• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küs olduğum kaynımın düğününe süpriz !!

9 yıldır konuşmuyorsak, bence özel olarak beni davet ettiklerini belirtmeleri gerekir.Sonuçta nişanda özel bir şey söylemediler ve eşim öylesine gitti geldi nişana.Hiç kimse de, sen de yengesin, niye gelmedin, özel davet gerekmez v.s. demedi....Demek ki gitmem de gitmemem de umrunda değil kimsenin.Hoş bana da lazım değil de...

sorun biraz da burda.Davet ederse, gitmem gerekir.Kart vermeyeceklerdir....Eşini al gel demeyeceklerdir.Gitmezsem de, yengeye kart mı verilirmiş - düşmanmış düğüne gelmedi v.s. derler.Lafla başedilmez.Açıkcası ne söyledikleri umrumda değil ama eşim tabii umursuyodur...Onlar umrumdışı, eşimi zorda bırakmak istemem.

Oy oyy her duruma organizeler yani..

yok kız ne rezil olacak kardeşi, sizi gelin diye eşin öyle diyor.kaynında utanma olsa iftira falan atmazdı zaten ya da 9 senede bir özür dilerdi.
inanıp acımayın şu kocalarınıza ya bırak millet ne derse desin
yok gerçekten eşim doğru söyler.Hatta kaynım nişanlısı ve eşimle bir foto çekmek istedi, kocam fotoya dahi girmedi.Hiç konuşmuyor gelinle...

Dogru gerci, kardesi diye davetiye de verilmez.
Benim annemle amcam kus. Amcamin kizinin dugununde eve davetiye geldi ustunde isim yazmiyor. Babam anneme gel dedi annem de kus insanlar birbirinin dugunune gitmez dedi. Gitmedi. Kiyamet koptu sonra adi biz davetiye gonderdik oldu. Suclu annem cikti yani. Bu duruma dusmemek icin iyice bi dusunmek lazim tabi, yorumlari takmayacaksaniz sallayin gitsin

Bak işte....aynı şey.nasıl çözülür bu?

ayhh iftira da şu: Kaynım diyor ki ''sen anneme oğlumun s.kini ye dedin, kulağımla duydum''Ben de dedim ki '' ben öyle bir şey demedim ama oğlumu seversen genel olarak çükünü yesinleeeer diye sevmiş olabilirim.Madem öyle annen kendini korusaydı.Sen duyduğun anda geçseydin karşıma ....'' ısrar edince suratına çantayla vurdum.

Düğün , cenaze gibi önemli durumlarda küslüğe bakılmaması taraftarıyım . Aranızda ne gibi şyler yaşandı bilemem ama eşin maden senin tarafında ve zorlama yok ben olsam sırf eşimi kırmamak icin cok kısa sure uğrar çıkardım sanırım .

Benim anlamadığım eşinizin ailesi eşinizle konuşuyor mu . Eşin gidip geliyor mu onlara.

ayhh iftira da şu: Kaynım diyor ki ''sen anneme oğlumun s.kini ye dedin, kulağımla duydum''Ben de dedim ki '' ben öyle bir şey demedim ama oğlumu seversen genel olarak çükünü yesinleeeer diye sevmiş olabilirim.Madem öyle annen kendini korusaydı.Sen duyduğun anda geçseydin karşıma ....'' ısrar edince suratına çantayla vurdum.

Kaynınıza vurdunuz mu :))

Benim anlamadığım eşinizin ailesi eşinizle konuşuyor mu . Eşin gidip geliyor mu onlara.

eh işte....zaten bu yaz kardeşiyle büyük kavga ettiler ve eşim onu sildi.Kendisine de bunu söyledi.Kaynım bizim düğüne geldiği için, eşim de onun düğününe gitmek istiyor.Ayrıca da kardeşi yani, düğüne gidilir.

eh işte....zaten bu yaz kardeşiyle büyük kavga ettiler ve eşim onu sildi.Kendisine de bunu söyledi.Kaynım bizim düğüne geldiği için, eşim de onun düğününe gitmek istiyor.Ayrıca da kardeşi yani, düğüne gidilir.
O zaman siz gitmeyin eşiniz gitsin sizin gelmenizi zaten istemezler gibi. Ayrıca yapılan iftirada çok saçma çantayla vurarak iyi yapmışsınız :110:

abisi sus diyor susmuyor, ben izahat veriyorum anlamıyor.Bir de yalan yere kurana el basınca......vurdum evet, çantayla

Ayy gece gece çok güldüm siz çok yaşayın e mi. Talihsiz bir durum olmuş tabii. Biraz çirkinleşilmiş, bence düğünü bırakın bundan sonra görüşmeyin. Kin güdebilir çünkü size. O an şiddetli bir tartışmaya dönmemiştir umarım. :)

Hanımlar, annesinin tarafını tutup bana bir iftira atıp senelerce de tavır yaptığı, laf soktuğu için konuşmadığım bir kaynım var.Nişan yaptı ve davet edilmedim.Gitmedim haliyle...Nişan evde oldu.Birkaç ay sonra düğün var.Eşim diyor ki '' düğüne gitmesem para için, takı takmamak için gelmedi derler...takı göndersem, ben gitmedim diye almazlar ve toplumda beni zora sokarlar...En iyisi beraber gidelim, takıyı sen kıza tak, sonra beraber geri gelelim.Yoksa bunlar der ki, oğlan bizi tutuyor karısını sevmiyor, ...bu dedikoduya fırsat vermemek ve kötü dediğiniz yengeniz size iyilik yaptı demek için böyle yapalım'' diyor.Daha tam karar veremedik.Sizce napmalı?Beni çağırmayacaklardır eminim.Eşimin de ailesiyle arası bozuk....
Yani ben gitmek istemiyorum.Ama belki fikrim değişir yada eşimi kırmak istemezsem diye, fikir almak istedim.Ben napsam utandırırım?
Şu anda, eşim tek gitsin ve takı takıp çıksın diyorum.Hem takıyı esirgedi demezler, hem oğlan bizi tutuyo demezler, hem de niye erken gittin diyemezler.

