• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küs olduğum görümcemi çağırmalımıyım

teyzesi çağırmaktan öte senin çağarman lazım canım eger yolcu arkadaşın dediği gibiyse bir kaç kötü durum olmus özürler dilenmiş hala konusulmaması tuhafıma gitti kötü yani uzatmayın kend çağar gene mesefani koyarsan koy yani ama bu derece çok soguk olmak bana göre yanlıs ne kadar da olsa eşinin kardeşi :31:

evet özür diledi yine aynı arkamdan konuştu birde burada yazamayacağım özel bi durum vardı ondada kendi karakterini kanıtladı yine

ayrıca bu benden 10. özür dilemesi farklı aralıklarla hata yaptı özür diledi affettim yine yaptı yine özür diledi yine affettim 10 kez aynı durumu yaşadık ben bu derece sabırlı değilim karşımdaki 31 yaşında boyunca çocuğu olan birisi ergen değil çok dengesiz ben artık onunla konuşmaktan korkuyorum bu derece dengesz bir insandan herşeyi beklerim oyüzden ben onunla konuşsam soğuk bile dursm yine evime gelir yine beni huzrsuz eder

insan olana insan muamelesi yapılır. eşin davet etsın sen etme bence
sen büyüklük edip davet etsen sankı anlayacak mı? anlayacak bir insan olsa zaten senı karşısına almazdı :ssz:

küsmeden mesafe koymaya çalışsan peki

canım karşımdaki öyle biriki hayatımda tanıdığım en dengesiz insan mesafe koysam yine kendisi yapışır evime gelir ve aynı şeyler yaşanır çünkü daha öncesinde defalarca yaşandı evliliğimdeki tartışmaların %90 bu kadın yüzünden oldu yoksa eşimle genel anlamda çok iyi anlaşırız maşllh iyi niyatini anlıyorum sağol ılımlı yaklaşımın için

evet özür diledi yine aynı arkamdan konuştu birde burada yazamayacağım özel bi durum vardı ondada kendi karakterini kanıtladı yine

ayrıca bu benden 10. özür dilemesi farklı aralıklarla hata yaptı özür diledi affettim yine yaptı yine özür diledi yine affettim 10 kez aynı durumu yaşadık ben bu derece sabırlı değilim karşımdaki 31 yaşında boyunca çocuğu olan birisi ergen değil çok dengesiz ben artık onunla konuşmaktan korkuyorum bu derece dengesz bir insandan herşeyi beklerim oyüzden ben onunla konuşsam soğuk bile dursm yine evime gelir yine beni huzrsuz eder

normal günlerde olsa kesinlikle haklısın eşinle konussunlar ama sen muhattap olma derdim böyle bir özel günde eşini aratmalısın ne olursa olsun oda gelmeli sonunda annesinin vefat zamanı

senin düşüncelerin saygı duyarım görümcem bende 3 yıl içinde 10 kez özür diledi 30 kez bana karşı hata yaptı hangi özürden bahsediyorsun ben haşa allh değilim herşeyi yapıp yapıp tekrar takrar aff dileyini tekrar aynı şeyleri yapanı affedemem sabır gerektiri çünkü bu iş biraz

negüzel bişi kinden nefret etmen ama inan bana ben eskiden okadar saf kalpliydimki artık beni sırtımdna vurana meydan vermemk adına çıkartıyorum hayatımdan onları haliyle nefret ediyorum kin ttutyorum kin tutuyorum diye kimsedende intikam almaya çalışmam sadece uzak durururm çünkü aynı şeyleri yaşayıp canımın sıkılmasındansa kinci biri olurum daha iyi inş herzamn bukadar iyiniyetli kalabilirisn hayatta nitekim ben hayatta kinci bir insan değilken 2 yılda bu hale geldim her canımı sıkanada kin tutmuyorum sadece zarar gelecek insanlardan uzak durmak istiyorum birde kime karşı kinliysem bilki öncesinde ona çok değer vermişimdir

insanlara hakettiği gibi davrandığımı düşünüyorum yorumn için tşk

sen konuşmayabilirsin ama eşinin konuşmasını engellememelisin. sen aramayacaksan da eşine arattır. o kadar insan gelecek, kadının kızı orada olmazsa arkandan çok konuşturmuş olacaksın. eh tabii sen bilirsin. bizim ki fikir sadece..

