küs olan eşinizle nasıl barışıyorsunuz?

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Mrhb.arkadaşlar.Eşim benle küs.önceden ne güzel küs oldugunda bende küs moduna geçerdim.Sonra dayanamayp gelrdi .kıyafet knusunda beni sinir etti bende onu kendme zarar vermekle korkttum tbi bşey ypmaycktm şakayla karışık yapmak istdm ters tepti şmdi bende knuşmyor ya knuşyorda öyle aşkm bebiş demiyor:(((yatarken sokuluyorum izinde veriyor ama nasl gnlünü almam lazm yarn bşka şehre gtmek zorundaym annemlere 2 gün kalcam böyle gtmek istmyrum.çok kırdım onu.neyapmam lazm

En sevdiği yemeği yapın bu akşam masayı da güzelce süsleyin bence :D mumlar filan

Son düzenleme:
Mrhb.arkadaşlar.Eşim benle küs.önceden ne güzel küs oldugunda bende küs moduna geçerdim.Sonra dayanamayp gelrdi .kıyafet knusunda beni sinir etti bende onu kendme zarar vermekle korkttum tbi bşey ypmaycktm şakayla karışık yapmak istdm ters tepti şmdi bende knuşmyor ya knuşyorda öyle aşkm bebiş demiyor:(((yatarken sokuluyorum izinde veriyor ama nasl gnlünü almam lazm yarn bşka şehre gtmek zorundaym annemlere 2 gün kalcam böyle gtmek istmyrum.çok kırdım onu.neyapmam lazm

Genel de eşim arıyor hiç birşey olmamış gibi konuşuyoruz:26: küslük felan kalmıyor

bENCEDE HİÇBİRŞEY YAPMAYIN! KÜSsen erkeklere uyuz oluyorum bazen benim kocamda küser hep ben sırnaşırım sonra barışırız!
siz 2 gün uzaklaşacakmışsınız ve bu onada sizede iyi gelecektir!
siz gidince aramayın zaten o dayanamayıp arayan olacaktır!:16:

erkekleri havalara sokmayın yapmayın birşey gidincede aramayın sormayın o özür diler sizden ...kaçan kovalanır ...kovalanmasada gurur herşeyden önemli ...
Ama ben hç arkasndan gtmedm ki.hep o geldi.ben kırdm onu ki ben hayatta kmsenin peşnden gtmem ilk gdcem hem lafını yapmasn hem barışsn mantıgm bu:))

Back
X