küs olan eşinizle nasıl barışıyorsunuz?

samimi olup özür dileyip kendini anlatsan bence çoğu şeyden daha etkili olur şahsen ben öyle yapıyorum. yüzüne diyemesem bile mesaj atıyorum akşam okudun mu diye soruyorum sarılıyorum sıkıca sonra barışıyoruz. ama o hatalı ben haklı olduğumda da bir tartışma yaşamışsak önce biraz zaman geçmesini bekler sonra gelir sarılır öper benımde öpmemi ister ben soğuk davranırsam sinirli tavrının sebebini anlatır özürünü diler ve barışırız. bence yapman gerekenler bunlardan biri. samimi ve içten ol sarıl ve onu kırdığın için özür dile.:16:

ya şimdi ben ilk defa ilk adım yapıyorum önceden hep o gelirdi ama ben çok kırdım onu özürde diledim ama çok üzgündü burdan biri bana mektup not yaz dedi bende yazarken yakalandım barıştık:38:

Küs olmamak bence en olgunca davranış. Çocuk değiliz ki bizler küselim dargın kalalım. Ben de eşime beni üzdüğünde söylüyorum bak bu davranışların beni üzüyor diye, güzellikle söyleyince yapmıyor ya da en azından hatasını görüyor. Ama küsmek çok çocukça bence.[/QUevet ama çok tatlı oluyor öyle.tabi ben yapınca:52: ama o yapınca olmuyo:20:

Biz de esimle birkac gundur kustuk, coooookkkkk sacma bi konudan epey ciddi kavga ettik ne o adim atiyo ne ben ikimizde de kör bu gurur neyse baktim bu beni mutsuz ediyo biraktim gururumu falan sabah ilk patates kizarttim (cok sever de) sonra gittim yanina iki parmagimi yuvarlak yaptim ona uzattim boz sunu barisalim yoksa patatesi koklatmam bile dedim esim guldu ve bozdu sonra ben de sarildim ozur diledim hatam olan konuda ve baristik... :) ;)

Back
X