- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi uzun kirpik
bence de eşin tek gitsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana kalsa hiç takmam kocayı da göndermem istediklerini düşünebilirlereşin tek gitsin , taksın takısını bitirsin işi.
bana öyle iftira atacak kaynın cenazesine bile gitmem büyük konuşmayayım.
eşimde bunun için kırılacaksa paşa gönlü bilir derdim,asla gitmezdim.
siz zamanında kırılmışsınız ee ölünmüyormuş kırgınlıktan yani
çağrılmamış mı?Cagrilmadigim yere gitmem esimi de gondermem. Kim ne derse desin, ben cagirilmiyorsam esimin orada isi ne?
Ayni sekilde, esimin dargin oldugu bi akrabam olsa dugunune nisanina sadece ben davet edilsem yine gitmem.
Gondersin takisini dugun oncesi ya da sonrasi, olsun bitsin
Bulduğunuz çözüm güZel ancak bence tam tersi şıkır en güzel halinizle gidin.hanımlar çözdüm.Düğüne gidicem, takıyı kıza takıcam.Kızı tebrik edicem, kaynımın yüzüne bile bakmicam.Foto çekmicem.Eşofmana yakın bir kıyafetle gidicem.bunun sonucunda
1-Yüzsüz niye geldi diyemezler,Derlerse ''ben gelmesem kocam da gelmiyordu, milletin içinde abisi gelmedi demesinler diye iyilik yaptım geldim'' derim
2-Biz zaten eşini getirmesin demedik, siz yanlış anladınız demelerini önlemiş olurum.Milletin içinde gelini kıskandı, kaynını yalnız bıraktı v.s. diyemezler.Zira pekçok kişi küs olduğumuzu bilmiyor
3-Eerken çıkarsak eşine ve akrabalarına mahçup olur, abisi sahiplenmemiş olur.Eşi de yarın bir gün der ki, abin hanımını tutuyor sen de beni tutacaksın.
4-Millete karşı '' oğlumuz bizi tutuyor, gelini sevmiyor, boşayacak v.s.'' diyemezler.
5-Kalkıp gitmem ve havamı basa basa bol para takmam da onları çatlatsın.Dönüp eşime niye karını getirdin de diyemezler.rezil olsunlar
çağrılmamış mı?
Es de kardesle küs ama.Ama bu akraba değil ki, kardeş, düşünüyorum kardeşimle eşim küs olsa, kardeşim düğüne sadece beni davet etse eşimi zorlamam ama ben giderim, teyze oğlu hala kızı bilmem kimin torunu olsa neyse de kardes bu yani
Es de kardesle küs ama.