Küs olduğun birine başsağlığı dilenir mi ?

dilenir. Benim biriyle aram bayagı bozuktu ama küsme huyum yoktur. silerim direkt.
kayınpederi ölmüştü. aynı kayınpeder görümceminde kayın pederi. mecbur gittim cenazeye
yanından geçerken başın sağ olsun dedim. cevap bile vermedi gereksiz :KK70:
Ama pişman değilim yine olsa yine baş sağlığı dilerim..
Çünkü bilirim.. HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPAR...
evine gitmek fazla olur. ben olsam mesaj atardım..
arayacaksa eşin arasın.

telefon edıp bır bassaglıgı dılemenız gerekır su corona zamanında zaten evlere gıtmeyın ama ıkı gunluk dunya aranızdakı küslük buyuk mesele de degıl sız ustunuze dusenı yapın derım

Onlar kötü ama siz değilsiniz aranızdaki fark o. İnsanlık yapıp gittiniz,vicdanınız rahat onların gözüne girmek için yapmadınız. Kendiniz için kalbiniz için yaptınız, bazı insanlar haketmiyor biliyorum ama siz insansınız onlar değil. Kötülüklerinde boğulsun herkes
Ya aynen oyle zaten
Icim gercekten de rahat
Dogum yaptim bir arayip yada msj atmadilar bile.
Korona olduk gecmis olsun demediler.
Iyi gunumuzdede kotu gunumuzdede yanimizda olmuyolar.
Konu sahibide Allah rizasi icin bisekilde eltiyle muattap olmadan bassagligi dilesin.
Bu arada cok tesekkur ederim guzel yaziniz icin
Allah size kolay dogum nasip etsin insallah

Çayını kahvesini içmeye yada boynuna sarılmaya gitmeyeceksiniz ki. Hayatı son bulan bir insan için üzüntünüzü belirtmeye gideceksiniz. Neyin gururu ki bu kadar. Ölüm bu daha ilerisi yok...

corona dan bağımsız yorum yapıyorum

eğer annesinin evi sizinle aynı şehirde ise oraya gidin

yani eltinin evine değil de cenazenin kendi evine

elti varsa ona da başsağlığı dilersiniz yoksa ben o da buradadır diye düşünmüştüm der selam söyler taziyenizi evdekiler ile iletirsiniz

oldu bitti

corona var deme durumunuz varsa yani kapı kapı geziyordu, sıra bana gelince mi corona aklına geldi denmeyecekse

mesaj yazın corona sebebi ile gidemediğini belirtin

Biizm orada cenazeye dost da gider düşman da derler.
Sizde arayıp dileyin veya mesajla hangisi uygunsa.

Ölümde cenazede küslük olmaz. Benim Allah korusun bir yakınıma bir şey olsa ve biri sadece mesaj atsa hayatım boyunca nefret ederim o insandan ve haklı bir de sebebim olur. Bu kadar mı insanlığımızı kaybettik? Kadın babasını kaybetmiş arada küslük derdinde pes ya
Hiçte nefret etmezdim ben acımdan kim aramış kim aramamış umrumda olmaz bu bir ikinci küslük derdinde pes ya demeniz saçma ben böyle düşünsem buradan fikir almam ve arkamızdan yaptığı dedikoduları bilseniz böyle konuşmazsınız yani ben bi başsağlığı dilemekle baya bir insanlık yapmış olacağım o tip insanlar çünkü

corona dan bağımsız yorum yapıyorum

eğer annesinin evi sizinle aynı şehirde ise oraya gidin

yani eltinin evine değil de cenazenin kendi evine

elti varsa ona da başsağlığı dilersiniz yoksa ben o da buradadır diye düşünmüştüm der selam söyler taziyenizi evdekiler ile iletirsiniz

oldu bitti

corona var deme durumunuz varsa yani kapı kapı geziyordu, sıra bana gelince mi corona aklına geldi denmeyecekse

mesaj yazın corona sebebi ile gidemediğini belirtin
Annesi şehir dışında ve 9 yılda hiç görmedim sadece düğünde gördüm yani onları arayamam geriye sadece elti kalıyor

İnsanlık önemli bence bir sekilde bas sağlığı dilemelisin..

Ama bazı burnu havada tipler bunu fırsat bilip laf sokma kendini ağırdan alma gibi muamele yapabiliyor çok gördüm bunlari...

O zaman müge anlı style "Ali ye kibarca bay bay de" dersin olur biter ...

Gitmek istemiyorsan bile bir msj yeterli bence ...
Bende ondan çekiniyorum yoksa başsağlığı dilemek birşey değil biraz cahil bir tip olduğu için kendini birşey zannedebilir yani benim insanlığımı görmeyebilir

Ben olsam gitmem
Ararım başsağlığı verip çok uzatmadan kapatırım
Mesajda atmazdım
Bahsettiğiniz tarzda biriyse msj almadım bıt bıt diyebilir
Gayet resmi bir şekilde arayın 1 dk konuşun oldu bitti. Bu dönemde malum kimsenin evine gitmiyorum diyede eklemeyi unutmayın.
Ölüm çok farklı bişey gerçekten
İlerde keşke arasaydım demek yerine, ben aradım benim içim rahat dersiniz.