insan olana insan muamelesi yapılır. eşin davet etsın sen etme bence
sen büyüklük edip davet etsen sankı anlayacak mı? anlayacak bir insan olsa zaten senı karşısına almazdı :ssz:

beni anlayan biri çıktı sonunda çok sağol evet insan olana insanca davranılır ben ona naptımsa iyilik bildiremedim canım bana yaptıklarını anlatsm destan olur ama o hep kötülük yaptı ben eşimn hatrına sustum evime geldi affettm ama yok annesinn cenazesinde ona verdiğim manevi desteği kimse yapmadı ona ki öncesinde bana neler yapmıştı aama ben bu kadına iyilik bildiremedim çünkü namkör

beni anlayan biri çıktı sonunda çok sağol evet insan olana insanca davranılır ben ona naptımsa iyilik bildiremedim canım bana yaptıklarını anlatsm destan olur ama o hep kötülük yaptı ben eşimn hatrına sustum evime geldi affettm ama yok annesinn cenazesinde ona verdiğim manevi desteği kimse yapmadı ona ki öncesinde bana neler yapmıştı aama ben bu kadına iyilik bildiremedim çünkü namkör

ne yaşadıgını sen daha bilirsin elbet.
ama sonucta mevlut olacakmıs, eşine söyle o davet etsın
geldıgınde de yüz göz olmamaya çalış. öyle olur hep; ne kadar iyiysen o kadar kötü olursun :ssz:

Nefret ettiğin biri olduğundan senin için zor olabilir, burada bize söylemek kolay ama...
Ben derim ki çağır. Nihayetinde Kur'an okunacak İnşaAllah. Belki de o okunanların bereketine, senin iyi niyetinin karşılığında hayırlara vesile olur.
Hem annesinin ruhuna olduğundan kızının da orada bulunması makbul olur. Umarım nefsinizi yenebilirsiniz.
Görümcen anlar ya da anlamaz ama Allah görüyor.

kovalamıyosunki bana baktığınmı var ihmal ediyosun beni:19::25:

öyle ivet:1: gerçi arkadaşta haklı kendine göre kötü şeyler yaşanmış galiba derin konular:24:

yarın seni ilgi manyağı yapıcam kuzum benim ama sende benle accık ilgilen kendimi harbiden sapık gibi hissediyorum he yoksa :53:

sen konuşmayabilirsin ama eşinin konuşmasını engellememelisin. sen aramayacaksan da eşine arattır. o kadar insan gelecek, kadının kızı orada olmazsa arkandan çok konuşturmuş olacaksın. eh tabii sen bilirsin. bizim ki fikir sadece..

yok canım ben eşimn konuşmasını engellemiyorum eşime karşıda saygısızlk yaptı kaç defa eşimde buz gibi oldu ondan eşimde gıcık alıyor artık

yani genel anlamda sorunlu birisi kendisi eltilerimn hiçbirisiyle konuşmuyor daha doğrusu eltilerim onunla konuşmuyor herkes kötü birtek kendisi iyi 5 eltiyiz sadece 1 tanesiyle konuşyr oda yeni evlendi

Nefret ettiğin biri olduğundan senin için zor olabilir, burada bize söylemek kolay ama...
Ben derim ki çağır. Nihayetinde Kur'an okunacak İnşaAllah. Belki de o okunanların bereketine, senin iyi niyetinin karşılığında hayırlara vesile olur.
Hem annesinin ruhuna olduğundan kızının da orada bulunması makbul olur. Umarım nefsinizi yenebilirsiniz.
Görümcen anlar ya da anlamaz ama Allah görüyor.

sağol canım evet zaten bende allh için günah olmasından korktuğumdan kafama takıyorum yoksa insanların laf etmesi umrumda pek değil aslında kendi teyzeleri bile sevmiyor onuda işte rahmetlinin hatrına herkes konuşuyr onunla kaynanam çok iyi bir insandı hiç kaynanama çekmemiş

normal günlerde olsa kesinlikle haklısın eşinle konussunlar ama sen muhattap olma derdim böyle bir özel günde eşini aratmalısın ne olursa olsun oda gelmeli sonunda annesinin vefat zamanı

teşkkr teyzesine sorarım söylemediyse söyle teyze derim zaten herkesi davet etmk teyzesinn göreviydi

