KUSARKEN AĞIZDAN KAN GELMESİ

bloggerserap

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
72
43
8
34
Merhaba arkadaşlar,

14+5 günlük hamileyim 12. Haftaya kadar her kusmamda sabahları safradan sonra kan geliyor böyle tükürüğün içinde kılcal kılcal 2 haftadır kusmuyordum ama bu sabah kaldığımda gene safra kustuktan sonra aynı şey oldu korkmalımuyım başına gelen var mı hiç böyle..
Birde baş dönmesi oluyor mu sizde

kusmaktan boğaz çok tahriş olduğu için tükürük içinde hafif kan parçaları oluyor bende yaşadım aynı şeyi
hatta o kadar şiddetli kusuyordum ki göz altımdaki kılcal damarlar çatlıyordu

kusmaktan boğaz çok tahriş olduğu için tükürük içinde hafif kan parçaları oluyor bende yaşadım aynı şeyi
hatta o kadar şiddetli kusuyordum ki göz altımdaki kılcal damarlar çatlıyordu
Evet öyle çok şükür direk kan gelmıyo ama korktum yinede çok teşekkğr ederim cevabınız için

Arkadas yazmis ama yogun kan seklinde kusmuyorsaniz kücük parcalar görünüyorsa korkmayin sürekli kusmakdan bogaziniz tahris olmus olabilir icinize sinmiyorsa bi doktora görünün tabiki birde banada dua edermisiniz bende cok istyrm olmuyor..

allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederm doktora sorduğumda normal dedi barz kan görmüyorsan dedi ben sadece en son boğaz temizleme için tükürdüğünde gelen salyanın içinde görüyorum dediğiniz gibi sanırım tahriş oldu rabbim kısa süre içerisinde sizlere de nasıp etsin bebiş inşallah

Amin canim ins sevindim ciddi bisey olmadigina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…