Kesinlikle başsağlığı dilerdim
Kırgınlık olabilir arada
Eltim değil komşum bile olsa ortada ölüm var sonuçta gider başsağlığı dilerdim

Annesi şehir dışında ve 9 yılda hiç görmedim sadece düğünde gördüm yani onları arayamam geriye sadece elti kalıyor

o zaman corona deyip mesaj atılabilir eltiye ya da eşiniz ile birlikte evine akşam gidip ortaya başınız sağ olsun deyip yani eşinizin kardeşi/abisi de olaya dahil edilebilir

kapıyı açmazlarsa da sıkıntı değil biz büyüklük yaptık siz anlamadınız der geçersiniz

Ben olsam baş sağlığı dilerdim kesinlikle.
Gidemiyorsam, arar, koronadan dolayı gitmediğimi söyler, acısını paylaşır kapatırdım.
Kadın görüşmeseniz de eltiniz, bir gün yeniden görüşmeye başlarsınız, birşey olur yüzyüze bakmak durumda kalırsınız, insanlığın gerektiğini yapın bence.
Babasını kaybetmiş, herhangi biri değilki.
Sürekli cahilliğini vurgulamışsınız ama siz insanlığınızı yapın da gerisini kendi bilir.

Ben olsam gitmem
Ararım başsağlığı verip çok uzatmadan kapatırım
Mesajda atmazdım
Bahsettiğiniz tarzda biriyse msj almadım bıt bıt diyebilir
Gayet resmi bir şekilde arayın 1 dk konuşun oldu bitti. Bu dönemde malum kimsenin evine gitmiyorum diyede eklemeyi unutmayın.
Ölüm çok farklı bişey gerçekten
İlerde keşke arasaydım demek yerine, ben aradım benim içim rahat dersiniz.
Galiba bende gitmeyeceğim kararım değişti whatsapptan atarım mesajı görmeme şansı yok 😁😁

Merhaba hanımlar,
Forumda ilk yazım ve sorum olacak.Daha önce burada açılan başlıklar çom yardımcım oldu inşallaj yine olur.Şimdi sorunuma geleyim.
Ben yıllardır eltimle görüşmüyorum.O da görüşmek istemiyor bende.Aramızda öyle kavgadır,laf dalışıdır kötü birşey geçmedi bunuda belirteyim.Ama kıskanç ve çekememezlik ( biz ev,araba aldık ) durumu vardı bana ve eşime karşı.Diyeceksiniz ki sen nasıldın ona karşı çok mu iyiydim hayır ben her zaman mesafeliydim.Eşlerimiz de görüşmez daha doğrusu benim eşim kardeşini gördüğü zaman konuşur küs değildir hepte iyi dileklerde bulunur ama kardeşi yanaşmaz.Çevremizdeki herkes buna kayınpederim ve kayınvalidem de dahil aramızdaki sorunda bizim haklı olduğumuzu biliyorlar.Neyse fazla uzatmayayım asıl meseleye geleyim eltimin babası vefat etti sizce evine gidip başsağlığı dilemeli miyim ?
Bir yanım git diyor bir yanım i gittiğim için pişman olacağımı söylüyor.Çünkü kendisi biraz nasıl desem cahil biri belki gidersem kapıyı açmaz yada açar kestiremiyorum şimdi.Siz olsaydınız ne yapardınız ?
Ben olsam eşimle birlikte kesinlikle giderdim , düşmanın olsa gidilir. Açarsa girer gereğini yaparsiniz açmazsa o da onun seviyesinin gerektirdiğini yapıyo ben kendi seviyemin gerektirdiğini yapıyorum diye düşünür gönül rahatlığıyla evime giderim

Ben olsam, asla gitmem ve aramam. Annesini arar başsağlığı dilerdim. 9 yıl boyunca görüşmemiş olmanız annesini aramanıza engel değil bence. Allah korusun benim babam ölse küs olduğum kişinin evime gelmesini, yüzünü görmeyi, sesini duymayı asla istemem.

o zaman corona deyip mesaj atılabilir eltiye ya da eşiniz ile birlikte evine akşam gidip ortaya başınız sağ olsun deyip yani eşinizin kardeşi/abisi de olaya dahil edilebilir

kapıyı açmazlarsa da sıkıntı değil biz büyüklük yaptık siz anlamadınız der geçersiniz
En iyisi mesaj olacak galiba bu sonuca vardım eşim kesinlikle eltimin yanına gitmez kardeşi çok sever sahip çıkar ama kardeşi pek anlamaz.Diğer mesajlarda yazmıştım kardeş demeye bin şahit lazım çok ayrı karakterlerdeler.Eltim ve kaynım kıskançlıkta tam birbirini bulmuşlar anlayacağınız hatta o karısından daha beter

En iyisi mesaj olacak galiba bu sonuca vardım eşim kesinlikle eltimin yanına gitmez kardeşi çok sever sahip çıkar ama kardeşi pek anlamaz.Diğer mesajlarda yazmıştım kardeş demeye bin şahit lazım çok ayrı karakterlerdeler.Eltim ve kaynım kıskançlıkta tam birbirini bulmuşlar anlayacağınız hatta o karısından daha beter

ben mesajdan ötesine geçmem o zaman

tüm yorumları okumadım ben sadece ikiniz arasında sıkıntı var diye düşünmüştüm

Back
X