• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küs olduğum görümcemin çocuğuna oyuncak örecekmişim

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
kızlar konu açmıştım görümcem ile alakalı. kavga ettik . küsüz şu an. ben örgüden küçük hayvanlar yapıyorum. eşim yeğenime de yap dedi. tmm dedim ama kız kendisine yalakalık veya barışmak için yaptığımı düşünürmü. eşime kötü niyetli görünmek istemem. sonuçta o da bir çocuk çocuklara kin tutmam. annesiyle küsüm .

o benim çocuğuma kıymet vermez. çocuğumla konuşmasını bile istemiyorum eşimede söyledim. şimdi ben onun çocuğuna hediye verirsen oda benimkine yaklaşırsa. yada ne biliyim . barışmak istemiyorum

her konuşmayıp hem hediye vermek abes olurmu. sorular sorular

siz olsanız yaparmısınız

bilemedim ki :26::26:

çocuğa yapın ama görümcenize mesafenizi koruyun :31:

kızlar konu açmıştım görümcem ile alakalı. kavga ettik . küsüz şu an. ben örgüden küçük hayvanlar yapıyorum. eşim yeğenime de yap dedi. tmm dedim ama kız kendisine yalakalık veya barışmak için yaptığımı düşünürmü. eşime kötü niyetli görünmek istemem. sonuçta o da bir çocuk çocuklara kin tutmam. annesiyle küsüm .

o benim çocuğuma kıymet vermez. çocuğumla konuşmasını bile istemiyorum eşimede söyledim. şimdi ben onun çocuğuna hediye verirsen oda benimkine yaklaşırsa. yada ne biliyim . barışmak istemiyorum

siz olsanız yaparmısınız

düşünür örmeyin....

bence olumlu bir adım atmanız için eşiniz öyle demiş. yapın ama içinizden gelip gelmediğini iyi karar verin sonunda kan davası yok her şey her zaman değişebilir barışın yada konuşun ama samımi olmayına ranızda hep mesafa olsun. yani benimkiyle tartışma yok ama öyle çok samimide değiliz.

siz olsanız yaparmısınız

canm ben olsam yaparım esıme werırım o wersın ben wermem derım:51:

siz olsanız yaparmısınız

çocuk sonuçta verirseniz ne kadar sevinir ve ne kadar sevaba girersiniz.siz konuşmak istemiyorsanız gene konuşmayın tavrınızı belli edin.

teyzemde eltısıyle konuşmazdı veya halamda ama çocukları sureklı bırbırlerının evlerınde olurdu..
yani küssen çocuklarla küs degılsın ya..
sen yap ver,anasına mesafenı koruduktan sonra,kımse yanlış anlamaz..

çocuk sonuçta verirseniz ne kadar sevinir ve ne kadar sevaba girersiniz.siz konuşmak istemiyorsanız gene konuşmayın tavrınızı belli edin.

bende öyle düşünüyorum. çocukları severim. yemin ederim eşim söylemeden aklımdan geçmişti. yanlış anlaşılırım dedim vazgeçtim. ama eşim söyledi. beni denedi sanki eşim. iyi niyetlimiyim diye. bana öyle geldi. yada barışmamız içinmi acaba

Sız annesı ıle kussunuz ama o cocugun sucu yok
Hem cocuklar oyuncaklara bayılır ne de olsa cok sevınır,
Eger gorumcenızle gorusmek ıstemıyorsanız esınıze verın oyuncagı ve nedenını de acıklayın ben onunla gorusmek barısmak ıstemıyorum ama yegenının sucu yok o yuzden oyuncagı sen ver hem yegenın sevınsın hemde ben ıstemedıgım halde onunla gorusmek zorunda kalmayım deyın. Bence yanı...

siz olsanız yaparmısınız

Palin sen iyi niyetli birisin. Ama herkes öyle düşünmez. Barışmak istiyor der dediğin gibi.
Çocuklarla bir derdimiz yok ama büyüklerin ilişkileri maalesef etkiliyor. Bu konuda eşini de kırma ama öreceğim de geç belli bir süre. Sonuçta seni sık boğaz etmez herhalde. O da lafın gelimi söylemiştir.

teyzemde eltısıyle konuşmazdı veya halamda ama çocukları sureklı bırbırlerının evlerınde olurdu..
yani küssen çocuklarla küs degılsın ya..
sen yap ver,anasına mesafenı koruduktan sonra,kımse yanlış anlamaz..

bence örme.
eşine de nedenini söyle.
seni anlayıp hak vericektir...

eşime dedim. ben örerim de anası aldırırmı bakalım dedim. yok o kadar da değil. dedi. gerçektende o kadarını yapmaz

Benim çocuğuma kıymet vermeyene hele bir de küs olduğuma örmem..

"Bak bak, nasıl da pişman adım adım yaklaşıyor. Yalaka çocuğa da oyuncak örmüş barışmak için." diyebilir..

Palin sen iyi niyetli birisin. Ama herkes öyle düşünmez. Barışmak istiyor der dediğin gibi.
Çocuklarla bir derdimiz yok ama büyüklerin ilişkileri maalesef etkiliyor. Bu konuda eşini de kırma ama öreceğim de geç belli bir süre. Sonuçta seni sık boğaz etmez herhalde. O da lafın gelimi söylemiştir.

aynen yaaa. bu kadar iyi niyetlilik te fazla. bende öyle düşünüyorum. sallayım eşimi diyorum evde ki hazırlardan götürüyüm diyor. ona olmaz dedim

Benim çocuğuma kıymet vermeyene hele bir de küs olduğuma örmem..

"Bak bak, nasıl da pişman adım adım yaklaşıyor. Yalaka çocuğa da oyuncak örmüş barışmak için." diyebilir..

aynen bunu diyecek kapasitede biri çünkü. çok fenadır. eşimle göndersem bile barışcak önden hediyesini yolladı der valla

aynen yaaa. bu kadar iyi niyetlilik te fazla. bende öyle düşünüyorum. sallayım eşimi diyorum evde ki hazırlardan götürüyüm diyor. ona olmaz dedim

ay erkekler neden böyle ya.. kendi aileleri olunca akan sular durur?
sanki çocuk da oyuncaksız da bunu bekliyor ne kadar düşünceliler.
Sen de onu başkası için yapmış ol. Laf mı yok?
Önemli olan tartışmak değil. Önemli olan aklınla yola getirmek ama ruhunun bile bunu farketmemesi.:51:

bende öyle düşünüyorum. çocukları severim. yemin ederim eşim söylemeden aklımdan geçmişti. yanlış anlaşılırım dedim vazgeçtim. ama eşim söyledi. beni denedi sanki eşim. iyi niyetlimiyim diye. bana öyle geldi. yada barışmamız içinmi acaba

sonuçta onun da yeğeni yani.hem kardeşiyle eşinin arasınında kötü olmasını da istemez öyle düşünmüş olsa bile kötü bi niyetle yapmamıştır.

Back
X