• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küs olduğum kaynımın düğününe süpriz !!

Gitsende gitmesende sonuc degismeyecek.Bu kadar anlam yuklemeyin hareketlerinize yormayin kendinizi.Gitseniz de vay be ne kadinmis küs olduğumuz halde düğüne geldi demiyecekler sizi sevmiyorlarsa ki öyle gözüküyor iki türlü tutumunuzda da yaranamayacaksınız .Canın ne yapmak istiyorsa onu yap .

amaç zaten benim değil eşimin duygularını tatmin etmek....inan valla ben kimin ne deidğini umursamam, düğüne de gitmem.eşimi kırmadan, kendim de kırılmadan bir çözüm istedim.ehh biraz da rahatsız etmek istedim kaynımı

Kayninizin nişanina davetiyeylemi gidiyorsunuz ? Aranizda ne oldu bilmem ama davet bekleyecek kadar mi mesafelisiniz ?

Ee iyide oyle pislik bir kaynana , sizi o ortamda gördügünde yaygara yapmayacakmi??? Bence daha da beter olur gibi geliyor bana...
Hic gitmemek daha mantikli sanki... Esini güzellikle tatli bir dille ikna edemezmisin gitmemek icin ???

evet...9 yıldır konuşmuyoruz

Bizde yakin bir akrabamla 6 senedir konusmuyoruz cok agir hakaretler ve iftiralar oldu. Hakliyim ve sonuna kadar da arkasindayim...
Neyse benm nisanim vardi babam aradi cagirdi onlarda geldiler...
Dugunumden once dugune gelmiceklerini duydugum icin davetiye vermek istemedim bisuru kavga cikti ama ben yinede vermedim babama da asla senle konusmam dedim. Ve dugunume davetiye vermedigimiz icin gelmediler. Babam onlara altinda takti dugunune de yardim etti bisuru para yedirdi. Nankorluk yapti bizim davet etmemiz yada davetiye vermemiz cok sacma olurdu. Benim bildigim dugune ve cenazeye davet gerekmeden gidilir. Bence gidin. Anlamadigm kv kp demi hic arayip geliyosnuz demi gelicekmisiniz demedi ????

Sizi bizzat arayip cagarmassa gitmeyin dugune esin de tek gitsin kardesi sonucta gitmeli illa senle gitcek die bise yok gobeginiz bir kesilmedi sonucta ve sen cagirilmassan kesinlikle gitme kendini kucuk dusurursun , gidio geline taki falan ,, cok gereksiz bence

Onlar sizi coktan yok saymis.Gitmeyin acik ve net.
Kus oldugumuz 1 gorumcem var.esimde bende evlensede asla gitmeyiz.bitti gitti.hayatimda kuslukten nefret ederdim.onun sayesinde oda oldu...

Bazi insanlarin hayatinizdada olmamasi huzur vericidir.hic kafanizida yormayin.kim ne dusunurse dusunsun

Çok şükür.... çağrılmadıgım yere gidecek kadar gurursuz bi insan değilim. Sebep ne olursa olsun. Eşim ne yapmak isterse yapsın beni bağlamaz.

Hem iftira attı hem küsüs diyorsunuz, hem çagrılmam da diyorsunuz, e peki niye gitmeyi düşünüyorsunuz. Eller iyi gelin desin diye mi?????

E takiyi takarken kayninizla tokalasmaniz gerekecek onu ne yapacaksiniz?
O kadar milletin ve kameranin onunde geline taki takip kayinla tokalasmamamk garip karsilanir.

Bence ne laf soz olmasin diye nede baska birseyden degil esiniz istiyor diye gidin dugune,
Guzel guzel dansinizi edin sonra da bir bahane bulur erkenden ayrilirsiniz dugunden.
Kopegin hatiri yoksa sahibinin de mi yok !

sorun biraz da burda.Davet ederse, gitmem gerekir.Kart vermeyeceklerdir....Eşini al gel demeyeceklerdir.Gitmezsem de, yengeye kart mı verilirmiş - düşmanmış düğüne gelmedi v.s. derler.Lafla başedilmez.Açıkcası ne söyledikleri umrumda değil ama eşim tabii umursuyodur...Onlar umrumdışı, eşimi zorda bırakmak istemem.
Kart dediginiz davetiye mi?

O zaman bence gidin hic oturmadan gelin damadin yanina, verin takisini hayirli olsun diyin cikin. Saatlerce dugun keyfi yapmanin da anlami yok bu durumda bence.
Boylesi yerinde olacak gibi.
Agizlarini acmaya bahaneleri olmaz.
Deseler deseler, bi oturmadilar bile diyebilirler. Onu da akli mantigi yerinde olan birine derlerse kus olduklari halde geldiler takilarini takip hayirli olsun dediler daha ne yapsinlar diye alirlar cevaplarini
En mantıklısı bu

Cagrilmadigim yere gitmem esimi de gondermem. Kim ne derse desin, ben cagirilmiyorsam esimin orada isi ne?
Ayni sekilde, esimin dargin oldugu bi akrabam olsa dugunune nisanina sadece ben davet edilsem yine gitmem.
Gondersin takisini dugun oncesi ya da sonrasi, olsun bitsin

Ama bu akraba değil ki, kardeş, düşünüyorum kardeşimle eşim küs olsa, kardeşim düğüne sadece beni davet etse eşimi zorlamam ama ben giderim, teyze oğlu hala kızı bilmem kimin torunu olsa neyse de kardes bu yani

Ne kadar çok kaynıyla görüşmeyen varmış...eşim de görüşmüyor eltimle :confused:

Eşim iyi niyetlidir.Kaynımla küsmem de annesinin fitnesi diyelim.9 yıldıdr konuşmuyoruz.Sonuçta kardeşi, düğüne gitme diyemem.Belli ki eşim de yalnız gitmek istemiyor, zoruna gidiyor.Bi şekilde ortayı bulmaya çalışıyor.Ben de eşimi zorda bırakmak istemiyorum.Gitmek de hiiiiç istemiyorum.Hatta bana yaptıklarının bedelini kardeşine ödetiyor.Yani eşimden yana sıkıntım yok.Fakat burda hanımlar benzer olay yaşadıysa nasıl çözdü merak ettim.Çok zeki hanımlar var burda

bende benzer bir olay yaşadım kaynımla haklı oldugum için asla ve asla kocamı onların yanına tek yollamazdım ,bence sende tek yollama giyin kuşan süslen ve salona girmenizle takı takıp çıkmanız 10 dk olsun ve çıkın birdahada bir araya gelmeyin

Kocami yollamazdim diyenlere cok sasiriyorum.Neticede adamin kardesi gider yani.Ben de kaynimla gorusmuyorum esim nisanina gitti ve bana zaten sormaz.Sorsa da gitme demem bana ne.Sizler gitme deyince kocalariniz sahiden gitmez mi yani kardesinin dugunune?Cok ilginc bence...

çağırılmayınca gitmenin luzumu yok çağrılırsa gıdılır ve takı takılır...

Back
X