- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Çekinme dğeil, ben muhatap olmak, barışmak istemiyorum ki zatenKaynınla nasıl küstün ya :) Kaynımla bi selamlaşıyoruz o kadar, hatta bazen bu adam kimdi diye sorasım geliyo
Ben çok meseleyi anlamadım ama bence beraber gidin eşinle. Haklıysan neden çekinesin ki, gögsünü gere gere git, eşini de yalnız bırakma derim. Çok durmaz çıkarsınız
Kaynınla nasıl küstün ya :) Kaynımla bi selamlaşıyoruz o kadar, hatta bazen bu adam kimdi diye sorasım geliyo
Ben çok meseleyi anlamadım ama bence beraber gidin eşinle. Haklıysan neden çekinesin ki, gögsünü gere gere git, eşini de yalnız bırakma derim. Çok durmaz çıkarsınız
sorun biraz da burda.Davet ederse, gitmem gerekir.Kart vermeyeceklerdir....Eşini al gel demeyeceklerdir.Gitmezsem de, yengeye kart mı verilirmiş - düşmanmış düğüne gelmedi v.s. derler.Lafla başedilmez.Açıkcası ne söyledikleri umrumda değil ama eşim tabii umursuyodur...Onlar umrumdışı, eşimi zorda bırakmak istemem.Sizi davet ederlerse eşinizin dediği gibi yapın ama yok davet etmezlerse eşiniz sizin dediğiniz gibi girsin taksın çıksın
eşime sadece sen gel demezler.Hiçbir şey demezler..Cagrilmadigim yere gitmem esimi de gondermem. Kim ne derse desin, ben cagirilmiyorsam esimin orada isi ne?
Ayni sekilde, esimin dargin oldugu bi akrabam olsa dugunune nisanina sadece ben davet edilsem yine gitmem.
Gondersin takisini dugun oncesi ya da sonrasi, olsun bitsin
A
Alemsin var ya hayata boyle gulerek bakman cok guzel... yorumlarin icin
Aynen.güzel anlatmışsın...Eşim diyor ki, ben takı takmıyım sen tak.Sadece benim takmamı istiyor.En iyisini düşünmüşsün gitmene gerek yok canım gitsen sanki mesaj yerini bulacak mı utanacak insan mı ki gidesin.. eşin gitsin gelsin.. yalnız gitmek istemiyorsa sen de git yanında ama takıya falan kalkma bence
Dogru gerci, kardesi diye davetiye de verilmez.eşime sadece sen gel demezler.Hiçbir şey demezler..
yok kız ne rezil olacak kardeşi, sen gel diye eşin öyle diyor.kaynında utanma olsa iftira falan atmazdı zaten ya da 9 senede bir özür dilerdi.Eşim kardeşini utandırmak istiyor.Ben gidersem, milletin içinde kardeşinin rezil olacağını düşünüyor....Öyle mi sizce? Bana pek öyle gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?