• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küs olduğunuz biriyle yakin arkadasiniz samimi olsa?

gurbaaprenses93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
471
239
103
Kirikkale
Kızlar 3 yıldır kırgın olduğum gerçekten bana hata yapan biri var.Ben konuşmuyorum gördükçe selam verip geçiyorum sadece.2 yıldır da yakın olduğum bir arkadaşım var. Bu sene ikisi aynı apartmanda oturmaya başladılar ve samimi oldular . Bunu bana yakın arkadaşım kendisi söylemedi başka bir arkadasim soyledi. Dün de bu yakın arkadasla buluştuk iftar için çay içerken telefonundan bir şey gösteriyordu o arada benim kavgalı olduğum.kisi mesaj atti gördüm . Yani çocuk gibi küsmek istemiyorum ama eskisi kadar da samimi olmak istemiyorum yakın arkadaş dediğim kişiyle . Çünkü oturup o kavgalı olduğum kızın dedikodusunu yaptık zamanında beraber anlattim o da öyle görünüyor zaten f3lan dedi ne olduysa samimi oldu.Siz bu durumda ne yaparsınız çalışan insanlarız onlar da ben de 25 yaşındayız

Bişey yapmam samimi olup görüşebilirler. Benle kavgalı çünkü arkadaşımla değil.

Arkadaşımın kavgalı olduğu biriyle de ben görüşürüm

Sorun yaşamadığım halde neden kimse için başka birini siliyim ki

Sapla samanı karıştırmamak lazım

Ya lütfen şunu yapmayın..
İnanın çok yorucu.Aynı durum bizim arkadaş grubu içerisinde oldu şu anda iki küs arkadaş hangisine gitsek diğeri küsüyor..
Ergenler gibi trip atıyorlar..
İsteyen istediği ile görüşür sohbetini eder..Her insanın her insandan alacağı enerji muhabbet farklıdır..

Kızlar 3 yıldır kırgın olduğum gerçekten bana hata yapan biri var.Ben konuşmuyorum gördükçe selam verip geçiyorum sadece.2 yıldır da yakın olduğum bir arkadaşım var. Bu sene ikisi aynı apartmanda oturmaya başladılar ve samimi oldular . Bunu bana yakın arkadaşım kendisi söylemedi başka bir arkadasim soyledi. Dün de bu yakın arkadasla buluştuk iftar için çay içerken telefonundan bir şey gösteriyordu o arada benim kavgalı olduğum.kisi mesaj atti gördüm . Yani çocuk gibi küsmek istemiyorum ama eskisi kadar da samimi olmak istemiyorum yakın arkadaş dediğim kişiyle . Çünkü oturup o kavgalı olduğum kızın dedikodusunu yaptık zamanında beraber anlattim o da öyle görünüyor zaten f3lan dedi ne olduysa samimi oldu.Siz bu durumda ne yaparsınız çalışan insanlarız onlar da ben de 25 yaşındayız
Benim başıma neler neler getirenebir insan musvettesi vardı , tabi tüm iletisimimi kestim yakına taşınınca sadece selam verdim geçtim. Başka bir çok yakınım bununla samimi oldu hiç tepki gostermedim çünkü biliyordu bana neler yaptığını . düzelmiş artık eskisi gibi değil vs diyodu . sonuçta o da pişman oldu . Zaten benim kimseye şununla görüşme deme hakkım yok kimsenin de bana.madem biliyo yapabileceğiniz birşey yok yaşayıp görsün

Amaaaan boşver. Benim de en en yakın arkadaşım cidden kavgalı olduğum biri ile samimi old zamanında. Ne kızdım ne araya mesafe koydum. Onun için arkadaşımdan mı vaz geçeyim yani boşver

o kızla senin aranda bir durum.
onun onunla kötü bir anısı yok
neden cephe alsın?
bu senin deneyimin. onun değil.
ben küstüm sende küs durumunu en son 6 7 yasında yapıyorduk diye hatırlıyorum

Neyden küs olduğunuza bağlı olarak değişir tepki.

Açıkcası eskiden olsa umursamazdım, küs olduğum biriyle arkadaşım görüşebilir derdim ama bunu yaşayınca insan farklı düşünüyor.

Bana kötülük yapmış, arkamdan konuşmuş, çıkarcı biriyle küsken yakın arkadaşım onunla görüşmeye devam ediyordu. Aynı şekilde bu yakın arkadaşım ayrıldığım sapık eski erkek arkadaşımla da muhabbeti kesmemişti “bana bir zararı olmadı diyerek”
Bu kişilerle hem görüşüp hem de arkalarından konuşuyordu. Daha sonra başka bir sebepten bu kişiyle iletişimim kesildi ama şimdi baktığımda o dönemde çizgimi çekip arkadaşlığımı bitirmem gerekirmiş diyorum.

Söyle birsey var: öncedende o kişi ile samimiyeti olmuşsa görüşmemesini istemek doğru değil bence (mesela bir arkadaş çevresi olunca). Ama hic samimiyeti olmayıp bu olanlardan sonra gidip samimi olduysa bu benim için ara koymaya neden olur.

Back
X