Küs olduğunuz insanla aynı ortamda olunca nasıl davranırsınız ?

gizemjo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
198
0
26
İzmir
İyi geceler hanımlar bnim derdim küs olduğum insanla her zaman aynı ortamda bulunmam.Bundan dolayı çok rahatsız oluyorum.Kasılıyorum ağlayacak gibi oluyorum elim ayağım titriyor.Bi grupları var benden yaşca büyük hepsi bakıp gülüüşmler mi dersiniz ,laf atmalaarı mı ne isterseniz...Benden yaşca büyüklerde cevap veremiyorum verirsem ağlıcam biliyorum..Ayrıca patronun eşide aralarında bu grubun.. mecburen hergün görmek zorundayım ama nasıl başa çıkıcam.Bende bu denli sorun yarattıklarını bilsinler istemiyorum.Kızlar nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ki umursamıyım,üzülmiyim hiç ? bu sebepten dolayı özgüven sorunuda başladı.herşeyimi eleştiriyorlar ?

çok basit umrunda olmcak onlar yokmuş gibi davran sanki sana değil de başkalarına öyle yapıyolarmiş gibi düşün koskoca insanlar çoluk çocuk gibi davranırsa ohooo saçmalığa bak yaşları gibi davranmak bu kadar mi zor onlara

patronun eşide annem yaşında düşünün... duymamazlıktan geliyorum ama yüzüm düşüyor istemeden bunlarda farkedip daha çok üstüme geliyorlar ağzımı açsam ağlacağım o derece sinirimi bozuyorlar

Yaşı ne olursa olsun her insan aynı değerdedir. Kimse benden üstün değil niye çekiniyorum ki diye düşünerek kendine devamlı telkinlerde bulun. Gülümse, dik dur ve kendine güven.

pardon orada kayda deger birileri var da biz mi goremiyoruz...

aralarında selam vermen gerekeni varsa elinle ya da basınla selamlasır gecersin, senin arkadaslıgını onemseyeni zaten yanına gelir sonradan. bunun dısında kocaman bir alan bosluktan baska birsey, cisim sahıs yokmus gibi davranacaksın

işten ayrılma gibi bi durumun yok mu peki

Eskiden basima gelmisti feci birsey bilirim.. Hem de sevgilimdi ayeildik ayni burodacalisiyorduk. Uc ay yok gibi davrandim cok gucku oldum catladi valla tavsiyw ederim cnm

görmemezlikten gelmek en iyisi canım.mümkün mertebede rahat ol yoksa kendine zehir edersin

Aynisini yasadim canim calistigim isyerindeki iki sorumlum bundan 8yil önceydi bana bunlari yaptilar gulusmeler kahkahalar sonu gelmeyen dedikodular goz hapsine almalar laf sokmalar it giibi davranmalar tabi bisey yapamiyorsun baska is bul soyleme sozlesme bitimine 15gun kala istifa et ama cikmadan bagirip cagir ortaligi birbirine kat çünkü ben oyle yaptim agizlarina mictigimda oylece bakakaldilar ama ben icimi doktum tek bwdduam siz beni ekmegimden ettini allahta size huzur vermesin oldu genc bir kizin kalbi kiran gibidir alirbasina tac edersen sevap alir yero atarsan hayat sana cehennem olur ikiide mutlu olamadilar duydumki bosanmislar ne yalan söyleyeyim hic uzulmedim 8 sene olmus hala affedemiyorum.

Aranizda neler yasandi bilmiyorum ama her ne olursa olsun o yastaki insanlarin bu kadar ortaokul cocugu, ergen gibi davranmasinin hicbir mantikli aciklamasi olamaz...
Sunu dusun bu yasta bu tavir, bu ucuzluk onlarin ne kadar zeka yoksunu, vasat ve ozguven problemi olan insanlar oldugunu gosterir.
Sinir olmaman mumkun degil, eger kendini tutamayacaksan sakin konusmaya kalkma...
Yuzune ne kadar ucuzsunuz ifadesi takin ve yoklarmis gibi davran.
O guzel canini da bosuna sikma...
Imkanin varsa isini degistir, yoksa azicik sabret onlar kendilerine baska oyun bulana kadar...

surat asıp otururum kasılır gerilirim aynı ortama girmemek için elimden geleni yaparım küsolduğm kişilerle ama bazen oluyor malesef

Aynı şey benimde başıma gelmişti üstelik çok yakın dostum dediğim insandı ve yanyana masalarda çalışıyorduk. Emin ol o da seninle küs olmaktan gergin hissediyordur onu kızdırmak istiyorsan rahat davran o yokmuş gibi. Küslüğün uzarsa bir süre sonra seni etkilememeye başlar. 1 aydan sonra kabullenip yok saymayı öğreniyorsun.

