• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küs olduğum kaynımın düğününe süpriz !!

9 yıl küslüğü takmayan insanlar sizin varlığınızı da yokluğunuz da hissetmezler emin olun..
birşey demeye bahane arayan insanlar gidince yüzsüz gelmiş derler takıyı söylemezler bile, gitmeyince gelmedi istemiyor mutluluğumuzu derler. yani derler de derler..
ben olsam gitmem.. eşimin de paşa gönlü bilir..

Bana iftira atan adamın düğününü bırak cenazesine bile gitmem. Sen oraya giderek "he attıgın iftira doğrudur" demiş olacaksın

9 yıl küslüğü takmayan insanlar sizin varlığınızı da yokluğunuz da hissetmezler emin olun..
birşey demeye bahane arayan insanlar gidince yüzsüz gelmiş derler takıyı söylemezler bile, gitmeyince gelmedi istemiyor mutluluğumuzu derler. yani derler de derler..
ben olsam gitmem.. eşimin de paşa gönlü bilir..

Aynen, 9 sene zaten herkes öğrenmiştir küslüğü, görüşme 9 sene sonra ayıp olur şunu derler bunu derler diye düğüne git altın takma planları yap, eşi bir hoş

Sakincali bi durum.yani aslinda gitmemeniz lazim.ama suda var size iftira attiysa arkanizdanda kotuluyor olabilirler.onlari yalanci cikarmak icin gidilebilir.sanirim iftirayi esinizde biliyor ve size inaniyor.oyleyse eyer gidin ve onlari utandirin hatta davetli degilseniz inadina gidin.muhtemelen yeni gelinede kotulemislerdirr sizi.boylece yeni sgelinde anlsin kocasini ve kv nizin yaptiklarini

Bence eşinizle gayet mutlu ve şık bi vaziyette gidin varlığınızı hissettirin.

Kendinize yakışanı yapın hem evde oturunca ne olacak ki?
:KK53:

gitmek istemiyorsanız gitmeyin ama gidecekseniz de eşofmanla gitmeyin.kayınınız için giyinmiyorsunuz ki,kendiniz için giyiniyorsunuz.diğer misafirlerin" a ne iyi yapmış,eşofmanla gelmiş,mesajını verdi" diye düşüneceğini hiç sanmam.

küsme konusuna gelince,kusura bakmayın, sizi de hatalı gördüm.kayınvalideye veya ailesine,ç.... yesinler demek hiç yakışık bir davranış değil,üstelik çantayla vurmanız kabul edilebilir bir olay değil.kaynınızda da sizde de hata varmış.bu yüzden,kaynınız da sizden bir özür bekliyor olabilir.
ben öyle bir şey demedim ki zaten...eğer demişsem bile oğlumu sev erken kendi kendime söylemişimdir, senin annene ben bir şey demedim, demem de....diye anlatmama rağmen dedin diyor adam...bunlar işin bahanesi zaten.eşiml aralarında rekabet var.erkeği de en çok eşi ve çocuğundan acıtırsın ya, o yüzden üstüme geldiler yıllarca.

Özellikle sizi de mi çağırmaları lazımdı nişana ben onu anlamadım yani hem eşini hem seni ayrı ayrı davet etmelerine gerek yok ki davet etmediler diyorsunuz herhalde eşinize demeleri yeterlidir yani. Görüşmüyorsanız kaynınızla arayıp özellikle gel demez sana kaynanan da geleceğini tahmin etmiştir eşinle birlikte. Bence gidin ele güne karşı eşinizi tek başına göndermek olmaz toplum içinde. Hayırlı olsun der kıza takısını takarsın oturur biraz döner gelirsin eve yani muhabbet etmene gerek yok düğüne de çağırmayacaklar diyorsun da eşinle seni bir çağırırlar zaten ayrıca sana gel diye tel açmazlar kaynananla da sorun yoksa boşver git. Hele eşimi de göndermem kısmı çok saçma ne olursa olsun kardeşi millete karşı ayıp bir kere teyzemin de oğlu küçük kardeşinin düğününe gelmedi herkes sordu teyzemler çok zor durumda kaldılar.
ablacım benim böyle bir vicdanım yok ki...ben eşim nedeniyle bu konuyu açtım.Eşimi kırmak istemiyorum....Bence belirgin bir küslük varsa arayıp da çağırmak yada eşime belirtmeleri gerekir.

kv ve kp iledemi hiç konuşmuyosun o kunuda bişey dememişsin. bence nişana çağırmadılarsa düğünede çağırmazlar. ama sen eşin senden yana olduğu için onu kırmak istemiyosun. bu yüzden gidersen takıya falan hiç girme yerinden kalkma
kv ile kp birbiriyle küs.eşim, kp ve ben ve kp tarafı biriz, kv ile kızları ve oğulları da bir gruplar

Bana iftira atan birinin değil düğününe cenazesine dahil gitmem:63:eşimide asla göndermek istemem,yinede kendi gururuna yedirip çağırılmadan giderse ne hali varsa görsün derim.
Sizi çağırsalarda gitmeyin derim ben eşinizide gitmemesi için ikna edin.
sorun burda...davetiyeye gerek yok diye vermeyeceklerdir.eşime de hiçbir şey demeyeceklerdir....bu durumda ne yapmalı işte? belirgin olarak gelsin yada gelmesin demezler.

Eş de küsse zaten neden gitsem mi diye düşünüyor orası da ayrı
eşim merhaba merhaba kaonuşuyor...Yoksa sen artık benim için yoksun demiş kardeşine..kardeş çok arsız canım.herkesle sorunu var....eşim diyor ki, bizim düğüne gelid ben de gidicem.bana naptıysa aynısını yapcam....o benim eşime hayretmiyor ben de onun eşine zarar vermem ama konuşmicam

Back
X