gitsen de davetsiz misafir, yüzsüz çağırmadık damlamış deme ihtimallerini düşündüm.

gitsen de davetsiz misafir, yüzsüz çağırmadık damlamış deme ihtimallerini düşündüm.
yok öyle bir ihtimal yok.Yapıları öyle değil.Millete küs olduğumuzu söylemiyorlar.Kaynanamın evinde beraber yaşadığı eltim bile, 2 yıldır evli ve hiç bilmiyormuş....

Ayy gece gece çok güldüm siz çok yaşayın e mi. Talihsiz bir durum olmuş tabii. Biraz çirkinleşilmiş, bence düğünü bırakın bundan sonra görüşmeyin. Kin güdebilir çünkü size. O an şiddetli bir tartışmaya dönmemiştir umarım. :)
böyle bir tartışma kv tarafından noktalanabilrdi.Derdi ki '' ağzım dilim var, kendimi korurum.Gelinle aramda iyi de olur kötü de, senn erkeksin karışma, yengen öyle bir şey söyledi ve ben affettim, yada yengen öyle bir şey söylemedi''...maalesef 9 yıldır kv sustu...bak gör fitneyi.Erkek kardeşleri birbirine düşürüyor anaları

9 yıldır konuşmuyorsak, bence özel olarak beni davet ettiklerini belirtmeleri gerekir.Sonuçta nişanda özel bir şey söylemediler ve eşim öylesine gitti geldi nişana.Hiç kimse de, sen de yengesin, niye gelmedin, özel davet gerekmez v.s. demedi....Demek ki gitmem de gitmemem de umrunda değil kimsenin.Hoş bana da lazım değil de...
Annem konusuyor gibi geldi birden,bire bir ayni cumleleri kurmustu o da.
Benim amcamlar da biliyordu neyin nasil olmasi gerektigini, ama islerine gelmedigi icin davetiye yolladilar. Annemin de bu sekilde gelmeyecegini bildikleri icin sirf cagirdik demek icin gonderdiler ki davetiyenin ustunde ailemizin adi bile yazmiyordu yani. Bombos bir davetiye.
Bilmiyorum bak kac seneler gecti hala bu durumda napilmasi gerektigini bilmiyorum.
Gitsen, yuzsuze bak bi de geldi derler.
Gitmesen kayninin dugunune gelmedi derler.
Esiniz de gitmicekse ve sonraki laflar sizi etkilemicekse ikinizde gitmeyin takiyi gonderin.
Ya da yine ayni sekilde laflardan etkilenmicekseniz, istemedik ama yine geldi demeleri sorun olmucaksa esinizle birlikte taki takmaya gidin takin cikin.
Ama bence ne olursa olsun tek gondermeyin.
Gidecekseniz birlikte, gitmeyecekseniz de birlikte olsun.
Bizimkiler babam ve ben mecburiyetten gidince zevkten dort kose olmuslardi, annem gelmedi ya. O evde tek ama bak cocuguyla kocasi bizi tercih etti diye zafer cigliklari atacaklardi.

Annem konusuyor gibi geldi birden,bire bir ayni cumleleri kurmustu o da.
Benim amcamlar da biliyordu neyin nasil olmasi gerektigini, ama islerine gelmedigi icin davetiye yolladilar. Annemin de bu sekilde gelmeyecegini bildikleri icin sirf cagirdik demek icin gonderdiler ki davetiyenin ustunde ailemizin adi bile yazmiyordu yani. Bombos bir davetiye.
Bilmiyorum bak kac seneler gecti hala bu durumda napilmasi gerektigini bilmiyorum.
Gitsen, yuzsuze bak bi de geldi derler.
Gitmesen kayninin dugunune gelmedi derler.
Esiniz de gitmicekse ve sonraki laflar sizi etkilemicekse ikinizde gitmeyin takiyi gonderin.
Ya da yine ayni sekilde laflardan etkilenmicekseniz, istemedik ama yine geldi demeleri sorun olmucaksa esinizle birlikte taki takmaya gidin takin cikin.
Ama bence ne olursa olsun tek gondermeyin.
Gidecekseniz birlikte, gitmeyecekseniz de birlikte olsun.
Bizimkiler babam ve ben mecburiyetten gidince zevkten dort kose olmuslardi, annem gelmedi ya. O evde tek ama bak cocuguyla kocasi bizi tercih etti diye zafer cigliklari atacaklardi.
eşim de onların zafer çığlığı atmasını istemiyor.Benim umrumda değil.Lafları da takmam ama eşim takıyor işte.Çok duygusal.Bence o salonda herkes eşiyleyken, kocam tek kalmak ve beni tek bırakmak istemez, dayanamaz

Bence de birlikte gidin eşinizle 1 saat bile oturmadan kalkın. Yalnız o zamanda aa ne yüzsüz kadın derler mi? Bence derler.
Yok yok en iyisi eşiniz tek gitsin. En mantıklısı bu.

Back
X