• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küs olduğum kaynımın düğününe süpriz !!

eşim de onların zafer çığlığı atmasını istemiyor.Benim umrumda değil.Lafları da takmam ama eşim takıyor işte.Çok duygusal.Bence o salonda herkes eşiyleyken, kocam tek kalmak ve beni tek bırakmak istemez, dayanamaz
O zaman bence gidin hic oturmadan gelin damadin yanina, verin takisini hayirli olsun diyin cikin. Saatlerce dugun keyfi yapmanin da anlami yok bu durumda bence.
Boylesi yerinde olacak gibi.
Agizlarini acmaya bahaneleri olmaz.
Deseler deseler, bi oturmadilar bile diyebilirler. Onu da akli mantigi yerinde olan birine derlerse kus olduklari halde geldiler takilarini takip hayirli olsun dediler daha ne yapsinlar diye alirlar cevaplarini

Hanımlar, annesinin tarafını tutup bana bir iftira atıp senelerce de tavır yaptığı, laf soktuğu için konuşmadığım bir kaynım var.Nişan yaptı ve davet edilmedim.Gitmedim haliyle...Nişan evde oldu.Birkaç ay sonra düğün var.Eşim diyor ki '' düğüne gitmesem para için, takı takmamak için gelmedi derler...takı göndersem, ben gitmedim diye almazlar ve toplumda beni zora sokarlar...En iyisi beraber gidelim, takıyı sen kıza tak, sonra beraber geri gelelim.Yoksa bunlar der ki, oğlan bizi tutuyor karısını sevmiyor, ...bu dedikoduya fırsat vermemek ve kötü dediğiniz yengeniz size iyilik yaptı demek için böyle yapalım'' diyor.Daha tam karar veremedik.Sizce napmalı?Beni çağırmayacaklardır eminim.Eşimin de ailesiyle arası bozuk....
Yani ben gitmek istemiyorum.Ama belki fikrim değişir yada eşimi kırmak istemezsem diye, fikir almak istedim.Ben napsam utandırırım?
Şu anda, eşim tek gitsin ve takı takıp çıksın diyorum.Hem takıyı esirgedi demezler, hem oğlan bizi tutuyo demezler, hem de niye erken gittin diyemezler.
tamam ıyı guzelde onlar cagırmıyorsa nıye gıdeceksınız. ortada bır anlaşmazlık olmus sonucta özelllıkle bır davet olmadan nıye boyle bırsey yapasınız. esının cagırılmadıgı yer kardesının dugunu ıse esınızde versın annesıne altını yada kardesıne esımın cagırılmadıgı ıstenmedıgı yere gelmıyoruz desın. onlar hatır bılıp yapmıyorsa sız neyın hatrını bıleceksınız kı.

tamam ıyı guzelde onlar cagırmıyorsa nıye gıdeceksınız. ortada bır anlaşmazlık olmus sonucta özelllıkle bır davet olmadan nıye boyle bırsey yapasınız. esının cagırılmadıgı yer kardesının dugunu ıse esınızde versın annesıne altını yada kardesıne esımın cagırılmadıgı ıstenmedıgı yere gelmıyoruz desın. onlar hatır bılıp yapmıyorsa sız neyın hatrını bıleceksınız kı.
eşim öyle yapsa, gelsin derler.nerden çıkardınız bunu, biz niye istemeyelim ki derler

hanımlar çözdüm.Düğüne gidicem, takıyı kıza takıcam.Kızı tebrik edicem, kaynımın yüzüne bile bakmicam.Foto çekmicem.Eşofmana yakın bir kıyafetle gidicem.bunun sonucunda
1-Yüzsüz niye geldi diyemezler,Derlerse ''ben gelmesem kocam da gelmiyordu, milletin içinde abisi gelmedi demesinler diye iyilik yaptım geldim'' derim
2-Biz zaten eşini getirmesin demedik, siz yanlış anladınız demelerini önlemiş olurum.Milletin içinde gelini kıskandı, kaynını yalnız bıraktı v.s. diyemezler.Zira pekçok kişi küs olduğumuzu bilmiyor
3-Eerken çıkarsak eşine ve akrabalarına mahçup olur, abisi sahiplenmemiş olur.Eşi de yarın bir gün der ki, abin hanımını tutuyor sen de beni tutacaksın.
4-Millete karşı '' oğlumuz bizi tutuyor, gelini sevmiyor, boşayacak v.s.'' diyemezler.
5-Kalkıp gitmem ve havamı basa basa bol para takmam da onları çatlatsın.Dönüp eşime niye karını getirdin de diyemezler.rezil olsunlar

Biz de büyük amcamlarla görüşmüyoruz. Onun kızının ve kız kardeşimin 1 buçuk ay arayla düğünü oldu. Biz düğüne gittik, takı taktık yarım saat oturup çıktık. Bizim düğün sonraydı amcam gelmedi eşi ve oğlu geldi sadece.

