küs olduğum birine facebooktan msj attım

• Konu Sahibi Konu Sahibi sanat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sanat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
589
3
96
Diğer
küs olduğum biri benim yakınımda bi yere işe başladı. görmezden geliyodum ama belki benden hayırlı olsun beklemiştir diye düşündüm. facebooktan yeni işin hayırlı olsun diye msj attım. o beni arkadaş listesine eklemiş ama cvp yazıp teşekkür etmemiş.
şimdi omu gördüğümde slm vermelimiyim vermemeli miyim acaba?CADIARZU

sana yakışnda bu tercih senin duruma göre davranırsın takma kafana

Mesaj attığınıza göre demek ki çok önemli bir sebebi yok bu küslüğün.:delphin:.
Ben olsam selamlaşırım,cevap verememiştir,müsait değildir,internet bağlantısı kesilmiştir vs.fisfisfis

.8-9 yıl önceydi konuşmamamız. bana bi kaç yalan söylemişti gıcık olduydum. bi de bi arkadaşımın arkasından kötü şeyler söylemişti

allahın selamını almayacak kadar büyük bi küslük diil anladıgım kadarıyla ver gitsin

Son düzenleme:
uzun zaman olmuş küseli. .
bu yüzden mesaj atıp size yakışanıda yapmışşsınız.
bence karşılaştığınızda da selamınızı verin.
onun tavrına göre davranırsınız ilerde :)

Allah'ın selamı esirgeme almazsa kendini küçültür.

aranızda bı kin meselesı varsa samımı olduktan sonra dıkkat et kendını tekrarlıycak kini almaya calısıcaktır, muhtemelen de samımılesıceksınızdır.

mesaj atan sen olduğuna göre, arkadaşlık teklifini kabul etmezsen saçma olur.. sen yine de et, bakalım seninle sohbet eder mi etmez mi ilerleyen günlerde..

8-9 yıl onceki olaysa bence büyütmeyin.

yaklaşımı da iyiymiş.

ortamı germeye, sinirleri bozmaya değmez. üç günlük dünya..

e arkadas listesine eklemiş ya.
hem sen içinden geldiği içinmi hayırlı olsun dedin yoksa bişiler konusulsun die fırsat olarakmı gördün bunu. senin görüşünde önemli bence.
eklemiş işte seni.sende arkadas olu ver yeniden

ama gecmişi unutma temkinli ve seviyeli ol derim ben.yalan kötü bişi. tekrarlayabilir

Back
X