• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küs olduğum kaynımın düğününe süpriz !!

Tüm yorumları okumadım ama kendimden örnek vereyim ben hala garipserim.
kp ve kv ayrı, kp evli. kv ise biraz şirret. bizim düğünde kV nin olay çıkaracağını bildiği için eşim kp'i düğüne çağırdı ama eşini getirme dedi.
bence konu ne olursa olsun kp oğlunun düğününe gelmedi ailem gelmezse ben de gelmem diye.
Eşim hala çok kırgın babasına; karısı ailesi de ben neyiyim diye.. .
çok ince bir çizgi. ne yaparsan yap haksız olacaksın

C
Çekinme dğeil, ben muhatap olmak, barışmak istemiyorum ki zaten

Cnm barismak isteseydin bu bir adım olabilirdi ama istemiyorsun
Nişanda davet etmediklerine göre onlarda seni istemiyor

Bırak büyüklük yapmayı fln boşver
Eşin tek gitsin kalmak istiyorsa da çok kalsın kardeşi sonuçta

Cagrilmadigim yere gitmem esimi de gondermem. Kim ne derse desin, ben cagirilmiyorsam esimin orada isi ne?
Ayni sekilde, esimin dargin oldugu bi akrabam olsa dugunune nisanina sadece ben davet edilsem yine gitmem.
Gondersin takisini dugun oncesi ya da sonrasi, olsun bitsin

Kendi kardeşiniz ile eşiniz küs olsa kardeşiniz eşinizi düğününde cagirmazsa kardesinizin düğününe gitmez misiniz

Cagrilmadigim yere bende gitmem o ayrı da:)

Tüm yorumları okumadım ama kendimden örnek vereyim ben hala garipserim.
kp ve kv ayrı, kp evli. kv ise biraz şirret. bizim düğünde kV nin olay çıkaracağını bildiği için eşim kp'i düğüne çağırdı ama eşini getirme dedi.
bence konu ne olursa olsun kp oğlunun düğününe gelmedi ailem gelmezse ben de gelmem diye.
Eşim hala çok kırgın babasına; karısı ailesi de ben neyiyim diye.. .
çok ince bir çizgi. ne yaparsan yap haksız olacaksın
aynenn...bak ne güzel özetlemişsin..ince bir çizgi.

Bende yazin yapilan kaynimin dugunune gitmedim...yurt disinda yasiyoruz tatile gideceginiz tarih belliydi gidis donus devamli dugun tarihini sizin tarihle bir yapalim diyen herkes hic size uyarmi diye sormadan bizim donecegimiz tarih ten 10 gun sonra dugun tarihi aliyor ve baskasindan duyuyoruz defalarca tel de yakinlarina soyledim bu tarih bize uymadigi icin kalmamiz mumkun degil okullar da aciliyor ve ben keyfi 1 gun bile cocuklarimi okuldan geri birakamam bu suc...en son ailesi mecbursunuz dugune gelwceksiniz sen gelme git istersen ama oglum kardesinin dugunune gelmeye mecbur esim babasiyla daha turkiyeye gitmeden oncede baba mumkun degil cocuklar o tarih te okula gidiyor onlarin mantigi gelin tatilinizi yapin sonra esini cocugunu birak geri don birde arabayla gelmisiz 3 gun yol...esim gidersem geri gelemem gelmek zirt pirt kolaymi 2 ay zaten turkiyede calismadan kaliyorum...birde gidip 1 hafta sonra yine nasil geleyim....anlayacaginiz dugune kalmadik kv ele dosta ben oglumun geldigi zaman dugun yapmadim dememek icin bahaneyi bana sarip kavga cikardi kus ayrildik ordan ele gelinle kavga ettik oglumda mecburen onun pesinden gitti yoksa kalirdi aynen tahmin ettigim gibide soylemis...6 aydir halende ailesiyle girusmuyor esim cunku cok kirgin...

Bende yazin yapilan kaynimin dugunune gitmedim...yurt disinda yasiyoruz tatile gideceginiz tarih belliydi gidis donus devamli dugun tarihini sizin tarihle bir yapalim diyen herkes hic size uyarmi diye sormadan bizim donecegimiz tarih ten 10 gun sonra dugun tarihi aliyor ve baskasindan duyuyoruz defalarca tel de yakinlarina soyledim bu tarih bize uymadigi icin kalmamiz mumkun degil okullar da aciliyor ve ben keyfi 1 gun bile cocuklarimi okuldan geri birakamam bu suc...en son ailesi mecbursunuz dugune gelwceksiniz sen gelme git istersen ama oglum kardesinin dugunune gelmeye mecbur esim babasiyla daha turkiyeye gitmeden oncede baba mumkun degil cocuklar o tarih te okula gidiyor onlarin mantigi gelin tatilinizi yapin sonra esini cocugunu birak geri don birde arabayla gelmisiz 3 gun yol...esim gidersem geri gelemem gelmek zirt pirt kolaymi 2 ay zaten turkiyede calismadan kaliyorum...birde gidip 1 hafta sonra yine nasil geleyim....anlayacaginiz dugune kalmadik kv ele dosta ben oglumun geldigi zaman dugun yapmadim dememek icin bahaneyi bana sarip kavga cikardi kus ayrildik ordan ele gelinle kavga ettik oglumda mecburen onun pesinden gitti yoksa kalirdi aynen tahmin ettigim gibide soylemis...6 aydir halende ailesiyle girusmuyor esim cunku cok kirgin...
geçmiş olsun...pislik yapmışlar resmen.kurnazlar

Kayınvalidem yıllardır kaynıyla konuşmuyormuş eşim ve abiside annelerini haklı gördükleri için görüşmüyorlardı bizde nişanlanırken davet etmedik.ama kayınpederim söylemiş herhalde nişana Çiçek geldi.daha sonra kızının düğününe davet etti.kayınvalidem gitmek istemiyordu fakat bizi topladı onlar için değil ama babanız için gitmeliyiz gitmememiz onlardan çok babanızı üzer ona olan saygı ve sevgimizden gitmeliyiz dedi bizde düğüne gittik.tabi geç gittik erken kalktık.ama kaldığımız süre boyunca dibimizden hiç ayrılmadı amca ve kalkarken bana düğününüze beni mutlaka çağırın dedi.bizde artık mecbur çağırdık:))amcada fırsat kolluyomuş demek kına geceme bile geldi:)))işin esprisi bir yana eşinin yanında durmalısın bence biz düğüne gittiğimizde kayınpederimin yüzünde o gurur ve mutluluğu gördüm ve karşı tarafta gerçekten ezildi.bence gitmeli ve eşinin yanında dimdik durmalısın

Back
X