- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.068
- 898
teyze çağırmadan durur muevet canım şimde teyzesini aradım çağırdım dedi tşkr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teyze çağırmadan durur muevet canım şimde teyzesini aradım çağırdım dedi tşkr
slm kızlar bilen bilir görümcmle olan sorunlarımı nefret ediyorum kendisinden aynı mahallede oturuyoruz ben konuşmuyorum eşimde mrb mrb sokakta falan karşılaşırsa konuşuyr
yarın mahalledeki kuran kursunda kaynanamın ölüm yıldönümü için kadınlar arası yemekli yasin okutacağım
ben buraları çok bilmem oyüzden eşim teyzesine söyledi akrabalara sen söyle teyze dedi yani davet et akrabalırı dedi ben kimseyi tanımıyorm doğru düzgün tanısamda muhabbetim yok
şimdi asıl mesele eşimin teyzesi görümceme söyledimi bilmiyorum ben çağırmak istemiyorum ama o çağırırsada bişey diyemem
bir yandanda annesinin yasini çağırmazsak herkes beni eleştirir günah olur diye düşünüyorum akşam eşim arasın söylesinmi yoksa teyzesi söylediyse gelsin söylemediyse gelmez olur biter diyorum
ben onla tekrar iletişime geçmek istemiyorum oyüzden eşim ararsa yine yüz bulur bize gelir gider aynı sorunlar yine başlar diye düşünüyorum napsam bilemedim
teyzesi söylmezse aslında benim işime gelir sonuçta davet etme işi teyzesine ait kimse beni suçlamaz diyorum
çok kararsızım
diyelim teyzesi söylemiş ve geldi hoşgeldin demelimiyim yoksa konuşmamalımıyım konuşursam yine bize gelmeye başlar konuşmasam mevlüt sahibi benim olmaz neyapmalıyım ben yaa kafam çok karıştı fikir lütfen
görümcem tam bir ruh hastası oyüzden onunla küs olmak benm için çok iyi konuşursak beni eşimle huzursuz ediyor
slm kızlar bilen bilir görümcmle olan sorunlarımı nefret ediyorum kendisinden aynı mahallede oturuyoruz ben konuşmuyorum eşimde mrb mrb sokakta falan karşılaşırsa konuşuyr
yarın mahalledeki kuran kursunda kaynanamın ölüm yıldönümü için kadınlar arası yemekli yasin okutacağım
ben buraları çok bilmem oyüzden eşim teyzesine söyledi akrabalara sen söyle teyze dedi yani davet et akrabalırı dedi ben kimseyi tanımıyorm doğru düzgün tanısamda muhabbetim yok
şimdi asıl mesele eşimin teyzesi görümceme söyledimi bilmiyorum ben çağırmak istemiyorum ama o çağırırsada bişey diyemem
bir yandanda annesinin yasini çağırmazsak herkes beni eleştirir günah olur diye düşünüyorum akşam eşim arasın söylesinmi yoksa teyzesi söylediyse gelsin söylemediyse gelmez olur biter diyorum
ben onla tekrar iletişime geçmek istemiyorum oyüzden eşim ararsa yine yüz bulur bize gelir gider aynı sorunlar yine başlar diye düşünüyorum napsam bilemedim
teyzesi söylmezse aslında benim işime gelir sonuçta davet etme işi teyzesine ait kimse beni suçlamaz diyorum
çok kararsızım
diyelim teyzesi söylemiş ve geldi hoşgeldin demelimiyim yoksa konuşmamalımıyım konuşursam yine bize gelmeye başlar konuşmasam mevlüt sahibi benim olmaz neyapmalıyım ben yaa kafam çok karıştı fikir lütfen
görümcem tam bir ruh hastası oyüzden onunla küs olmak benm için çok iyi konuşursak beni eşimle huzursuz ediyor
dün görümceyi savunanlar için yazıyorum dün teyzesi çağırmış akşam eşime arattım teli açmadı eşini aradık söyledik normalde aratmam asla ama işte bizden günah gitsin dedik
sabah mevlüt başladı kayınbabam eşim çalıştığı için bizim işyerine gelmiş arabayı istemş eşimde vermiş kayınbabm bizim arabayla küçük çocuğu var hava sıcak diye kapısana almaya gitmiş tabi arabanın içini görmüyor büyük ihtimal eşimde arabada sandı