Utandıklarını sanmıyorum ama herkes tarafından ayıplandıklarını biliyorum.

Biz de büyük amcamlarla görüşmüyoruz. Onun kızının ve kız kardeşimin 1 buçuk ay arayla düğünü oldu. Biz düğüne gittik, takı taktık yarım saat oturup çıktık. Bizim düğün sonraydı amcam gelmedi eşi ve oğlu geldi sadece.

Utandıklarını sanmıyorum ama herkes tarafından ayıplandıklarını biliyorum.
amcanlar bizim durum farklı.Düşünsene kıznın düğünü değil, adamın kendi düğünü.....kız yabancı aileden.abisi ve yengesi tarafından ciddi mahçup edilmiş olacak.ama kocamın dediği gibi, bugünleri de hesaba katacaktı....

amcanlar bizim durum farklı.Düşünsene kıznın düğünü değil, adamın kendi düğünü.....kız yabancı aileden.abisi ve yengesi tarafından ciddi mahçup edilmiş olacak.ama kocamın dediği gibi, bugünleri de hesaba katacaktı....
Söylemek istediğim giderseniz bir şey kaybetmeyeceğiniz. Kaynınız utanmasa bile bu önemli değil. Bir önceki mesajınızda çok güzel açıklamışsınız neden gitmeniz gerektiğini zaten. :))

Söylemek istediğim giderseniz bir şey kaybetmeyeceğiniz. Kaynınız utanmasa bile bu önemli değil. Bir önceki mesajınızda çok güzel açıklamışsınız neden gitmeniz gerektiğini zaten. :))
canım kaynım hiç umrumda değil.eşim onu utandırmak istiyor, sadece bu konuda tam uzlaşmaya varamamıştık.Fikir istedim bu yüzden...ama çözdüm şimdi

ayhh iftira da şu: Kaynım diyor ki ''sen anneme oğlumun s.kini ye dedin, kulağımla duydum''Ben de dedim ki '' ben öyle bir şey demedim ama oğlumu seversen genel olarak çükünü yesinleeeer diye sevmiş olabilirim.Madem öyle annen kendini korusaydı.Sen duyduğun anda geçseydin karşıma ....'' ısrar edince suratına çantayla vurdum.

abisi sus diyor susmuyor, ben izahat veriyorum anlamıyor.Bir de yalan yere kurana el basınca......vurdum evet, çantayla

Allahım olay gözümde canlandıkça gülüyorum :D :D :D
Siz çok yaşayın emi, elinize sağlık. Haketmiş çantayı suratına iftiracı kayın :KK48:

hanımlar çözdüm.Düğüne gidicem, takıyı kıza takıcam.Kızı tebrik edicem, kaynımın yüzüne bile bakmicam.Foto çekmicem.Eşofmana yakın bir kıyafetle gidicem.bunun sonucunda
1-Yüzsüz niye geldi diyemezler,Derlerse ''ben gelmesem kocam da gelmiyordu, milletin içinde abisi gelmedi demesinler diye iyilik yaptım geldim'' derim
2-Biz zaten eşini getirmesin demedik, siz yanlış anladınız demelerini önlemiş olurum.Milletin içinde gelini kıskandı, kaynını yalnız bıraktı v.s. diyemezler.Zira pekçok kişi küs olduğumuzu bilmiyor
3-Eerken çıkarsak eşine ve akrabalarına mahçup olur, abisi sahiplenmemiş olur.Eşi de yarın bir gün der ki, abin hanımını tutuyor sen de beni tutacaksın.
4-Millete karşı '' oğlumuz bizi tutuyor, gelini sevmiyor, boşayacak v.s.'' diyemezler.
5-Kalkıp gitmem ve havamı basa basa bol para takmam da onları çatlatsın.Dönüp eşime niye karını getirdin de diyemezler.rezil olsunlar

bir de bunlara ek olarak, takı konusunda eşim der ki, örneğin ben 3 takacaktım yengen 5 taktı...her türlü çözdüm valla :))

Gitsende gitmesende sonuc degismeyecek.Bu kadar anlam yuklemeyin hareketlerinize yormayin kendinizi.Gitseniz de vay be ne kadinmis küs olduğumuz halde düğüne geldi demiyecekler sizi sevmiyorlarsa ki öyle gözüküyor iki türlü tutumunuzda da yaranamayacaksınız .Canın ne yapmak istiyorsa onu yap .

• Beğen
Reactions: anu
Davet etmezlerse gitmeyin esinizde sizi davet etmedikleri.icin tavir alsin
ederlerse mesafeli durun taki takip eve donun

amaç zaten benim değil eşimin duygularını tatmin etmek....inan valla ben kimin ne deidğini umursamam, düğüne de gitmem.eşimi kırmadan, kendim de kırılmadan bir çözüm istedim.ehh biraz da rahatsız etmek istedim kaynımı

Back
X