• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küs olduğum görümcemin çocuğuna oyuncak örecekmişim

sonuçta onun da yeğeni yani.hem kardeşiyle eşinin arasınında kötü olmasını da istemez öyle düşünmüş olsa bile kötü bi niyetle yapmamıştır.

Kesinlikle kötü bir niyetle yapmamıştır. Ancak erkeklerin bu konuda empati yeteneği baya bir kıt.

Büyükler küsmüş tamam da çocuğun suçu ne. Siz çocuğa hediyeyi verin hatta eşiniz versin. Boşverin ne derse desin. Ben çocukların kavgaya dahil edilmesine karşıyım. Annem abisiyle kavga etmiş zamaninda kuzenim de gelmiş bana laf sokuyo olaylardan haberim yok. Bana ne ki annemle dayım arasında olandan bütün aile kusecek miyiz. Bence tavrınızı koruduktan sonra bosverin gitsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle kötü bir niyetle yapmamıştır. Ancak erkeklerin bu konuda empati yeteneği baya bir kıt.

erkekler bizim gibi düşünmüyor.genelde kadınlar duygularıyla karar verir erkeklerde mantıklarıyla karar verir ve uygular.o yüzden erkek kadın aklı farklı çalışır :52::52:

mesele çocuk değil.elbette herkes çocukları sever ve küslüğe kimse karıştırmaz ama eger bu kadınla mesafe olsun istiyorsanız bu tip adımlar atmayacaksınız.atacaksanız hazır mısınız iyice emin olduktan sonra diğer şekilde daha bir büyür içinizdeki şeyler.

mesele çocuk değil.elbette herkes çocukları sever ve küslüğe kimse karıştırmaz ama eger bu kadınla mesafe olsun istiyorsanız bu tip adımlar atmayacaksınız.atacaksanız hazır mısınız iyice emin olduktan sonra diğer şekilde daha bir büyür içinizdeki şeyler.

Sebatiye mesela empati yapacak olursak. Sen eltinin çocuğuna yapar mısın böyle bir şey?

Büyükler küsmüş tamam da çocuğun suçu ne. Siz çocuğa hediyeyi verin hatta eşiniz versin. Boşverin ne derse desin. Ben çocukların kavgaya dahil edilmesine karşıyım. Annem abisiyle kavga etmiş zamaninda kuzenim de gelmiş bana laf sokuyo olaylardan haberim yok. Bana ne ki annemle dayım arasında olandan bütün aile kusecek miyiz. Bence tavrınızı koruduktan sonra bosverin gitsin.

doğruda o çocukları karıştırdı. küsünce çocuklarımla iletişimini kesti

doğruda o çocukları karıştırdı. küsünce çocuklarımla iletişimini kesti

Ne diyim bilemedim daha önce de insan yigenini siler mi demişsiniz. aynı hatayı siz de yapmayın derim ama zor tabi devreye nefs de giriyor.

erkekler bizim gibi düşünmüyor.genelde kadınlar duygularıyla karar verir erkeklerde mantıklarıyla karar verir ve uygular.o yüzden erkek kadın aklı farklı çalışır :52::52:

Aslında kadın çok akıllı bir varlık. Erkek duygu ve mantığı aynı anda zor kullanır. Ama kadın var ya isterse çok tehlikeli olur.
O yüzden ben hem cinsimin şerrinden çok korkarım.

Sebatiye mesela empati yapacak olursak. Sen eltinin çocuğuna yapar mısın böyle bir şey?

canım benim eltinin çocuğu oldugunda aklımın ucundan geçmedi böyle bir şey yapmak.10 tane dogursa yine yapmam.mesele çocuk değil.uzak durmak.

ayrıca çocuk 4 ay yogun bakımda kaldı bir telefon edip geçmiş olsun demediniz dediler.neler neler.eller demiş eller bir şeye ihtiyacınız var mı diye aramış biz aramamışız.

onlar benim en güzel günümde bir hayırlı olsun dememişlerdi.zehir etmişlerdi.3 günlük evliyken oğlum çocuk yapma onun niyeti çocuk yapıp boşanıp nafaka yemek demişlerdi.

Aslında kadın çok akıllı bir varlık. Erkek duygu ve mantığı aynı anda zor kullanır. Ama kadın var ya isterse çok tehlikeli olur.
O yüzden ben hem cinsimin şerrinden çok korkarım.

evet ya bende kadından korkarım. erkekler leyla gibi. diyorum annen bana şunu dedi duydunmu diyorum. yoooo diyor. dibinde oldu olay. kız kardeşin bana hoş geldin etmedi diyorum fark etmemiş. ayakmı yapıyor gerçekten farketmiyormu. ama mümkün değil yaaa

canım benim eltinin çocuğu oldugunda aklımın ucundan geçmedi böyle bir şey yapmak.10 tane dogursa yine yapmam.mesele çocuk değil.uzak durmak.

ayrıca çocuk 4 ay yogun bakımda kaldı bir telefon edip geçmiş olsun demediniz dediler.neler neler.eller demiş eller bir şeye ihtiyacınız var mı diye aramış biz aramamışız.

onlar benim en güzel günümde bir hayırlı olsun dememişlerdi.zehir etmişlerdi.3 günlük evliyken oğlum çocuk yapma onun niyeti çocuk yapıp boşanıp nafaka yemek demişlerdi.