yok ben gelmeyecem demiş kayınbabama babasına abisine kimsye saygısı yok rahmetli annesine bile zaten mevlüt biizm evde değil b,iz kendine çok meraklıda değiliz ele güne karşı çağırdık kendisi annesininn ölüm yıl dönümnde mevlütüne gelmedi herkes kendini kınadı ayıpladı bilgi vermek istedim iyikide gelmedi çok güzel geçti mevlüt o olsaydı gerilecektim boşyere çok şükür atlattık teyzesine el kaldırmış birisi bu kadın herkes gerçek yüzünü bir kez daha gördü ohhh bi rahatladım
dün görümceyi savunanlar için yazıyorum dün teyzesi çağırmış akşam eşime arattım teli açmadı eşini aradık söyledik normalde aratmam asla ama işte bizden günah gitsin dedik
sabah mevlüt başladı kayınbabam eşim çalıştığı için bizim işyerine gelmiş arabayı istemş eşimde vermiş kayınbabm bizim arabayla küçük çocuğu var hava sıcak diye kapısana almaya gitmiş tabi arabanın içini görmüyor büyük ihtimal eşimde arabada sandı
yok ben gelmeyecem demiş kayınbabama babasına abisine kimsye saygısı yok rahmetli annesine bile zaten mevlüt biizm evde değil b,iz kendine çok meraklıda değiliz ele güne karşı çağırdık kendisi annesininn ölüm yıl dönümnde mevlütüne gelmedi herkes kendini kınadı ayıpladı bilgi vermek istedim iyikide gelmedi çok güzel geçti mevlüt o olsaydı gerilecektim boşyere çok şükür atlattık teyzesine el kaldırmış birisi bu kadın herkes gerçek yüzünü bir kez daha gördü ohhh bi rahatladım
sen gerekeni yaptın
için rahat olsun
ama kin besleme ona
boşver artık, kendini yıpratıyorsun
biz niye sizin görümcenizi savunalım, tanımayız etmeyiz. ne sizi ne görümcenizi.. bana itici gelen sizin tavrınız. eşime arattırmam (aratmak ne demekse) diyordunuz, neyse ki lütfedip "arattırmuşsınız". yatsın kalksın şükretsinler değil mi?![]()
belli ki kin oklarını bana doğru sallamaya başladın ama seninle muhattap olmayacağım.evet aratmam insan olana insanca muamele yapılır abisini köpek yerine koyan birsini neden arasın ki benim eşim ben eşime değer veriyorum eşime değer vermeyen haksız yere terbiyesizlik yapan bir insana diğil aramak ölse üzülmem
sizinle polemiğe girmek istemiyorum bu derece ruh hastası bir insanı aratmamam kadar doğal ne olabilirki
ayrıca neden şahsınıza alındınızki ben ortaya konuştum lafım ortaya demkki görümcemi savunuduğunuzu düşünüyorsunz sizde ayrıca benim tavrım bu beğenmek zorunda değilsin bana ve eşime değer vermeyen kimse karşılığını görür
konuşmak kolay geliyor olayları yaşayan benim bana onca kötülük yapmış birini hayatıma dehiletmem ettirmem
evet lutfettim aratmakla şimdi kendini bişi sanmıştır haketmediği halde çağırdık ya dahada şımarmıştır oysa oraya çağrılmayı haketmiyor ama biz rahmetlinin hatrına çağırmıştık ama o naptı herkese kendini gösterdii ohhh bir içim soğudu herkese birkez daha ne mal olduğunu gösterdiği içinnnn
ayrıca eski konularına baktımda sen çok masumsun
zavallı görümcen eşinin kardeşi yani senin iyiliğin için sana bakmaya çocuğun abakmaya gelecekmiş ama sen istememişsin ne kadar ayıp değilmi oysa sana hiç birşey yapmadığı halde demkki benm yerimde olsan evin önünden geçirmezsin neymiş iş yapmıyormuş tek sorun bu eşinin kardeşi değilmi sanane abisinin evinde isterse yıllarca kalır öyle değilmi
belli ki kin oklarını bana doğru sallamaya başladın ama seninle muhattap olmayacağım.
Kuzum takma burda bazi belli kisiler bir derdim var bolumune mudaim olmus durumda.onlari takmiyom ben yorumlarini.gunluk hayattaki ciktiliklarini buralarda konusarak rahatliyolar.he de gecccc.optum gulum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.