Görmemezliğe geliyorum..

Genc ve üstelik güzelsen cekemiyordurlar.koca koca kadinlar ben anlamam neden böyle yaparlar.bu gruplasmalar falan filan. Ben senin yerinde olsam lafimi esirgemezdim.

Aynisini yasadim canim calistigim isyerindeki iki sorumlum bundan 8yil önceydi bana bunlari yaptilar gulusmeler kahkahalar sonu gelmeyen dedikodular goz hapsine almalar laf sokmalar it giibi davranmalar tabi bisey yapamiyorsun baska is bul soyleme sozlesme bitimine 15gun kala istifa et ama cikmadan bagirip cagir ortaligi birbirine kat çünkü ben oyle yaptim agizlarina mictigimda oylece bakakaldilar ama ben icimi doktum tek bwdduam siz beni ekmegimden ettini allahta size huzur vermesin oldu genc bir kizin kalbi kiran gibidir alirbasina tac edersen sevap alir yero atarsan hayat sana cehennem olur ikiide mutlu olamadilar duydumki bosanmislar ne yalan söyleyeyim hic uzulmedim 8 sene olmus hala affedemiyorum.

çok sinir bozucu birt durum başıma geldi ben daha sinir bozucu davrandım :)

çok zor bir durum, saçımın telinden daha sinir olduğum anlaşılır. bırakın bişey olmamış gibi davranmayı yapılan hersey benim dikkatimi çeker ve iyice kızarım. zamanla böyle ortamlara alıştım. bu biraz hemen hop umursamaz gibi yapacağım diyip bürünebileceğin bir ruh hali değil. olabildiğince her toplantıda paylaşımını azaltmanı odağını farklı tarafa cevırmenı hatta iyi anlaştığın bırını yanında tutmanı tavsıye edebılırım. çok konuşmamaya , yapılan espirilere gülmeye ancak pek espiri yapmamaya çalış. çünkü espri yapıp bide karsındaki gulmeyıp umursamaz davranınca daha bi sinirleniyor insan . sinir olduğun kişi sana soru soruyorsa ilk olarak duymamazlıktan gel sonra pardon ne sordun diye 2. kez tekrarlamasını sağlayabilirsin.

benimde sinir olduğum biri bana böyle yapıyor cok gıcık oluyorum

Benim için iki seçenek olurdu, ya iş değiştirirdim ya da görmezden gelirdim. Umurumda bile olmazlardı ve bunu onlara hissettirirdim. Benim işyerimde de patronun karısı var önüne gelene fırça atıyor bağırıp çağırıyor, ama ben şirket kurulduğundan beri burada çalışıyorum anlayacağınız karısından eskiyim şirkette. Bunun davranışlarını görünce direkt patronla konuştum önlemimi aldım. Eşinizin ani çıkışları var ve ben bu çıkışlardan hiç hoşlanmıyorum. Kimseye bu şekilde bağırıp hakaret etme hakkına sahip değil herkes burada emek veriyor ve verdiği emeğin karşılığını alıyor, hayrına maaş verilmiyor buradaki kimseye dedim. Ve ekledim kimseye bu şekilde konuşmasını kaldıramazken benimle konuşursa ne olur diye bazen düşünüyorum sanırım hiç iyi şeyler olmaz o yüzden işe ilk girdiğim gün sizinle muhatap oldum bundan sonra da benim muhatabım siz olacaksınız dedim. Adam sanırım bu konuda karısını ikaz etti ki kadın benimle gayet düzgün konuşuyor ve bir kez olsun sesini yükseltmiş değil bugüne kadar. Patronunum eşini ikaz etmesi de sanırım işimde çok iyi olmam ve 11 yıldır burada en az iki kişinin işini tek başına yapıyor olmam.

Son düzenleme:
"küslük" biraz çocukca geliyor bana.
Hoşlanmadığım bir durum olduğunda küsmem sadece "mesafe" koyarım.
Kesinlikle görmezden gelmelisin canım.
Seni rahatsız eden kişilere karşı gözüne perde indir ve görme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…