıya saldırdı:) ne enerjıyse..

Bız en ust kattayız..o 3 komşuda sırasıyla alt katta..9 daıreden 3u konuşmuyordu..

Ne zamankı merak edeceklerı bır konu çıktı çorap söküğü gıbı geldıler tek tek özür dıledıler.. Siz haklılığınıza innaıyorsanız varsın onlar boyle davransın..

Bazı ınsanların hayatı bızden öğrenmeyeceği kesın..bunlarda o kesimden..

Herkesın kumaşı farklı..ne ilk olurlar hayatta ne son..boşverın..
haklısınız. Bunlardan biri de geldi kapıma, özür için değil, hesap sormak için. Hakikaten kafa yorduğuma değmez. Ben sürekli bahçede karşılaştığım için allah'ın selamını esirgemeyeyim dedim. Allah'tan korkumdan; ama bunlar bunu anlayacak kapasitede insanlar değiller. Kesinlikle.:35:

haklısınız. Bunlardan biri de geldi kapıma, özür için değil, hesap sormak için. Hakikaten kafa yorduğuma değmez. Ben sürekli bahçede karşılaştığım için allah'ın selamını esirgemeyeyim dedim. Allah'tan korkumdan; ama bunlar bunu anlayacak kapasitede insanlar değiller. Kesinlikle.:35:

fazla ınce düşünmeyın zarar görursunuz..ben fazla detaycıyım..torpüledık 3 yılda ne kadarını becerebıldıysem:1:

şimdi stres bırıktı koşturmacalarla bırleştı hayatta..bedene ağrı,hastalık yapıyor..kafa sağlam ama vucut yoruldu..ona tak buna tak bır an gelıyor pess dıyorsunuz..

şükür halımıze almayan slmı almasın,,o verır hesabı elbet..

Back
X