Küs olduğum kaynımın düğününe süpriz !!

uzun kirpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
1.598
1.224
48
45
Hanımlar, annesinin tarafını tutup bana bir iftira atıp senelerce de tavır yaptığı, laf soktuğu için konuşmadığım bir kaynım var.Nişan yaptı ve davet edilmedim.Gitmedim haliyle...Nişan evde oldu.Birkaç ay sonra düğün var.Eşim diyor ki '' düğüne gitmesem para için, takı takmamak için gelmedi derler...takı göndersem, ben gitmedim diye almazlar ve toplumda beni zora sokarlar...En iyisi beraber gidelim, takıyı sen kıza tak, sonra beraber geri gelelim.Yoksa bunlar der ki, oğlan bizi tutuyor karısını sevmiyor, ...bu dedikoduya fırsat vermemek ve kötü dediğiniz yengeniz size iyilik yaptı demek için böyle yapalım'' diyor.Daha tam karar veremedik.Sizce napmalı?Beni çağırmayacaklardır eminim.Eşimin de ailesiyle arası bozuk....
Yani ben gitmek istemiyorum.Ama belki fikrim değişir yada eşimi kırmak istemezsem diye, fikir almak istedim.Ben napsam utandırırım?
Şu anda, eşim tek gitsin ve takı takıp çıksın diyorum.Hem takıyı esirgedi demezler, hem oğlan bizi tutuyo demezler, hem de niye erken gittin diyemezler.

Kaynınla nasıl küstün ya :) Kaynımla bi selamlaşıyoruz o kadar, hatta bazen bu adam kimdi diye sorasım geliyo
Ben çok meseleyi anlamadım ama bence beraber gidin eşinle. Haklıysan neden çekinesin ki, gögsünü gere gere git, eşini de yalnız bırakma derim. Çok durmaz çıkarsınız

Çok doğru bir karar vermişsiniz. Aynen öyle yapın. Sizi çağırmamışlar nişana yahu. Neden gidecekmişsiniz. Eşiniz için karısını tutuyor demesinler diye siz gururunuzu ayaklar altına mı alacaksınız? İyi düşünmüşsünüz. Akıllı kadınsınız.

Eşim iyi niyetlidir.Kaynımla küsmem de annesinin fitnesi diyelim.9 yıldıdr konuşmuyoruz.Sonuçta kardeşi, düğüne gitme diyemem.Belli ki eşim de yalnız gitmek istemiyor, zoruna gidiyor.Bi şekilde ortayı bulmaya çalışıyor.Ben de eşimi zorda bırakmak istemiyorum.Gitmek de hiiiiç istemiyorum.Hatta bana yaptıklarının bedelini kardeşine ödetiyor.Yani eşimden yana sıkıntım yok.Fakat burda hanımlar benzer olay yaşadıysa nasıl çözdü merak ettim.Çok zeki hanımlar var burda

Çekinme dğeil, ben muhatap olmak, barışmak istemiyorum ki zaten

Cagrilmadigim yere gitmem esimi de gondermem. Kim ne derse desin, ben cagirilmiyorsam esimin orada isi ne?
Ayni sekilde, esimin dargin oldugu bi akrabam olsa dugunune nisanina sadece ben davet edilsem yine gitmem.
Gondersin takisini dugun oncesi ya da sonrasi, olsun bitsin

A

Alemsin var ya hayata boyle gulerek bakman cok guzel... yorumlarin icin

Esiniz gidip takisini takip ciksin.Sizin gitmenize gerek yok...

Sizi davet ederlerse eşinizin dediği gibi yapın ama yok davet etmezlerse eşiniz sizin dediğiniz gibi girsin taksın çıksın
sorun biraz da burda.Davet ederse, gitmem gerekir.Kart vermeyeceklerdir....Eşini al gel demeyeceklerdir.Gitmezsem de, yengeye kart mı verilirmiş - düşmanmış düğüne gelmedi v.s. derler.Lafla başedilmez.Açıkcası ne söyledikleri umrumda değil ama eşim tabii umursuyodur...Onlar umrumdışı, eşimi zorda bırakmak istemem.

eşime sadece sen gel demezler.Hiçbir şey demezler..

En iyisini düşünmüşsün gitmene gerek yok canım gitsen sanki mesaj yerini bulacak mı utanacak insan mı ki gidesin.. eşin gitsin gelsin.. yalnız gitmek istemiyorsa sen de git yanında ama takıya falan kalkma bence

Eşim kardeşini utandırmak istiyor.Ben gidersem, milletin içinde kardeşinin rezil olacağını düşünüyor....Öyle mi sizce? Bana pek öyle gelmiyo

En iyisini düşünmüşsün gitmene gerek yok canım gitsen sanki mesaj yerini bulacak mı utanacak insan mı ki gidesin.. eşin gitsin gelsin.. yalnız gitmek istemiyorsa sen de git yanında ama takıya falan kalkma bence
Aynen.güzel anlatmışsın...Eşim diyor ki, ben takı takmıyım sen tak.Sadece benim takmamı istiyor.

eşime sadece sen gel demezler.Hiçbir şey demezler..
Dogru gerci, kardesi diye davetiye de verilmez.
Benim annemle amcam kus. Amcamin kizinin dugununde eve davetiye geldi ustunde isim yazmiyor. Babam anneme gel dedi annem de kus insanlar birbirinin dugunune gitmez dedi. Gitmedi. Kiyamet koptu sonra adi biz davetiye gonderdik oldu. Suclu annem cikti yani. Bu duruma dusmemek icin iyice bi dusunmek lazim tabi, yorumlari takmayacaksaniz sallayin gitsin

Eşim kardeşini utandırmak istiyor.Ben gidersem, milletin içinde kardeşinin rezil olacağını düşünüyor....Öyle mi sizce? Bana pek öyle gelmiyo
yok kız ne rezil olacak kardeşi, sen gel diye eşin öyle diyor.kaynında utanma olsa iftira falan atmazdı zaten ya da 9 senede bir özür dilerdi.
inanıp acımayın şu kocalarınıza ya bırak millet ne derse desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…