Küsecek bir durum mu sizce?

.......webp

Tedbiri olmadan aliyoruz olduktan sonrasina tedbir denmiyor

Hata sizde madem o kadar kendinizi korudunuz, gitmeyecektiniz. Virüs henüz bitmedi.
Ama boylece eşinizin arkanızda durmadığını ve gorumcenin en ufak seyi bile büyüterek sacma sapan seyleri bahane edip küsebileceğini görmüş oldunuz

Çok üzüldüm size Allah yardımcınız olsun birde hakli iken haksiz saymislar sizi ustelik eşiniz bile ya ben cok mu hayalperestim esler birbirlerini korumak icin degil mi yoksa üzmek icin mi arayi bulayim da dememis direk hakli olan sizi uzmus keşke bi çözümüm olsaydi ama kelin ilaci olsa basina surermis malesef eski eşim de hakli haksız dinlemedi hep beni ezdi

Haklısınız şuan misafircilik oynayacak, yeğen sevecek zaman değil.
Genel olarak burada gördüğüm bir sorun bu hanımlar niye bu kadar iç içe yaşıyorsunuz? Altlı üstlu oturmak diye bir şeyi kabul ediyorsanız çok şeyi daha kabul etmiş sayiliyorsunuz, artık bitse şu durum keşke.

Eşiniz kendi ailesi de olsa kadinlar arasındaki muhabbete gitmesin bi zahmet
Inmeyin, küsen küssün gelmedi diye arkamdan saygısız diyenden zaten hayır gelmez
Korona var, sosyal mesafe olmayan ortamlara gitmiyorum diyin net olun astımım zorluyor zaten diyebilirsiniz eşiniz sizi düşünmüyorsa cocugunu düşünsün aileci belli ki. Mantikli düşünemiyor onu karıştırmayın

17 aylık oğlum var. Salgın başladığından beri evde izoleyiz. Zorunlu haller dışında evden çıkmıyoruz, sosyal hayat denen bir şey kalmadı . Sadece karşılıklı apartmanlarda oturduğumuz anneme gidip geliyoruz çünkü o da aynı şekilde izole. Bugünoğlumla anneme geldik. yakın oturan ve sağlıkçı olan bir akrabamız da gelip bugün annemden kan alacaktı. Annem biz varız diye bugün müsait değilim yarın gelir mısın diye rica etti. Akraba bizim burda olduğumuzu öğrenince küstü. Başka bir komşuya bir ton laf saydırmış hakkımızda , kulağımıza geldi . Bunun kişisel bir şey olmadığını , sadece kendi sagligimiz ve sevdiklerimozin sağlığı için yaptığımızı anlamıyor bazı insanlar. Ne söylesen boş

Arkadaşım hiç üstlerine düşmeyin, oralı olmayın.
Kendi küsen kendi barışsın,
barışmazsa da keyifleri bilir.
Yerinizde olsam hem düşüncesiz hem de saygısız görümceyi umruma bile takmazdım.
Eşimin tavrını da bir kenara yazar,
'terazi var tartı var her şeyin bir vakti var'
der ve zamanı gelince acısını çıkarırdım.
Şimdilik cepheyi genişletmeyin,
kocanıza dır dır yapıp ailesinin tarafına geçirmeyin.
İntikam soğuk yenen yemektir.
Allah babanıza rahmet eylesin, nur içinde yatsın,

Son düzenleme:
Gitmesemde esimle aram açılıyor busefer gelene hosgeldin demeyi ogretmemis bana oyle diyor dedim ben cerkesim saygida elime su dokemezsiniz diye

Söylediklerinizle yaptıklarınız birbirini tutmadığı için sizin fikirlerinize de saygı duyulmuyor.

Tutarlı olmak her zaman iyidir. Madem virüs tehlikesinin bilincindesiniz, hiç inmeseydiniz keşke.
Buyrun eşinizle aranız yine açıldı. Noldu?

Back
X