küs olan eşinizle nasıl barışıyorsunuz?

Ayy kıyamam sana yaa :)
İnsan kendini çok kötü huzursuz hissediyor dimi böyle olunca :)
Valla yatak odasında yakala yap bütün şirinliğini. Sırnaş, sarıl, öp o seni öpmese de sarıl böyle kedi gibi falan bak:16: Dayanamaz bi yerden sonra:31:

2 gün önce işte oldu olay iki gündür ben ona arkadan sarılyrum.arada gece kalkp numaradan sırtım üşüyo öyle dönüyor ben dmesem öyle yatıyor:)neler yapıyorum neler:)

erkekleri havalara sokmayın yapmayın birşey gidincede aramayın sormayın o özür diler sizden ...kaçan kovalanır ...kovalanmasada gurur herşeyden önemli ...

Bu bakış açısını hiç anlamıyorum, suçlu olan taraf özür dilemesini bilmeli bence. Ayrıca erkeklerin de bir insan olduğunu ve bir kalp taşıdığını unutmamalıyız.

Hatalıysan kırdıysan özür dileyip Öp git sarıl sevdiğini Söyle.. Sonuç Almassan Umursama Bence Birşey de deme Git Annene Keyif Yap Özlem gider

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya o kolayda sbh yne aynı olur bna karsı yaptgı bsey dgl blerek içnden öyle krgn oldumu öyle oluyor.paçalımı giysem:)

haha adam bu sefwe de sogumasin
amann zamana birak cok ta ustune dusme elbet eskiye doncek nasilsa rahat davran
inan cok caba sarfetmen ileride ki kavganin nasio barisilcaginun temelini atiyor
ozurunude dilemissin sakince bekle

haha adam bu sefwe de sogumasin
amann zamana birak cok ta ustune dusme elbet eskiye doncek nasilsa rahat davran
inan cok caba sarfetmen ileride ki kavganin nasio barisilcaginun temelini atiyor
ozurunude dilemissin sakince bekle

Ya işte sbırszm yarnda gtcem ya gtmden iyi olalm.hay allah:(

Back
X