Aynen canımın içi. Benim de en son elti muhabbetini biliyorsun demi. Yeğen olayını. Ben de asla ve asla yapmam böyle bir şey olsa.

evet ya bende kadından korkarım. erkekler leyla gibi. diyorum annen bana şunu dedi duydunmu diyorum. yoooo diyor. dibinde oldu olay. kız kardeşin bana hoş geldin etmedi diyorum fark etmemiş. ayakmı yapıyor gerçekten farketmiyormu. ama mümkün değil yaaa

Yok ya erkeklerde genel bir durum biz kadınlar çok dikkatliyiz.
Aynısı benim eşimde var. Bak sana başka bir şey daha anlatayım.
10 senedir ben bu iş yerindeyim. 2. Veya 3. Yılda benim en samimi erkek arkadaşımın oğlunun sünneti vardı. Eşiyle ilk kez orada tanıştım.
Ptesi oldu işe geldim. Muhabbet aynen şöyle:
Ben: Cem bey… eşiniz çok güzelmiş..
Cem: ımm tşkler..

Aradan 3 saat geçerrrrr.
Cem: İpek Hanım
Ben: efendim
Cem: öğlen bana bir şey dediniz ya..
Ben:ne dedim
Cem: eşiniz çok güzel dediniz ya
Ben: hıı evet
Cem: inanın hiç farkında değilim.
(yani güzel oluşunun)
Ben donking doing doingggg nassııı yani:52::52::52:

Bu karşılaştığım gerçek bir örnek. Bu kadar olur artık.

kızlar konu açmıştım görümcem ile alakalı. kavga ettik . küsüz şu an. ben örgüden küçük hayvanlar yapıyorum. eşim yeğenime de yap dedi. tmm dedim ama kız kendisine yalakalık veya barışmak için yaptığımı düşünürmü. eşime kötü niyetli görünmek istemem. sonuçta o da bir çocuk çocuklara kin tutmam. annesiyle küsüm .

o benim çocuğuma kıymet vermez. çocuğumla konuşmasını bile istemiyorum eşimede söyledim. şimdi ben onun çocuğuna hediye verirsen oda benimkine yaklaşırsa. yada ne biliyim . barışmak istemiyorum

her konuşmayıp hem hediye vermek abes olurmu. sorular sorular

siz olsanız yaparmısınız

eşin istediği için yapmalısın tabi ör o seninde yeğenin sonuçta... görümcen ne düşünürse düşünsün ne anlarsa anlasın...

görümcenle de konuşabilirsin ama mesafeni koru hoşlanmıyorsan...

bırak görümcen senin çocuğuna sewgi göstermesin bırak sewgisi eksik olsun çok mu önemliki....

kin gütme bence hem ne kadar küs durabilirsinizki... hep birbirinizin yanında huzursuz gibi mi durcaksınız boşwersene canım....

Allahıma şükürler olsunkiii ne görümcemle ne de kaynanamla kötü bi diyaloğum olmadı her istediğimi yapıyorlar bende onlara değer weriyorum inşşah hep böyle gider....

herşey karşılıklı....

Aynen canımın içi. Benim de en son elti muhabbetini biliyorsun demi. Yeğen olayını. Ben de asla ve asla yapmam böyle bir şey olsa.

ya değse cnımı vereyim. ama yok ne eşime ne çocuklarıma zerre değer vermiyorlarç ben yinede kv kp yeğenlere hediye alırım. o da yedirdiğini haram etti bana. çocuklarımıda silmişşşş defterden yüzlerine bakmıyor

Yok ya erkeklerde genel bir durum biz kadınlar çok dikkatliyiz.
Aynısı benim eşimde var. Bak sana başka bir şey daha anlatayım.
10 senedir ben bu iş yerindeyim. 2. Veya 3. Yılda benim en samimi erkek arkadaşımın oğlunun sünneti vardı. Eşiyle ilk kez orada tanıştım.
Ptesi oldu işe geldim. Muhabbet aynen şöyle:
Ben: Cem bey… eşiniz çok güzelmiş..
Cem: ımm tşkler..

Aradan 3 saat geçerrrrr.
Cem: İpek Hanım
Ben: efendim
Cem: öğlen bana bir şey dediniz ya..
Ben:ne dedim
Cem: eşiniz çok güzel dediniz ya
Ben: hıı evet
Cem: inanın hiç farkında değilim.
(yani güzel oluşunun)
Ben donking doing doingggg nassııı yani:52::52::52:

Bu karşılaştığım gerçek bir örnek. Bu kadar olur artık.

bir alırken begenmiştir ve o defteri kapatmıştır :)))))

eşimdeki durumda böyle .ilk görüşte begenmiş çok guzel gelmişim eee sonra şimdi güzel bulmuyor musun, bilmem çok düşünmedim diyor

Back
X