canım karşımdaki öyle biriki hayatımda tanıdığım en dengesiz insan mesafe koysam yine kendisi yapışır evime gelir ve aynı şeyler yaşanır çünkü daha öncesinde defalarca yaşandı evliliğimdeki tartışmaların %90 bu kadın yüzünden oldu yoksa eşimle genel anlamda çok iyi anlaşırız maşllh iyi niyatini anlıyorum sağol ılımlı yaklaşımın için

sen de sağol canım

ne yaşadıgını sen daha bilirsin elbet.
ama sonucta mevlut olacakmıs, eşine söyle o davet etsın
geldıgınde de yüz göz olmamaya çalış. öyle olur hep; ne kadar iyiysen o kadar kötü olursun :ssz:

ben eşime aratmam haketmiyor çünkü zaten misafirleri davet etmek teyzesinin göreviydi teyzesine sorarım çağırmadınsa çağır derim evet aynen zaten ilk başta değer verdiğim için bukadar kinliyim

ben eşime aratmam haketmiyor çünkü zaten misafirleri davet etmek teyzesinin göreviydi teyzesine sorarım çağırmadınsa çağır derim evet aynen zaten ilk başta değer verdiğim için bukadar kinliyim

o zaman teyzesi çoktan çağırmıstır

Eşinizin neden aramasını görüşmesini istemiyorsunuz ne kadar kötü olursa olsun kardeşi yani bir de kız ve annesi hayatta değil aynı mahalle de ağabeyi bile küs yani. Arasın eşin davet etsin bence çünkü onun annesinin mevlidi ben şahsen teyzem dese gitmem kardeşimden bir davet beklerim ve o kardeş sırf karısıyla sorun yaşadım diye annemin mevlidine beni çağırmıyorsa bende onu silerim yani bu konuda küslük olmaz kaldı ki diğer akrabalarla da görüşmüyormuşsun kendiniz hiç olmazsa tek tek telefon açıp çağırmanız gerekirken teyzeyle haber gönderiyorsunuz eşinizim çevresiyle iletişiminiz hiç yok

o hiç bir zaman abisine değr vermedi banada onca yaptığı saygısızlıktan sonra bile hep affettik annesi öldü eşimde bende elimzden gelen desteği verdik o neyaptı herzamn bir sorun çıkarttı annem ölmüş abileirme sıkısıkı sarılayım diyeceğine kendisinden nefret ettirdi 5 eltiyiz 4 onunla konuşmuyor ableride kardeşleride konuşmuyor bu 8 kişi kötü kendimi iyi kalan 1 taneside daha 4 ay önce velndi henü onunla kavga etmedi o da yakındır abisi bile kendinden nefret etti karakteri yüzünden masum birindne bahsetmiyoruz

evet iletişimim yok öyle çok sıcak değiller fazla aile bağı olan bir aile değil birde kaynımın teyzesin kızından nişandan döndü bayağı olaylar oldu ondan kaynaklı bir soğukluk var aralarından benmle ilgili değil akrabalarının hepside beni çok sever bayramda seyranda görüşüyoruz onlarla hiçbir problemim yok kayınlarımla eltilerimle teyzeleriyle amcalarıyla dayısıyla gayet iyiyim

eşimn dayısı teyzesi onun hakıında bana kızım onun kanı kara o çok namkör ona iyilik bildiramezsin diyolar ben el kızıyım onların öz yeğeni düşün yani

teyzesi ailenin büyüğü olaark burada oturanları herkesi çağırıyor çünkü burası bayağı büyük biryer kimse beni doğru düzgün tanımaz burda eşim pek öyle komşuya göndermez beni burda olmayanlarıda telle aradık zaten

konuyu tam anlamadan hemende beni suçluyorsunuz sadece benle problem yaşadığı için değil abisine saygı sevgi duymayan birisi o hoş bizde ondan nefret ediyoruz eşimde annesinin hatrına itin hatrı yoksa shibinindemi yok diyerek mırın kıırn denk gelirse görüşüyor ayrıca eşim benm davranışımıda görüyor onun davranışınıda hep o hatalıydı eşim haklıyı haksızı gören birisi eğer eşimle hiç problemi olmasaydıda eşim onunla yine konuşmazdı çünkü haksız yere karısına sataşıyor normal bir tatrtışmadan bahsetmiyoruz karşıdaki ruh hastasının teki okey anlaşıldımı

Back
X