Küsecek bir durum mu sizce?

Queen mom

6.takım B.K: 84 G.K: 79 H.K: 70 👊👊👊
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2017
1.269
3.250
63
37
sakarya
Selam arkadaslar o kadar darlandim ki artik konuşacak dertlesecek kimse olmayınca buraya yazayim dedim
Malum ülkemiz zor bir surecten gecti ve hala devam ediyor covid 19 aylardir evden cikamadik annemizi kardesimizi goremedik ortalik biraz normale döndü görümceler falan hemen dolustu coluk cocuk curcuna bende kaynanamla altli ustlu oturuyorum aksam geldiler ayip olmasin diye indim asagiya benm 7 aylik bebegimde var cocugu vermek istemedim kucaklarina sosyal mesafeyi koruyalım diye bizde bisey yok diyip almak istediler vermedim diye gorumcem kusmus esime söylüyor 3 eltiyiz biz ayni apartmanda oturuyoruz en kucuk eltime o kadar insanin icnde almis yanina ben kurban olurum bu bizi arıyor soruyor falan diye gösteriş yapıyor sinir oldum bende esime dedim 10 yildir evliyiz saygisizligim olmamış nedir bu davranis nispet yapar gibj esimde onlari arka aldi yanimda olmasını beni savunmasını beklemistim astim var bnde bide nasil korumayayim ben normal grip bile olunca hastanelik oluyorum nefes darlığından simdi kotu ben oldum hepsi beni cephe almis ben babami 2 ay once kaybettim kardesim istanbulda yasiyor geldi ben ona bile sarilamadim simdi kırılacak kusulecek bir ortam varmi size soruyorum. Siz olsanız nasil tepki verirdiniz.. bugune kadar kotu sözüm olmamış sarilmadim opmedim cocugu vermedim diye kustuler ... ne yapayim simdi

Bizim bazi insanımız maalesef küsmek için fırsat kolluyor. Bu kadar dikkat ederken baştan en iyisi yanlarına gitmemek olurdu.
Aynen bu seferde gelmiyor bizimle gorusmek istemiyor diye triplere giriyorlar esimle kavga etmiyim diye gittim ama yaranamadim

Bu düşünceye sahip görümce olsun kim olursa olsun hayır gelmez..boşver ama eşinle aranı başkaları yüzünden bozma bence..
Esimde beni suclu bulmasa keske o kadar uyardigim halde ver cocugu diyip kizlarina verdi anlatamıyorum kavga ediyoruz sonra dunden beri uzuntuden hem sinirden aglamaktan gozlerm sisti bide emziriyorum ben

Sak
Esimde beni suclu bulmasa keske o kadar uyardigim halde ver cocugu diyip kizlarina verdi anlatamıyorum kavga ediyoruz sonra dunden beri uzuntuden hem sinirden aglamaktan gozlerm sisti bide emziriyorum ben
Sakin olun bir süre konu hakkında konuşmayın ,boşa sinirler gerilmesin..

Bu seferde saygisiz gelin oluyorum gelen misafire inmiyorum diye
Demekki neymiş kimseyi memnun edemezmişsiniz. İndiniz de çokmu memnun oldular ? En iyisi kendi doğrunuza göre yaşamak. Bu konuda yoruma bile açık olmamak. Korona var astımlıyım risk altındayım. Kimde var kim taşıyıcı belli olöuyo. Birde bebeğim var ben gelmiyorum bitti

Gitmesemde esimle aram açılıyor busefer gelene hosgeldin demeyi ogretmemis bana oyle diyor dedim ben cerkesim saygida elime su dokemezsiniz diye
Gene aranız açılmış, yani gitmeniz bir işe yaramamış. Çerkez saygılı insanlarmış anneannemden bilirim, ama o onun zamanında kalmış, şimdi yok öyle

Keske gitmeseydiniz, onlar zaten küsmeye firsat ariyorlarmis gibi geldi bana. Hem sizde astim da varmis. Insallah hersey iyi olur ve siz ve bebeginiz saglikli durur.

Selam arkadaslar o kadar darlandim ki artik konuşacak dertlesecek kimse olmayınca buraya yazayim dedim
Malum ülkemiz zor bir surecten gecti ve hala devam ediyor covid 19 aylardir evden cikamadik annemizi kardesimizi goremedik ortalik biraz normale döndü görümceler falan hemen dolustu coluk cocuk curcuna bende kaynanamla altli ustlu oturuyorum aksam geldiler ayip olmasin diye indim asagiya benm 7 aylik bebegimde var cocugu vermek istemedim kucaklarina sosyal mesafeyi koruyalım diye bizde bisey yok diyip almak istediler vermedim diye gorumcem kusmus esime söylüyor 3 eltiyiz biz ayni apartmanda oturuyoruz en kucuk eltime o kadar insanin icnde almis yanina ben kurban olurum bu bizi arıyor soruyor falan diye gösteriş yapıyor sinir oldum bende esime dedim 10 yildir evliyiz saygisizligim olmamış nedir bu davranis nispet yapar gibj esimde onlari arka aldi yanimda olmasını beni savunmasını beklemistim astim var bnde bide nasil korumayayim ben normal grip bile olunca hastanelik oluyorum nefes darlığından simdi kotu ben oldum hepsi beni cephe almis ben babami 2 ay once kaybettim kardesim istanbulda yasiyor geldi ben ona bile sarilamadim simdi kırılacak kusulecek bir ortam varmi size soruyorum. Siz olsanız nasil tepki verirdiniz.. bugune kadar kotu sözüm olmamış sarilmadim opmedim cocugu vermedim diye kustuler ... ne yapayim simdi
Sende küs hem madem dostluğumuz birbirimize anlayışımız bu kadar ötesine gerek yok de.Rahatsiz ve hassas olduğunuzu bildikleri halde bu tavırları da bir garip olmus🤨

Aynen bu seferde gelmiyor bizimle gorusmek istemiyor diye triplere giriyorlar esimle kavga etmiyim diye gittim ama yaranamadim
Gitmeseydiniz keşke. Aynı evde onca kalabalık o da çok sakıncalı. Ben astım değilim ama nefes darlığım var. Ben gitmiyorum görüşmüyorum. Sebebini de söylüyorum dalga geçiyorlar. Senin karantinan nasıl geçiyor diye telefonda dalga geçseler de gitmiyorum. Bazı insanların vurdumduymazlığı yüzünden bu kadar ilerledi bu hastalık. Hala bitmiş değil nasıl bitmiş gibi davranıyorlar aklım almıyor. Benim için güzel bir bahane bu zihniyetteki insanlarla aramda küslük başlaması için. Kadın pandemi hastanesinde çalışıyor illa görüselim illa görüşelim bi yeterin artık ya

Back
X